Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Az a legkínosabb a Steelersnek, hogy van még 2 és fél negyed. Gyorsan csinálni kéne valamit, mert ez még mindig lehet bőven rosszabb.Lesz. De nem lehet mindenkinek egy Lafleur/Roders páros az istállóban. 😀
Kampman
több mint 3 éve
Gabor81
803
Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniszoval kc az uj new england azt mondod? 😋
Sifur
több mint 3 éve
Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniMahomes a feIfújt sztár? Miért?
Sifur
több mint 3 éve
ez is megy a nickelodeonon? mert akkir ertem miert van mar vege. a gyerekeknek aludni kell. es addig el kellett donteni a meccset 😑Nem, a meccs ezen az adón megy. Komolyan.
Gabor81
FYI tonight’s Browns-Steelers game streams on @peacockTV. pic.twitter.com/yUhqjG4THn
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 11, 2021
több mint 3 éve
ez is megy a nickelodeonon? mert akkir ertem miert van mar vege. a gyerekeknek aludni kell. es addig el kellett donteni a meccset 😑Ez sztem a private goldon megy
Gabor81
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Pont ezért hihetetlen, mint ahogy látom, rajtam kívül még elég sokaknak. De oké, Neked ez nem olyan extra, én azt is megértem 😊Ez bármelyik PO rétvevőtől (oké vegyük ki a Washingtont) furcsa lenne, de vannak ilyenek mikor semmi sem jön össze a másik csapatnak meg minden, csak ezek általában nem a playoffban szokott előfordulni.Nem tartom azt sem elképzelhetetlennek. Am sztem azért az is elég hihetetlen, hogy egy erős alapszakaszt futó PIT így lábon lövi magát. És h BB egymás után adja el a labdákat. Azért sztem nem túl megszokott ez PO meccseken.Látom nem sikerült megérteni. Steelers lábon lövi magát folyamatosan, a Browns meg nem csinál semmi extrát csak ha már a célterületen van a labda ráfekszenek... a PLAYOFFBAN 11-5-ös alapszakasz mérleg után, oké Browns az Browns de nem a Football Team alapszakasza után állnak 28-0-val az első negyedben.Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...Mert a CLE 25 éve nem volt PO-ban és most elpicsázza a 12-0-val kezdő PIT-et, annak ellenére, h nincs főedző és egész héten nem edzettek?! Kb ezek miatt. 😊
3 drive 3 TO, ez már a PO, itt már nem maszatolnak a csapatok, főleg nem egy 11-5-s
Ha 3 punt után csinál 3 sima TD driveot a browns akkor megérteném a hüledezést, de így...
ZERO_L
Lucifer
Vagy köv szezonban azon fogunk majd meglepődni, hogy a Jets TD-t szerzett vagy a Lions kivédekezik egy negyedet?
ZERO_L
Lucifer
ZERO_L
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Gabor81
803
ez is megy a nickelodeonon? mert akkir ertem miert van mar vege. a gyerekeknek aludni kell. es addig el kellett donteni a meccset 😑
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerni
több mint 3 éve
második negyed közepén már futtatják az órát, imádom 😀
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Igen, azt korábban én is írtam, h a PIT ott folytatja, ahol az alapszakaszt abbahagytaazert vannak erre utalo jelek. 4 utolso meccsunk. es az hogy ha ben pihen majd kb jovo hetre felebred. 😑Nem tartom azt sem elképzelhetetlennek. Am sztem azért az is elég hihetetlen, hogy egy erős alapszakaszt futó PIT így lábon lövi magát. És h BB egymás után adja el a labdákat. Azért sztem nem túl megszokott ez PO meccseken.Látom nem sikerült megérteni. Steelers lábon lövi magát folyamatosan, a Browns meg nem csinál semmi extrát csak ha már a célterületen van a labda ráfekszenek... a PLAYOFFBAN 11-5-ös alapszakasz mérleg után, oké Browns az Browns de nem a Football Team alapszakasza után állnak 28-0-val az első negyedben.Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...Mert a CLE 25 éve nem volt PO-ban és most elpicsázza a 12-0-val kezdő PIT-et, annak ellenére, h nincs főedző és egész héten nem edzettek?! Kb ezek miatt. 😊
3 drive 3 TO, ez már a PO, itt már nem maszatolnak a csapatok, főleg nem egy 11-5-s
Ha 3 punt után csinál 3 sima TD driveot a browns akkor megérteném a hüledezést, de így...
ZERO_L
Lucifer
Vagy köv szezonban azon fogunk majd meglepődni, hogy a Jets TD-t szerzett vagy a Lions kivédekezik egy negyedet?
ZERO_L
Lucifer
Gabor81
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Ez bármelyik PO rétvevőtől (oké vegyük ki a Washingtont) furcsa lenne, de vannak ilyenek mikor semmi sem jön össze a másik csapatnak meg minden, csak ezek általában nem a playoffban szokott előfordulni.Nem tartom azt sem elképzelhetetlennek. Am sztem azért az is elég hihetetlen, hogy egy erős alapszakaszt futó PIT így lábon lövi magát. És h BB egymás után adja el a labdákat. Azért sztem nem túl megszokott ez PO meccseken.Látom nem sikerült megérteni. Steelers lábon lövi magát folyamatosan, a Browns meg nem csinál semmi extrát csak ha már a célterületen van a labda ráfekszenek... a PLAYOFFBAN 11-5-ös alapszakasz mérleg után, oké Browns az Browns de nem a Football Team alapszakasza után állnak 28-0-val az első negyedben.Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...Mert a CLE 25 éve nem volt PO-ban és most elpicsázza a 12-0-val kezdő PIT-et, annak ellenére, h nincs főedző és egész héten nem edzettek?! Kb ezek miatt. 😊
ZERO_L
Lucifer
ZERO_L
Lucifer
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Gabor81
803
nem tudom pontosan hogyan teszi. de mindenki emberbol van es tevedhet. pl az aki ezt a fomusoridore tette. 😄Amig nimandok marogatnak egy Hörit nincs mirőI beszéIgetniSztem foIyatás után már vissza se jövök a második félidőrePedig biztos lenne min szakmázgatni.
RespectvvIVlaci
iktriad
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Több évtized megaláztatásaiért jött ez a revans most.Most kapja vissza a Browns az elmúlt 20 szezon szenvedéseit.
ozibozi
több mint 3 éve
szkeptikus vagyok ezzel a gondolattal szembenAmig nimandok marogatnak egy Hörit nincs mirőI beszéIgetniSztem foIyatás után már vissza se jövök a második félidőrePedig biztos lenne min szakmázgatni.
RespectvvIVlaci
iktriad
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Az a legkínosabb a Steelersnek, hogy van még 2 és fél negyed. Gyorsan csinálni kéne valamit, mert ez még mindig lehet bőven rosszabb.szilvásbuktát?
Kampman
több mint 3 éve
Bár azt most monBár azt most mondom ez a Browns SB-t nyerhetSztem foIyatás után már vissza se jövök a második félidőrePedig biztos lenne min szakmázgatni.
RespectvvIVlaci
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Az a legkínosabb a Steelersnek, hogy van még 2 és fél negyed. Gyorsan csinálni kéne valamit, mert ez még mindig lehet bőven rosszabb.
több mint 3 éve
Amig nimandok marogatnak egy Hörit nincs mirőI beszéIgetniSztem foIyatás után már vissza se jövök a második félidőrePedig biztos lenne min szakmázgatni.
RespectvvIVlaci
iktriad
több mint 3 éve
Gabor81
803
azert vannak erre utalo jelek. 4 utolso meccsunk. es az hogy ha ben pihen majd kb jovo hetre felebred. 😑Nem tartom azt sem elképzelhetetlennek. Am sztem azért az is elég hihetetlen, hogy egy erős alapszakaszt futó PIT így lábon lövi magát. És h BB egymás után adja el a labdákat. Azért sztem nem túl megszokott ez PO meccseken.Látom nem sikerült megérteni. Steelers lábon lövi magát folyamatosan, a Browns meg nem csinál semmi extrát csak ha már a célterületen van a labda ráfekszenek... a PLAYOFFBAN 11-5-ös alapszakasz mérleg után, oké Browns az Browns de nem a Football Team alapszakasza után állnak 28-0-val az első negyedben.Nem akarok geci lenni, de most miért kell minden második megszólalásnál nyomatni ezt a “ez hihetetlen” meg “jaj mi történik itt”...Mert a CLE 25 éve nem volt PO-ban és most elpicsázza a 12-0-val kezdő PIT-et, annak ellenére, h nincs főedző és egész héten nem edzettek?! Kb ezek miatt. 😊
ZERO_L
Lucifer
ZERO_L
Lucifer
több mint 3 éve
ozibozi
17 139
Több évtized megaláztatásaiért jött ez a revans most.
több mint 3 éve
Sztem foIyatás után már vissza se jövök a második félidőrePedig biztos lenne min szakmázgatni.
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
nem merek semmit írni az eredménykövetőbe, mert zero_l elvette a kedvemetÉn visszahozom: Nagyon vezet a Browns és ők támadnak!
shawnka