NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
A hiba az ön készülékében van 😊Minden meccset a nickelodeonra!Nekem teljesen elbassza...
Jakehomer
nagylaza
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Nyet.Sajnos Rogersét utólag visszafújtákÚgy tűnik gyors guglizás alapján h a 350 fontos Shaun Rogers a győztes, 2007-ben volt egy pick sixe: www.youtube.com/watch?v=r-d1a7TBvPE&feature=emb_title&ab_channel=JoeyeatspieNem tudom h Jenkinsnél súlyosabb egyéniség fogott-e INT-et az NFL-ben.bj raji?
empty taxi
nálam nincs meg a verseny súlya
gamerkr
empty taxi
Kampman
www.pro-football-reference.com/boxscores/200711040det.htm
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
hogyan kell itt képet beszúrni? link-et kell másolni?Inkább nem mondom meg.
Toto21
több mint 3 éve
mondjuk megfordulna benne a pótos Ifa csont nélkül az tutiAzért ott lehet a szeren. Az ő tapasztalatával...Haverom Kelemen Annát vette meg, fura egy ízlése van monnyuk 😊itthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
www.youtube.com/watch?v=22ZF4mAfshc
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
warr_b
Burkus
több mint 3 éve
A mai liberális világban ezt sem lehetne kifogásolni.Kutyával menjen el?Mondjuk aki itthon fizet ezekert, hulye. Kimesz egy kutyaval vagy egy gyerekkel a nyugatihoz, es husz kulonb csaj szamaval jossz haza egy ora mulvaitthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
Stez
mukijoe
több mint 3 éve
Toto21
5 950
hogyan kell itt képet beszúrni? link-et kell másolni?
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
És Annácska?Ha fizetne se...Haverom Kelemen Annát vette meg, fura egy ízlése van monnyuk 😊itthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
warr_b
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
😀 😀 😀Vagy jelentős mennyiségű apróvalMondjuk aki itthon fizet ezekert, hulye. Kimesz egy kutyaval vagy egy gyerekkel a nyugatihoz, es husz kulonb csaj szamaval jossz haza egy ora mulvaitthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
Stez
jamaicababa
több mint 3 éve
nem csoda, hogy Lutz kihagyta, én is beszarnék ekkora spongyabobtóltöbb mint 3 éve
Kampman
28 306
Sajnos Rogersét utólag visszafújtákÚgy tűnik gyors guglizás alapján h a 350 fontos Shaun Rogers a győztes, 2007-ben volt egy pick sixe: www.youtube.com/watch?v=r-d1a7TBvPE&feature=emb_title&ab_channel=JoeyeatspieNem tudom h Jenkinsnél súlyosabb egyéniség fogott-e INT-et az NFL-ben.bj raji?
empty taxi
gamerkr
empty taxi
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Kutyával menjen el?Mondjuk aki itthon fizet ezekert, hulye. Kimesz egy kutyaval vagy egy gyerekkel a nyugatihoz, es husz kulonb csaj szamaval jossz haza egy ora mulvaitthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
Stez
több mint 3 éve
Minden meccset a nickelodeonra!Nekem teljesen elbassza...
Jakehomer
több mint 3 éve
Ki nem 😊szereti a párizsit látomHaverom Kelemen Annát vette meg, fura egy ízlése van monnyuk 😊itthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
warr_b
briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Vagy jelentős mennyiségű apróvalMondjuk aki itthon fizet ezekert, hulye. Kimesz egy kutyaval vagy egy gyerekkel a nyugatihoz, es husz kulonb csaj szamaval jossz haza egy ora mulvaitthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
Stez
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
SBL
2 213
Ha fizetne se...Haverom Kelemen Annát vette meg, fura egy ízlése van monnyuk 😊itthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
warr_b
több mint 3 éve
ha meg kölyök kutya haza se engednekMondjuk aki itthon fizet ezekert, hulye. Kimesz egy kutyaval vagy egy gyerekkel a nyugatihoz, es husz kulonb csaj szamaval jossz haza egy ora mulvaitthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
Stez
több mint 3 éve
Azért ott lehet a szeren. Az ő tapasztalatával...Haverom Kelemen Annát vette meg, fura egy ízlése van monnyuk 😊itthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
warr_b
több mint 3 éve
..és most újjászülettél?Pontosan. A Pats.hu-n viszont a közösség kivetett magábóIvalakivel volt vmi konfliktusom egyszer, utána a pats.hu-n gecizett még tovább lehet te voltál nem emlékszem 😀Amugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
briareosTényIeg nem emIékszeI? Abba már nem vagyok biztos de privátba is eIküIdtéI a picsába vagy te vagy gabokocka de szerintem teAmugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
briareos
RespectvvIVlaci
briareos
RespectvvIVlaci
Párszor emlegetve voltál, de látom most visszatértél!
több mint 3 éve
Úgy tűnik gyors guglizás alapján h a 350 fontos Shaun Rogers a győztes, 2007-ben volt egy pick sixe: www.youtube.com/watch?v=r-d1a7TBvPE&feature=emb_title&ab_channel=JoeyeatspieNem tudom h Jenkinsnél súlyosabb egyéniség fogott-e INT-et az NFL-ben.bj raji?
empty taxi
gamerkr
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Necc volt, de a joga bonito ül
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Épphogy
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Toto21
5 950
több mint 3 éve
szereti a párizsit látomHaverom Kelemen Annát vette meg, fura egy ízlése van monnyuk 😊itthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
warr_b