Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Gabor81
803
ez nem volt meg basszus... Stefanskinek talán lett volna annyi esze, hogy időt kérok akkor nem csak nekem volt gyanus? hm
r.baggio
több mint 3 éve
big team bias
több mint 3 éve
ez nem volt meg basszus... Stefanskinek talán lett volna annyi esze, hogy időt kér
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Jól van, nem lett 28-3. Megnyugodtam.
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Valahogy Brady és Mahomes, KC/Pats egy zsigeri utálatot vált ki, amikor a magyar kommentátorok a füledbe élveznek amikor ezek a sztárok hozzá érnek a labdához, nem tud egyszerűen lázba hozni, ez emberi tulajdonság, én árral szembe menő típus vagyok és a védelmeket és a csapat munkát szeretem, ez az irányító nyer meccset dumától kiráz a hideg, ha a Rozmár és BB nem állt volna ott, Mahomes tippre a Chicago újabb mellé fogása lett volna, egy kész csapatba szálltak be...de majd ha Mahomes passzol Mahomesnak és úgy nyernek meccset felülök a vonatáraAz emberarcúbb birodalom, egy rozmárral a háttérben.Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniszoval kc az uj new england azt mondod? 😋
Sifur
Gabor81
Túlságosan szerethető egyeseknek.Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniMahomes a feIfújt sztár? Miért?
Sifur
RespectvvIVlaci
iktriad
több mint 3 éve
Meccs van!
több mint 3 éve
Majd valaki világosítson már fel, hogy miért kellett egy ilyen kritikus szituációban erőltetni a huddle-t, ahelyett, hogy nyugodtan átgondoltan döntenénk?ez a kérdés után a huddle fogalmáról is fel kellene téged világosítani
Cypress
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gabor81
803
a gyenge kezded utan eros visszaeseses korai hszm ugy latom nagyon igaz lett. hm. 😑
több mint 3 éve
Majd valaki világosítson már fel, hogy miért kellett egy ilyen kritikus szituációban erőltetni a huddle-t, ahelyett, hogy nyugodtan átgondoltan döntenénk?hogy a 2 min warning előtt elindíthassák a playt
Cypress
több mint 3 éve
Ha ezt innen eljinxelem, szeptember előtt komoly védelmi pénzt fogok szedni minden NFL csapat szurkolótáborától!a kurva életbe triádha nyer a Cleveland, akkor szombat este Bills-Ravens, vasárnap az éjszakai mérkőzés előtt Chiefs-Browns
r.baggio
iktriad
shawnka
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Majd valaki világosítson már fel, hogy miért kellett egy ilyen kritikus szituációban erőltetni a huddle-t, ahelyett, hogy nyugodtan átgondoltan döntenénk?
több mint 3 éve
1990, épp egymás ellen játszottak akkorha nyer a Cleveland, akkor szombat este Bills-Ravens, vasárnap az éjszakai mérkőzés előtt Chiefs-Browns
r.baggio
iktriad
---
több mint 3 éve
Az a vicc ha nincsenek az INT-ek BigBen statja egész pofás IenneHogy is mondta Eddie Murphy a Gentlemanusban? "Ha nagyanyámnak töke lett volna, ő lett volna a nagyapám."
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
a kurva életbe triádha nyer a Cleveland, akkor szombat este Bills-Ravens, vasárnap az éjszakai mérkőzés előtt Chiefs-Browns
r.baggio
iktriad
több mint 3 éve
ha nyer a Cleveland, akkor szombat este Bills-Ravens, vasárnap az éjszakai mérkőzés előtt Chiefs-Browns
r.baggio
több mint 3 éve
Az a vicc ha nincsenek az INT-ek BigBen statja egész pofás Ienne
több mint 3 éve
Az emberarcúbb birodalom, egy rozmárral a háttérben.Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniszoval kc az uj new england azt mondod? 😋
Sifur
Gabor81
Túlságosan szerethető egyeseknek.Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniMahomes a feIfújt sztár? Miért?
Sifur
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
ha nyer a Cleveland, akkor szombat este Bills-Ravens, vasárnap az éjszakai mérkőzés előtt Chiefs-Browns
---
több mint 3 éve
bájdövéj Tomlinnak még hány PO lebőgést engednek meg?Értem, hogy arra felé nem szokás túl gyakran edzőt cserélni, de szerintem ez a Steelers vagy 5-6 (több?)éve folyamatosan alulteljesít.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Most pixsix?végül is, az még nem volt
Attila Pál
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Nekünk is volt egy tükörsima, már a 2. negyedben eldőlő playoff-meccsünk tavaly, szóval ismerem az érzést.Az a legkínosabb a Steelersnek, hogy van még 2 és fél negyed. Gyorsan csinálni kéne valamit, mert ez még mindig lehet bőven rosszabb.Lesz. De nem lehet mindenkinek egy Lafleur/Roders páros az istállóban. 😀
Kampman
Cypress
több mint 3 éve
Gyerekek ki a pöcsöm ez a Zahó? PO-ra megérkeztem idén még ismerkedem a stábbaI
több mint 3 éve
balfasz browns, INT és nem csinálnak belőle pontokat? pff, hogy lett ez a csapat 11-5-ös mérlegű, mit keresnek itt a playoffban
több mint 3 éve
Attila Pál
112
Most pixsix?