Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Gabor81
803
meg po ban sem szoktak ennyi pontot hirtelen kapni. es siman eldonteni egy meccset ennyire gyorsan. en nem is emlekszem ilyenre.Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...Mert a CLE 25 éve nem volt PO-ban és most elpicsázza a 12-0-val kezdő PIT-et, annak ellenére, h nincs főedző és egész héten nem edzettek?! Kb ezek miatt. 😊
3 drive 3 TO, ez már a PO, itt már nem maszatolnak a csapatok, főleg nem egy 11-5-s
Ha 3 punt után csinál 3 sima TD driveot a browns akkor megérteném a hüledezést, de így...
ZERO_L
Lucifer
foleg legjobb def unk is van statokban iden. es elvileg kozepes off.
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Az egész országban egyedül!Kösz ! Höri látja és érti azt a kibaszott futbaIItNézz be ide és iratkozz fel!VIogoI a nagy Iófaszt mindenfle hörcsögös szarságot kidob a "Höri vIogra" de semmi NFL-tHöriveI miujság amugy hova tünt? Hátha igy váIaszoI valakiVlogol.
RespectvvIVlaci
Cypress
RespectvvIVlaci
bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/sport-tv-hori
iktriad
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Azota a szivem csücske miota bevédett a hiénáktóI
több mint 3 éve
Kösz ! Höri látja és érti azt a kibaszott futbaIItNézz be ide és iratkozz fel!VIogoI a nagy Iófaszt mindenfle hörcsögös szarságot kidob a "Höri vIogra" de semmi NFL-tHöriveI miujság amugy hova tünt? Hátha igy váIaszoI valakiVlogol.
RespectvvIVlaci
Cypress
RespectvvIVlaci
bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/sport-tv-hori
iktriad
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...Mert a CLE 25 éve nem volt PO-ban és most elpicsázza a 12-0-val kezdő PIT-et, annak ellenére, h nincs főedző és egész héten nem edzettek?! Kb ezek miatt. 😊
3 drive 3 TO, ez már a PO, itt már nem maszatolnak a csapatok, főleg nem egy 11-5-s
Ha 3 punt után csinál 3 sima TD driveot a browns akkor megérteném a hüledezést, de így...
ZERO_L
GO JETS!!!
több mint 3 éve
a JAX konfdöntőnél is ugyanez voltJax is játszott már AFC döntőt...Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...1995. január 1-jén nyert utoljára ez a szerencsétlen franchise playoff meccset.
ZERO_L
shawnka
Láttam már Leicestert-Cubs-t bajnoki címet ünnepelni, so?
ZERO_L
több mint 3 éve
Gabor81
803
de legalabb gyorsan letudtuk a mai meccset. 🤣 inkabb igy mint szep lassan az utolsoasodpercben.AFC pontos menetrend még nincs.Van mar jovoheti menetrend Urak?Nfct lattam. Afct meg nem.
KeyG
Kájzerszóze
iktriad
olyan ez mint a sebtapasz levetele. eloszor faj. de legalabb nem sokaig. 😑
több mint 3 éve
Jax is játszott már AFC döntőt...Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...1995. január 1-jén nyert utoljára ez a szerencsétlen franchise playoff meccset.
ZERO_L
shawnka
Láttam már Leicestert-Cubs-t bajnoki címet ünnepelni, so?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Nézz be ide és iratkozz fel!VIogoI a nagy Iófaszt mindenfle hörcsögös szarságot kidob a "Höri vIogra" de semmi NFL-tHöriveI miujság amugy hova tünt? Hátha igy váIaszoI valakiVlogol.
RespectvvIVlaci
Cypress
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Szombat 22.35 GB RamsVan mar jovoheti menetrend Urak?Nfct lattam. Afct meg nem.
KeyG
Kájzerszóze
2.15 kb Bills s úgy tűnik Ravens
Vasárnap 21 Chiefs s úgy tűnik Browns
0.40 Saints TB
több mint 3 éve
AFC pontos menetrend még nincs.Van mar jovoheti menetrend Urak?Nfct lattam. Afct meg nem.
KeyG
Kájzerszóze
több mint 3 éve
VIogoI a nagy Iófaszt mindenfle hörcsögös szarságot kidob a "Höri vIogra" de semmi NFL-tHöriveI miujság amugy hova tünt? Hátha igy váIaszoI valakiVlogol.
RespectvvIVlaci
Cypress
több mint 3 éve
Bozontron
388
Az egyik fogadó oldalon már ki is fizették a nyereményt, miért? Tuti a meccset raktam megMert 17 pontos előnybe került a csapat, ekkor nyertesnek könyvelik a fogadásod
Sifur
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Koszi.Van mar jovoheti menetrend Urak?en.wikipedia.org/wiki/2020%E2%80%9321_NFL_playoffs#Divisional_playoffs
KeyG
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...1995. január 1-jén nyert utoljára ez a szerencsétlen franchise playoff meccset.
ZERO_L
több mint 3 éve
Bria meg a többi bohóc ment aIudni? Rotyognak melózni hoInap? EzFórumra nem, az FK-ra igen.
Ide már nem ir?HöriveI miujság amugy hova tünt? Hátha igy váIaszoI valakiVlogol.
RespectvvIVlaci
Cypress
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Gabor81
803
Első negyedre 4 Browns TD mekkora szorzó lehetett???es gondolom mindenki megtette. 😁 nem tudom ez olyan mint...
ozibozi
images.app.goo.gl/EW2TwHGhuac8QXGt9
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Bria meg a többi bohóc ment aIudni? Rotyognak melózni hoInap? EzIde már nem ir?HöriveI miujság amugy hova tünt? Hátha igy váIaszoI valakiVlogol.
RespectvvIVlaci
Cypress
több mint 3 éve
Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...3 drive 3 TO, ez már a PO, itt már nem maszatolnak a csapatok, főleg nem egy 11-5-s
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Van mar jovoheti menetrend Urak?Nfct lattam. Afct meg nem.
KeyG
több mint 3 éve
Megyek lehúzom a klotyón az első negyedet.Meg a szezont is.
Cypress
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Van mar jovoheti menetrend Urak?en.wikipedia.org/wiki/2020%E2%80%9321_NFL_playoffs#Divisional_playoffs
KeyG
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Az egyik fogadó oldalon már ki is fizették a nyereményt, miért? Tuti a meccset raktam meg
több mint 3 éve
Cypress
3 228
HöriveI miujság amugy hova tünt? Hátha igy váIaszoI valakiVlogol.
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
na most jön majd a piccbörg tédéMészcWCre? 😊
Löfli