NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Nem a trash talkért ment a zászló, hanem a labda miatt.A faszért kell pofázni komolyan.. Rookie pöcs vagy fogd be a pofád és tedd a dolgod.A trash talk a játék része, a gurulós fociban is utálom az olyan bírot, aki ezért ad lapot, hagyjuk már..
Tomcsik
hpeter93
Szerintem is nevetséges.
több mint 3 éve
Mondjuk aki itthon fizet ezekert, hulye. Kimesz egy kutyaval vagy egy gyerekkel a nyugatihoz, es husz kulonb csaj szamaval jossz haza egy ora mulvaitthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
www.youtube.com/watch?v=22ZF4mAfshc
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
több mint 3 éve
De még mindig ott van Márk és a szakmázgatás.valakivel volt vmi konfliktusom egyszer, utána a pats.hu-n gecizett még tovább lehet te voltál nem emlékszem 😀Pontosan. A Pats.hu-n viszont a közösség kivetett magábóI
briareos
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
bocs, de ő már a Jax kánon része. kitörölhetetlen akárhol van...vagy voltA divízió stimmel, de ő a Bucsban van. Majd jövő héten jön ide.A szőke herceg ki a Saintsnél?Blaine Gabbert
hpeter93
"megidéztem iktriadot" 3...2....1....
petey
iktriad
több mint 3 éve
Eufemizáló megfogalmazás.Pontosan. A Pats.hu-n viszont a közösség kivetett magábóIvalakivel volt vmi konfliktusom egyszer, utána a pats.hu-n gecizett még tovább lehet te voltál nem emlékszem 😀Amugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
briareosTényIeg nem emIékszeI? Abba már nem vagyok biztos de privátba is eIküIdtéI a picsába vagy te vagy gabokocka de szerintem teAmugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
briareos
RespectvvIVlaci
briareos
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Haverom Kelemen Annát vette meg, fura egy ízlése van monnyuk 😊itthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nevetséges ez a játékvezetés eddig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
gedam
5 905
bírók bazmeg
több mint 3 éve
A faszért kell pofázni komolyan.. Rookie pöcs vagy fogd be a pofád és tedd a dolgod.A trash talk a játék része, a gurulós fociban is utálom az olyan bírot, aki ezért ad lapot, hagyjuk már..
Tomcsik
több mint 3 éve
casaubon
2 392
Robinson fele ment mar labda?
több mint 3 éve
Lézerpassz, FG 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
A faszért kell pofázni komolyan.. Rookie pöcs vagy fogd be a pofád és tedd a dolgod.
több mint 3 éve
itthon mindenki olcsóNem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
Burkus
több mint 3 éve
Nem hiszem, hogy drága lehet. Mégsem egy Zimány Linda vagy Horváth Éva fénykorukban. Vagy a szörfös lányka az álomszerű mellekkel. És ők is kifizethetők voltak. (Bővebbet a Répási Lajos DVD-ről. 😊 )Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
több mint 3 éve
A szőke herceg ki a Saintsnél?Blaine Gabbert
hpeter93
"megidéztem iktriadot" 3...2....1....
több mint 3 éve
Erre zászlót dobni, nevetséges...
több mint 3 éve
gedam
5 905
ezzel az elkapó állománnyal, ami a saintsnek van a mai truby már 3 td-nél járna
több mint 3 éve
A szőke herceg ki a Saintsnél?
több mint 3 éve
Akkora TD t úszott meg a BearsBerosálok, ha a D megnyeri nekik a meccset
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=svJvT6ruolA&ab_channel=TheProdigyAz NBC-nél szoktak SNF-ek alatt trollkodni a kickerekkel kihagyott FG-nél, hogy bejátszák ezt. 😊
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=stpaq27-V70