NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Bears Saintsra tudtok majd streamet?nflbite.com/game/new-orleans-saints-vs-chicago-bears-live-stream/
ricsiii83
több mint 3 éve
Bears Saintsra tudtok majd streamet?robosports.ir
ricsiii83
több mint 3 éve
miért megint?fasza kis rodeo megy gamepasson b köv meccs előtt 😀Már megint rossz csatornát nézel. 😊
briareos
iktriad
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=7jy4GwA2z78
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
fasza kis rodeo megy gamepasson b köv meccs előtt 😀Kérem mi ezt megoldjuk itt is!
briareos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én még nem tudtam eldönteni, hogy a New Orleansra vagy a Saintsre tegyem.ha nem érkezik meg az 50000 néző a stadionba, akkor ez necces lesz
nagylaza
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Lamar hatarol lekerult a majom. PO win. Errol van szo! 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
fasza kis rodeo megy gamepasson b köv meccs előtt 😀Már megint rossz csatornát nézel. 😊
briareos
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Ki tudja, hogy milyen Steelerst látunk?!Elnézve a tegnapi Billst... Hááát,az sem lehetetlenBarnák...talán...de utána Bills...áh...Az túl nagy szerénység, azért jobbak vagytok a barnáknál,sajnálom,hogy holnap melózom. Nagyon élném azt a meccset. Hajrá,győzzön a jobbik 😊Remélem találkozunk AFC döntőben...de nem hiszek benne és sajnos egyelőre miattunk 😀Gratulálok a Ravens fanoknak...jók voltak...ez van 😊Korrekt,köszi 😊
Klaci79
LeviPoki
De reménykedni ér 😀
Klaci79
LeviPoki
Barnák, egyelőre csak ők...
Klaci79
LeviPoki
Amúgy nem tudom melyik Ravens fannak mondtam, hogy nem kell az OPI-val foglalkozni. Ha jobb a Ravens, nyernek így is...és tessék.
1-1 bírói ítélet nem változtat semmit....néha persze igen, de az már-már kivételes eset és sokat beszélnek róla utána.
több mint 3 éve
hazairaÉn még nem tudtam eldönteni, hogy a New Orleansra vagy a Saintsre tegyem.kombináltan!!!!2000-2000 eurócskával tedd meg nyugodtanjöhet a Bears és Browns WKiesett az AFC South. 😕de meglepő!
iktriad
| NEM |
4/4, kiszámítható ez eddig, de legalább érdekesek a meccsek
r.baggio
shawnka
r.baggio
Kampman
nagylaza
több mint 3 éve
éves rendes végijátszásomat tolom 😀elég gyors meccs volt, akkor majd 1 óra múlva itt addig sztem dark soulsDark Souls?
Negritis
Öngyi akarsz lenni? 🤣
Chargers LT
több mint 3 éve
Én még nem tudtam eldönteni, hogy a New Orleansra vagy a Saintsre tegyem.kombináltan!!!!2000-2000 eurócskával tedd meg nyugodtanjöhet a Bears és Browns WKiesett az AFC South. 😕de meglepő!
iktriad
| NEM |
r.baggio
shawnka
r.baggio
Kampman
több mint 3 éve
Nem az eszéért szeretikNyilatkozik éppen. Nem túl cizelláltan...lamar fut szarni v mi van? 😀Ricininustól te is futnál
briareos
ThundersNFL
nagylaza
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
hát igen...nem sokat nézek ki egyik O-ból sem, a másik D-vel szemben.Saints - Bears 48,5 under is jónak tűnik 1,8-ért56,5 under 1,68-ért jó volt 😀54 alatt 1.9ért 😀
Toto21
Klaci79
Toto21
De ez volt a Rams meccsen is, azt 50 pont mégis összejött....de kockázat nélkül ugyebár...
több mint 3 éve
Szoboszlai kezd?2000-2000 eurócskával tedd meg nyugodtanjöhet a Bears és Browns WKiesett az AFC South. 😕de meglepő!
iktriad
| NEM |
r.baggio
shawnka
r.baggio
több mint 3 éve
Őszinte. 😊 😊 😊 Lmaooooooooooooooo. Dude is just real. pic.twitter.com/Mv6NPyQLxl
— Charles Robinson (@CharlesRobinson) January 10, 2021
több mint 3 éve
Kampman
28 292
kombináltan!!!!2000-2000 eurócskával tedd meg nyugodtanjöhet a Bears és Browns WKiesett az AFC South. 😕de meglepő!
iktriad
| NEM |
r.baggio
shawnka
r.baggio
több mint 3 éve
no
7 281
Amúgy ennyit számít a 2000 yard.....nagy dolog persze, meg m minden, de hát....mi konkretan ellene epitettuk a D-t.
dande
több mint 3 éve
2000-2000 eurócskával tedd meg nyugodtanjöhet a Bears és Browns WKiesett az AFC South. 😕de meglepő!
iktriad
| NEM |
r.baggio
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ulpi csókoltat, meg én is...na jó én inkább nem 😊AFC-ben Kansas-t senki nem fogja megállítaniElnézve a tegnapi Billst... Hááát,az sem lehetetlenBarnák...talán...de utána Bills...áh...Az túl nagy szerénység, azért jobbak vagytok a barnáknál,sajnálom,hogy holnap melózom. Nagyon élném azt a meccset. Hajrá,győzzön a jobbik 😊Remélem találkozunk AFC döntőben...de nem hiszek benne és sajnos egyelőre miattunk 😀Gratulálok a Ravens fanoknak...jók voltak...ez van 😊Korrekt,köszi 😊
Klaci79
LeviPoki
De reménykedni ér 😀
Klaci79
LeviPoki
Barnák, egyelőre csak ők...
Klaci79
LeviPoki
Toto21
több mint 3 éve
fasza kis rodeo megy gamepasson b köv meccs előtt 😀