Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Íme a minta H miért kell megrepazni az utolsó fordulóban a potenciális ellenfelet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Löfli tuti kiment budira
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Gabor81
803
es a legjobb defense is bemutatkozik. koszonjuk emese. 😄 most mar csak st kell.
több mint 3 éve
ozibozi
17 140
akkor jöhetnek a csöcsök 😊 😊
több mint 3 éve
Stefanski mit csinálhat most otthon?Vki pls az elelvezos Randy Marshot
r.baggio
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Hülye vagy bazmeg, ekkora homály kezdés mikor volt utoljára nálunk? Nincs QB, nincs linbacker sor, saftey pedig csak kilátogatott a pályára.
több mint 3 éve
Steelers halo?
több mint 3 éve
Stefanski mit csinálhat most otthon?Recskazik
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Stefanski mit csinálhat most otthon?rejszol
r.baggio
több mint 3 éve
Stefanski mit csinálhat most otthon?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Pont az a rossz emlékeket ébresztő hsz lehet a jinx. 😉Mi ez, a 3 évvel ezelőtti Steelers -Jags PO meccs ismétlése?Kurva jó lenne, ha JINX-elnél gyorsan egyet. Ahelyett, hogy tragikus emlékű meccsket emlegetnél itt fel.
iktriad
Cypress
több mint 3 éve
no
7 279
minek a motion ha nem olvassa BB?
több mint 3 éve
Erősen gondolkodok, hogy kell-e ez nekem hajnal fél 3kor, vagy inkább aludjak.FoIyass egyet nekem a Saints-TB féIidejében segitett amoIyan búfeIejtő voIt mikor 31-0 ra égtek a kaIózaim
tenorx
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Mi ez, a 3 évvel ezelőtti Steelers -Jags PO meccs ismétlése?Kurva jó lenne, ha JINX-elnél gyorsan egyet. Ahelyett, hogy tragikus emlékű meccsket emlegetnél itt fel.
iktriad
több mint 3 éve
KC is így kezdett a Texans ellen 😛
több mint 3 éve
Sifur
1 118
én vagyok a genyó, de megraktam 20k-val a Browns, hogy jól aludjak...de ilyen játék után nem lesz sehogy jó az álom
több mint 3 éve
Erősen gondolkodok, hogy kell-e ez nekem hajnal fél 3kor, vagy inkább aludjak.
több mint 3 éve
Mi ez, a 3 évvel ezelőtti Steelers -Jags PO meccs ismétlése?
több mint 3 éve
Ezt pofázom BigBen oriási tanár!
több mint 3 éve
Cypress
3 228
LOOOL! Kiváló folytatás, meg sem lepődöm!
több mint 3 éve
Sifur
1 118
katasztrófa ez a 2 kommentátor, valamiért zsigerből utálom őketBigBen micsoda tanár!!! Gyerekek foIyattamGondolom mert úgy estünk be a kickoffra 😀 de nincs ezzel semmi gáz szerintem.
ahogy látom akkor angol közvetítést kell nézni ismét...remélem ez az aréna4 nem sokáig húzzaMiért?
Sifur
RespectvvIVlaci
Bozontron
több mint 3 éve
Gyerekek ha Iehet féIidőbe szoIidabban a Bears meccs féIidejében eItávoztam foIyatni ezt végig szeretném nézni. Bár nem sokat vesztettem a Bears meccsen
több mint 3 éve
Gabor81
803
otthonrol jottek. szoval lenne idejuk begyakorolni, hogy beerjenek idoben. 🙃BigBen micsoda tanár!!! Gyerekek foIyattamGondolom mert úgy estünk be a kickoffra 😀 de nincs ezzel semmi gáz szerintem.
ahogy látom akkor angol közvetítést kell nézni ismét...remélem ez az aréna4 nem sokáig húzzaMiért?
Sifur
RespectvvIVlaci
Bozontron