Wild Card szombat
2 feliratkozó
12 órája
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 órája
FloresR
244
Herbert messze van az Elittől
12 órája
12 órája
Én is a Csevegőig jutottam 😊Ha választani kellett volna, vszeg én is inkább a Chargerst raktam volna, de szerencsére nem esik nehezemre elkerülni a fogadásokat 😊Meccs előtt simán megfogadtam a Chargerst, de ez nagyon csúnya.Az elmúlt pár percben megjött a meccsbe a Texans O is.is? Mert, a Chargersé jelen volt eddig?
iktriad
shagi0206
Dzsokijuing
shagi0206
Tartom magam Charlie Firpóhoz, nyerni szeretek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
Az mondjuk Travistől js függ 😛Majd kiderül abból, mennyire lengén jön a meccsre Taylor Swift. 😀Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.Kérdés milyen idő lesz Kansasban.
shagi0206
LanceVance
iktriad
12 órája
29 percig,egy percig se hittem volna hogy a Texans ilyen vastagon fog menni a félidőben...elképesztő.De szerintem feladom,alszok valami szebbet.
12 órája
A 6 pontot nem a legyek hordták össze.Az elmúlt pár percben megjött a meccsbe a Texans O is.is? Mert, a Chargersé jelen volt eddig?
iktriad
shagi0206
Hanem a szél.
12 órája
shagi0206
11 261
Ha választani kellett volna, vszeg én is inkább a Chargerst raktam volna, de szerencsére nem esik nehezemre elkerülni a fogadásokat 😊Meccs előtt simán megfogadtam a Chargerst, de ez nagyon csúnya.Az elmúlt pár percben megjött a meccsbe a Texans O is.is? Mert, a Chargersé jelen volt eddig?
iktriad
shagi0206
Dzsokijuing
12 órája
Stroud most fellèpett
12 órája
Eldőlt!
12 órája
Meccs előtt simán megfogadtam a Chargerst, de ez nagyon csúnya.Az elmúlt pár percben megjött a meccsbe a Texans O is.is? Mert, a Chargersé jelen volt eddig?
iktriad
shagi0206
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
rosszkor jön a szünet a Texansnak 😊
12 órája
shagi0206
11 261
Az elmúlt pár percben megjött a meccsbe a Texans O is.is? Mert, a Chargersé jelen volt eddig?
iktriad
12 órája
Cruyffista
3 514
Azt én értem, de az szerintem a Chiefsnek kedvez, Herbert ahhoz túl softboy, a Texans meg odamegy a melegből...Kérdés a hó, Meg -20 fokot írnak.hidegben 20 helyett 30 közte?Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.Kérdés milyen idő lesz Kansasban.
shagi0206
LanceVance
Cruyffista
LanceVance
12 órája
Az elmúlt pár percben megjött a meccsbe a Texans O is.
12 órája
Van 3 időkérés mégegy EZ try még benne is van
Heisman nádor
12 órája
casaubon
2 602
Na, ebbe beleferhet meg egy turnover
12 órája
T Hill mehetne Hörbihez…Igaz edzőbával nem működne
12 órája
Ilyen elkapókkal nem megy
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀