Wild Card szombat
több mint 3 éve
nálunk biztonságban van, gdpr meg ilyen lófaszok...Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
Cypress
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!Riverskét azt a Rasszista majmotNem tudom miről vakarsz tesa ezzel a dumávalVan egy olyan érzésem hogy tudom ki áll az új acc mögött.De ő csöcsökről álmodikÁlmodban tesaelső meccsen megvan az 1000 hsz úgy hogy sokat szakmázgattunk is, remek 😊A tavalyi wild card követő 10000x jobb volt 😥
dande
akdestroyer
VvAlekosz
Willie Parker
akdestroyer
De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.
VvAlekosz
Kit védett? Valamelyik BLM lovagot? Hamiltont?
Burkus
Aztán adta az ártatlant
Hogy reméli nem azért meg azért mikor a csávó nyiltan rasszista volt csak a hülye nem látta
VvAlekosz
több mint 3 éve
30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törött lábbal bajosan játszana 😊hogyhogy nem Allen? (utánanézte hogy hívják)heineken, nyilván kiszopnak 40elalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
amúgy szomorú, neki drukkoltam volna
mondjuk remélhetőleg megverik a Tampat
Heisman
briareos
Heisman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.nekem is adhattad volna, hasznosabb helyen lett volna mint a Tippszmixnél
Hajrá Hawks!
Cypress
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.Ez egy tiltást megért nálam, további jó ámokfutást.
VvAlekosz
több mint 3 éve
hát mert ron (nem a macska) igy akarja 😀hogyhogy nem Allen? (utánanézte hogy hívják)heineken, nyilván kiszopnak 40elalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
Heisman
briareos
Heisman
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Riverskét azt a Rasszista majmotNem tudom miről vakarsz tesa ezzel a dumávalVan egy olyan érzésem hogy tudom ki áll az új acc mögött.De ő csöcsökről álmodikÁlmodban tesaelső meccsen megvan az 1000 hsz úgy hogy sokat szakmázgattunk is, remek 😊A tavalyi wild card követő 10000x jobb volt 😥
dande
akdestroyer
VvAlekosz
Willie Parker
akdestroyer
De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.
VvAlekosz
Kit védett? Valamelyik BLM lovagot? Hamiltont?
Burkus
Aztán adta az ártatlant
Hogy reméli nem azért meg azért mikor a csávó nyiltan rasszista volt csak a hülye nem látta
több mint 3 éve
Bluew AffleIcuka MagacukiEgy haverom kérdezi, hogy ki ez a lány?
gamerkr
MirrMurr
Merlin85
thank me later
több mint 3 éve
Az látod sanszos. Szerintem tedd meg fogadáson 😀alex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
Heisman
több mint 3 éve
Ez a bronco sport reklám omfg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Go Seahawks 🐦🐦🐦
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Köszi nálam csak tölt el sem indul...Buffstream valakinél megy?Akadozik
zsoeo
Lucifer
több mint 3 éve
hogyhogy nem Allen? (utánanézte hogy hívják)heineken, nyilván kiszopnak 40elalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
Heisman
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
a haveromat még mindig érdekli az előző lány nevefogalmam sincs sajnos.
MirrMurr
Szólj a havernak, hogy keresse ő is.
én már le is nyomtam a stream-et
több mint 3 éve
ex-Old Dominion QBalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Buffstream valakinél megy?
több mint 3 éve
heineken, nyilván kiszopnak 40elalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
Heisman
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
alex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
több mint 3 éve
alex smith inaktiv későbbi meccsreAkkor az már most garbage time... 😁
briareos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀