Wild Card szombat
több mint 3 éve
moura wagnertWagnernek sváb felmenői vannak?Furcsán írod a Björn Wernert
mukijoe
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Wagnernek sváb felmenői vannak?Furcsán írod a Björn Wernert
mukijoe
több mint 3 éve
gedam
5 905
ez egy jó meccsnek ígérkezik
több mint 3 éve
azaz, a csippelős fajtaGDPR, az mi? Az 5G utóda?nálunk biztonságban van, gdpr meg ilyen lófaszok...Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
Cypress
petey
Cypress
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Wagnernek sváb felmenői vannak?
több mint 3 éve
lehet eltypoztam próbálkozz csakSajnos nem találom 😎Bluew AffleIcuka MagacukiEgy haverom kérdezi, hogy ki ez a lány?i
gamerkr
MirrMurr
Merlin85
thank me later
briareos
Chargers LT
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Nem adtam egy esélyt a dolognak.Te még nem némítottad le? 😊 én már vagy egy hete kb. 3 komment után.De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.Ez egy tiltást megért nálam, további jó ámokfutást.
VvAlekosz
akdestroyer
MC12
A bundi/rózsa sándot acc kiégett, de megint kezdi.
Nem tanul.
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Az alap. 😀Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!írjuk fel a listára a patriotsot is
Cypress
Cruyffista
több mint 3 éve
Sifur
1 118
A sebtapasz miatt nem játszik?
több mint 3 éve
Sajnos nem találom 😎Bluew AffleIcuka MagacukiEgy haverom kérdezi, hogy ki ez a lány?i
gamerkr
MirrMurr
Merlin85
thank me later
briareos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
a Heineken az holland, tudhatnád te alkeszEgykori FCS év játékosa. És majdnem elneveztek róla egy belga sört. 😉ex-Old Dominion QBalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
amúgy szomorú, neki drukkoltam volna
mondjuk remélhetőleg megverik a Tampat
Heisman
r.baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem muszáj itt lenni -> nem találkozol ezekkel a témákkal 😉Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!Riverskét azt a Rasszista majmotNem tudom miről vakarsz tesa ezzel a dumávalVan egy olyan érzésem hogy tudom ki áll az új acc mögött.De ő csöcsökről álmodikÁlmodban tesaelső meccsen megvan az 1000 hsz úgy hogy sokat szakmázgattunk is, remek 😊A tavalyi wild card követő 10000x jobb volt 😥
dande
akdestroyer
VvAlekosz
Willie Parker
akdestroyer
De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.
VvAlekosz
Kit védett? Valamelyik BLM lovagot? Hamiltont?
Burkus
Aztán adta az ártatlant
Hogy reméli nem azért meg azért mikor a csávó nyiltan rasszista volt csak a hülye nem látta
VvAlekosz
Cypress
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cypress
3 228
GDPR, az mi? Az 5G utóda?nálunk biztonságban van, gdpr meg ilyen lófaszok...Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
Cypress
petey
több mint 3 éve
sameTe még nem némítottad le? 😊 én már vagy egy hete kb. 3 komment után.De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.Ez egy tiltást megért nálam, további jó ámokfutást.
VvAlekosz
akdestroyer
MC12
több mint 3 éve
miután elment Brédi rájöttem hogy nem a peccel van a bajom hanem vele 😀Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!írjuk fel a listára a patriotsot is
Cypress
Cruyffista
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Belga?????Egykori FCS év játékosa. És majdnem elneveztek róla egy belga sört. 😉ex-Old Dominion QBalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
Heisman
r.baggio
iktriad
mi van ma veled és az országokkal?
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!írjuk fel a listára a patriotsot is
Cypress
több mint 3 éve
Sanyi is eltunt mostanaban, biztos kiutaltak a milliokat.nálunk biztonságban van, gdpr meg ilyen lófaszok...Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
Cypress
petey
több mint 3 éve
MC12
6 367
Te még nem némítottad le? 😊 én már vagy egy hete kb. 3 komment után.De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.Ez egy tiltást megért nálam, további jó ámokfutást.
VvAlekosz
akdestroyer
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Szanalmas kezdes 3&out
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Hawks úgy kezdett ahogy szokott xD
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Amikor tökéletesen egyetértek egy Vasas drukkerrel...Hmm...fura egy év lesz ez is 😊Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!Riverskét azt a Rasszista majmotNem tudom miről vakarsz tesa ezzel a dumávalVan egy olyan érzésem hogy tudom ki áll az új acc mögött.De ő csöcsökről álmodikÁlmodban tesaelső meccsen megvan az 1000 hsz úgy hogy sokat szakmázgattunk is, remek 😊A tavalyi wild card követő 10000x jobb volt 😥
dande
akdestroyer
VvAlekosz
Willie Parker
akdestroyer
De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.
VvAlekosz
Kit védett? Valamelyik BLM lovagot? Hamiltont?
Burkus
Aztán adta az ártatlant
Hogy reméli nem azért meg azért mikor a csávó nyiltan rasszista volt csak a hülye nem látta
VvAlekosz
Cypress
több mint 3 éve
Cypress
3 228
BWIN, fos TIPMIX nem érdekel.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.nekem is adhattad volna, hasznosabb helyen lett volna mint a Tippszmixnél
Hajrá Hawks!
Cypress
Heisman
több mint 3 éve
Egykori FCS év játékosa. És majdnem elneveztek róla egy belga sört. 😉ex-Old Dominion QBalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
Heisman
r.baggio
több mint 3 éve
Betyár vagy te is jova 😊Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
Cypress
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!