Wild Card szombat
2 feliratkozó
10 órája
shagi0206
11 261
Nekünk most volt sok jó pickünk, mégse sikerült emlékezetesre, pedig volt emberanyag.Persze, hogy idén van 7 pickünk a Top 150-ben...Hát idén true, hogy a qb felhozatal szar. Meg úgy fullban sem annyira tetszik a class.Idên.Manning tesókkhmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Dzsokijuing
shagi0206
iktriad
10 órája
OFF Bp-en is hózik.Miééért??? Egy órája ülök kussba a Mátrában a hóban.... 😊
nagylaza, főpohárnok
10 órája
Idén szinte új 😀Ez a régi chargersmer van új? 😊
Janek
Negritis, a vajda
10 órája
Persze, hogy idén van 7 pickünk a Top 150-ben...Hát idén true, hogy a qb felhozatal szar. Meg úgy fullban sem annyira tetszik a class.Idên.Manning tesókkhmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Dzsokijuing
shagi0206
10 órája
Az nem volt benne a kiírásbanIdên.Manning tesókkhmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Dzsokijuing
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 órája
na, látom ez a meccs is hozza a szokásos Wild Car kör "színvonalat"azért az hogy a chargers és a texans is WC meccset játszik főleg egyszerre elég komoly "kihívás"
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
shagi0206
11 261
Hát idén true, hogy a qb felhozatal szar. Meg úgy fullban sem annyira tetszik a class.Idên.Manning tesókkhmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Dzsokijuing
10 órája
Petila
722
One and done👌Zebrák gáncsolnak közbe úgy nehéz haladni, azt mégis PO-ba jutott a csapat 😊Jah idén láttuk kétszer is mennyire továbbmennétek.Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
10 órája
OFF Bp-en is hózik.
10 órája
Ok, ez szép volt.Így volt felrajzolva
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 órája
casaubon
2 602
Fake fumble utan fake rossz snap
10 órája
na, látom ez a meccs is hozza a szokásos Wild Car kör "színvonalat"
10 órája
Idên.Manning tesókkhmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 órája
Zebrák gáncsolnak közbe úgy nehéz haladni, azt mégis PO-ba jutott a csapat 😊Jah idén láttuk kétszer is mennyire továbbmennétek.Hanyinger szinvonalu egy meccs.Innen továbbmennénk imo
Cruyffista
Heisman nádor
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 órája
Az ilyen elbaszott backfield játékokból valahogy mindig nagy play jön ki 😀Esély a 6-3-ra
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 órája
Ez a régi chargersmer van új? 😊
Janek
10 órája
beszarok, ha a Texans vezetni fog 😊
10 órája
Stroud visszaállt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 órája
Az ilyen elbaszott backfield játékokból valahogy mindig nagy play jön ki 😀nem mindig, de mikor igen az emlékezetes
shagi0206
10 órája
Ok, ez szép volt.
10 órája
ez mi a faszom volt? 😀