Wild Card szombat
2 feliratkozó
11 órája
Petila
722
Azt gondolom az okos mindent IS tudó külföldi szakertők tippeltek év elején ...azok nagyon pontos tippek szoktak lenni 😀1/1hez képest WC meccset játszani sztem jó kifutás 😀Nem, az idei szuper Denvered 😉A Chargers SB rekordja? 😊One and done👌Zebrák gáncsolnak közbe úgy nehéz haladni, azt mégis PO-ba jutott a csapat 😊Jah idén láttuk kétszer is mennyire továbbmennétek.Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Negritis, a vajda
11 órája
shagi0206
11 261
tegnapról itt is maradt még. De ha van friss, akkor az látszik 😊Nálunk bármikor kinézhetek,mert megmaradt.Nem sok,de 2-3 centi.Lehet nálunk is volt, én 6-kor voltam kint utoljára, azóta ki se néztem.dunakeszin is volt vmikor havazásOFF Bp-en is hózik.Miééért??? Egy órája ülök kussba a Mátrában a hóban.... 😊
nagylaza, főpohárnok
Foresz
csak ezért néztem ki 😀
Negritis, a vajda
shagi0206
Foresz
11 órája
Ilyen nincs....egy bemákolt nagy játék után TD....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 órája
előtte 1 évvel a rams is POba ment 😊Megnézném mások hogyan futnának neki ennyi dead moneyval 😀1/1hez képest WC meccset játszani sztem jó kifutás 😀Nem, az idei szuper Denvered 😉A Chargers SB rekordja? 😊One and done👌Zebrák gáncsolnak közbe úgy nehéz haladni, azt mégis PO-ba jutott a csapat 😊Jah idén láttuk kétszer is mennyire továbbmennétek.Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Negritis, a vajda
Mondjuk mi lőttük lábon magunkat. Na meg a bracketba azt írtam meglepi Hörbi a Chiefst hogy kicsit mást mondjak, de jah, ettől messze vagyunk
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 órája
Chargekedés mode activated. 😀
11 órája
ezt a balfasz Chargerst, ahelyett, hogy eldöntötték volna a meccset, itt szopnak
11 órája
Megnézném mások hogyan futnának neki ennyi dead moneyval 😀1/1hez képest WC meccset játszani sztem jó kifutás 😀Nem, az idei szuper Denvered 😉A Chargers SB rekordja? 😊One and done👌Zebrák gáncsolnak közbe úgy nehéz haladni, azt mégis PO-ba jutott a csapat 😊Jah idén láttuk kétszer is mennyire továbbmennétek.Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Negritis, a vajda
Mondjuk mi lőttük lábon magunkat. Na meg a bracketba azt írtam meglepi Hörbi a Chiefst hogy kicsit mást mondjak, de jah, ettől messze vagyunk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 órája
-2 vs -2 mégse lehetVicces lesz, ha a Texans mehet majd az öltözőbe előnnyel.Inkább nem adja vissza a meccs képét
iktriad
Janek
11 órája
Vitézlő Titoknok tomz
1 426
Texasban pisztolyozásért nincs fiftínjardpenalti?
11 órája
Nálunk bármikor kinézhetek,mert megmaradt.Nem sok,de 2-3 centi.Lehet nálunk is volt, én 6-kor voltam kint utoljára, azóta ki se néztem.dunakeszin is volt vmikor havazásOFF Bp-en is hózik.Miééért??? Egy órája ülök kussba a Mátrában a hóban.... 😊
nagylaza, főpohárnok
Foresz
csak ezért néztem ki 😀
Negritis, a vajda
shagi0206
11 órája
én tegnap délelőtt voltam tescoba, azóta ki se néztem 😀Lehet nálunk is volt, én 6-kor voltam kint utoljára, azóta ki se néztem.dunakeszin is volt vmikor havazásOFF Bp-en is hózik.Miééért??? Egy órája ülök kussba a Mátrában a hóban.... 😊
nagylaza, főpohárnok
Foresz
csak ezért néztem ki 😀
Negritis, a vajda
shagi0206
mondjuk így 6 év után tényleg kéne világítás a teraszra 😀
11 órája
A punter és a LS All-Pro és Pro Bowler, a kicker All-rookie szezont futott idén. 😀K,P , RB ,FB és fele meg is vanPersze, hogy idén van 7 pickünk a Top 150-ben...Hát idén true, hogy a qb felhozatal szar. Meg úgy fullban sem annyira tetszik a class.Idên.Manning tesókkhmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Dzsokijuing
shagi0206
iktriad
Janek
11 órája
Vicces lesz, ha a Texans mehet majd az öltözőbe előnnyel.Inkább nem adja vissza a meccs képét
iktriad
11 órája
shagi0206
11 261
Lehet nálunk is volt, én 6-kor voltam kint utoljára, azóta ki se néztem.dunakeszin is volt vmikor havazásOFF Bp-en is hózik.Miééért??? Egy órája ülök kussba a Mátrában a hóban.... 😊
nagylaza, főpohárnok
Foresz
csak ezért néztem ki 😀
Negritis, a vajda
11 órája
1/1hez képest WC meccset játszani sztem jó kifutás 😀Nem, az idei szuper Denvered 😉A Chargers SB rekordja? 😊One and done👌Zebrák gáncsolnak közbe úgy nehéz haladni, azt mégis PO-ba jutott a csapat 😊Jah idén láttuk kétszer is mennyire továbbmennétek.Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
11 órája
dunakeszin is volt vmikor havazásOFF Bp-en is hózik.Miééért??? Egy órája ülök kussba a Mátrában a hóban.... 😊
nagylaza, főpohárnok
Foresz
csak ezért néztem ki 😀
12 órája
Vicces lesz, ha a Texans mehet majd az öltözőbe előnnyel.
12 órája
Petila
722
Nem, az idei szuper Denvered 😉A Chargers SB rekordja? 😊One and done👌Zebrák gáncsolnak közbe úgy nehéz haladni, azt mégis PO-ba jutott a csapat 😊Jah idén láttuk kétszer is mennyire továbbmennétek.Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
12 órája
Chargers baszki
Draft
12 órája
K,P , RB ,FB és fele meg is vanPersze, hogy idén van 7 pickünk a Top 150-ben...Hát idén true, hogy a qb felhozatal szar. Meg úgy fullban sem annyira tetszik a class.Idên.Manning tesókkhmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Dzsokijuing
shagi0206
iktriad
12 órája
A Chargers SB rekordja? 😊One and done👌Zebrák gáncsolnak közbe úgy nehéz haladni, azt mégis PO-ba jutott a csapat 😊Jah idén láttuk kétszer is mennyire továbbmennétek.Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
Petila
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 órája
Mák
Draft
12 órája
Persze, hogy idén van 7 pickünk a Top 150-ben...sztem nálatok mind1 hogy jó vagy sem a draft class
iktriad
megtaláljátok a szart úgyis 😀