Wild Card szombat
2 feliratkozó
9 órája
shagi0206
11 261
Az ilyen elbaszott backfield játékokból valahogy mindig nagy play jön ki 😀
9 órája
ez hol tripping???Hát jól eljátszotta
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 órája
shagi0206
11 261
Holdingot végre fújhatnánakEgész évben hanyagolták, miért most kezdenék el?
Chargers LT
9 órája
ez hol tripping???
9 órája
Micsoda gáncs
Draft
9 órája
Holdingot végre fújhatnának
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
9 órája
Jah idén láttuk kétszer is mennyire továbbmennétek.Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
9 órája
Manning tesókkhmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
shagi0206
Draft
9 órája
Mecsi kecsimecsi mecsi mecsinálja énvelem
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 órája
Mecsi kecsi
Draft
9 órája
shagi0206
11 261
khmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
9 órája
nem kellett volna összeesni a chargers ellen 😀Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
9 órája
Bosa....elbosta
Draft
9 órája
Socceres kifejezéssel érveHanyinger szinvonalu egy meccs.Gyenge sajnos
Cruyffista
Kampman
www.youtube.com/watch?v=4ffxlq15p4o
9 órája
gabor25
5 151
Mit varsz eredmenyt ma ezutani meccsre?Hát NFL playoff szinten nem 😀Nem ugyanannyi csapat van mind az afc mind az nfc ben? :-p 🤪Szerintem NFC erősebb, ott azért nem csak 3 NFL csapat van.Mi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
Sifur
gabor25
Sifur
9 órája
Hanyinger szinvonalu egy meccs.addig nem mennék, és ha holnap ilyen meccsen nyerünk esetleg boldog leszek
Cruyffista
most viszont lehet minjá KCD-zni kezdek és a medcs megy a másik monitorra 😀
9 órája
vazze ha én hallom, hogy a labda a LOS-on túl ment akkor Zaho miért nem hallja??????
9 órája
Aki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 órája
Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 órája
XIX. kerület.Az hol van?Már nagyon várom az idénynyitó Honvéd - Budafokot, megyünk a Bozsikba 😊Ez a meccs belefordult egy nagyon csúnya Catanzaro-Empoli Serie B-be.Inkább Honvéd - Vasas a múlt hónapról. Az még rosszabb volt, mínusz az eredmény. 😀
Dzsokijuing
iktriad
Dzsokijuing
gabor25
9 órája
Sifur
1 124
Hát NFL playoff szinten nem 😀Nem ugyanannyi csapat van mind az afc mind az nfc ben? :-p 🤪Szerintem NFC erősebb, ott azért nem csak 3 NFL csapat van.Mi most a közmegegyezés? Az AFC vagy az NFC erősebb idén?Eljutottam oda, hogy baszottul nem érdekel, ki megy tovább. Siralomház.Érzésre az idei Wild card kör fos lesz, nem túl acélos az AFC bejutott csapatok. De NFC se feltétlenül szuper
nagylaza, főpohárnok
Sifur
nagylaza, főpohárnok
Sifur
gabor25
9 órája
Már várom Feczkó mire fogja fogni a vereséget. 😀Már nagyon várom az idénynyitó Honvéd - Budafokot, megyünk a Bozsikba 😊Ez a meccs belefordult egy nagyon csúnya Catanzaro-Empoli Serie B-be.Inkább Honvéd - Vasas a múlt hónapról. Az még rosszabb volt, mínusz az eredmény. 😀
Dzsokijuing
iktriad
Dzsokijuing