Wild Card szombat
több mint 3 éve
pedig kurva ügyesnek nézett ki ez a gyerek...Még nem vonult vissza.
kár érte
yooker
több mint 3 éve
Ezt inkább a kedves barátnéjának kéne bevállalnia.de szigorúan meztelen felsőtesttelmcvay 🤣Ha Goff is kiesik, akkor ki a vészirányító a Ramsnél?Wurt Karner
Goffnak azért adtak szépen a sacknél, csak hogy jól érezze magát.
Burkus
briareos
Gabor81
briareos
több mint 3 éve
Gabor81
803
meg mar terde lent volt. es hat azert lehetett latni hogy lefele ment. nem szaladt elore.defensless, meg fejre ment.De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
Burkus
(igen, tudjuk hogy nem lehet megállni lefelé menet, de pont ilyenre is láttunk annyi zászlót...)
petey
es ne legyen ketseg, hogy tudjak ki jott szembe. es h goff serult igy kulcs lehet.
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
pedig kurva ügyesnek nézett ki ez a gyerek...kár érte
több mint 3 éve
de szigorúan meztelen felsőtesttelmcvay 🤣Ha Goff is kiesik, akkor ki a vészirányító a Ramsnél?Wurt Karner
Burkus
briareos
Gabor81
több mint 3 éve
southmiki
654
Inkább ő mint Goff, de tényleg.Ha Goff is kiesik, akkor ki a vészirányító a Ramsnél?Hekker
Burkus
Pizsama
több mint 3 éve
gedam
5 905
Mike Pereira: “This is a foul. He’s defenseless at that point... It’s a hit on a defenseless player, shoulder to the head or neck area...”De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
Burkus
több mint 3 éve
casaubon
2 392
Hogy head and neck area-ra akkor sem lehet utni, es amellett is lehetne ervelni, hogy mar feladta magat, ment a foldre (bar maskor meg ugye errol azt mondjak, hogy csak akkor igaz, ha csuszik)De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
Burkus
több mint 3 éve
Ha Goff is kiesik, akkor ki a vészirányító a Ramsnél?Johnny Hekker
Burkus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
defensless, meg fejre ment.De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
Burkus
(igen, tudjuk hogy nem lehet megállni lefelé menet, de pont ilyenre is láttunk annyi zászlót...)
több mint 3 éve
Gabor81
803
mcvay 🤣Ha Goff is kiesik, akkor ki a vészirányító a Ramsnél?Wurt Karner
Burkus
briareos
több mint 3 éve
lehet jobban menne a RamsnekHa Goff is kiesik, akkor ki a vészirányító a Ramsnél?Hekker
Burkus
Pizsama
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toto21
5 950
szerintem ő csak a Seahawks pontjait tette meg. Te meg az egész meccsetNo, az előző meccsen bejött, szóval jelezném a Seahawks-nak, hogy over 22,5-re fogadtam és mennék aludni fél 1 körül...köszi 😊Baszod, szólhattál volna, mert én kicsit túlértékeltem őket az over 45-tel. 😮
MC12
Cypress
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Köszi warr, jövök neked egy szopással.A stream miatt az első 3&outról le is maradtam.www.youtube.com/watch?v=-iIkxTOZ8j8&feature=emb_logo
Valaki youtube linket tud esetleg? Nagy dolgokat tudok cserébe felajánlani.
akdestroyer
warr_b
több mint 3 éve
Cypress
3 228
No, az előző meccsen bejött, szóval jelezném a Seahawks-nak, hogy over 22,5-re fogadtam és mennék aludni fél 1 körül...köszi 😊Baszod, szólhattál volna, mert én kicsit túlértékeltem őket az over 45-tel. 😮
MC12
több mint 3 éve
Ha Goff is kiesik, akkor ki a vészirányító a Ramsnél?Wurt Karner
Burkus
több mint 3 éve
Ha Goff is kiesik, akkor ki a vészirányító a Ramsnél?Hekker
Burkus
több mint 3 éve
A rutinosabbak lábbal előre csúsznak... ott jogos. itt szerintem még véleményes semvolt :/én vágom, de ezt elég inkonzisztensen dobáljákez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
petey
több mint 3 éve
1 pass play volt Goffal meg is mutatta hogy mit tud 🤣goff with the wind
southmiki
több mint 3 éve
De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Goff megtartotta a labdát már az is valami
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
gedam
5 905
pereira szerint is zászlósisak-vállal nyomott rá a sisakjára. ízlés kérdése.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
gedam
több mint 3 éve
southmiki
654
1 pass play volt Goffal meg is mutatta hogy mit tud 🤣
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Pont ez a lényeg...én vágom, de ezt elég inkonzisztensen dobáljákez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
petey
több mint 3 éve
Ha Goff is kiesik, akkor ki a vészirányító a Ramsnél?Goffnak azért adtak szépen a sacknél, csak hogy jól érezze magát.