NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
MC12
6 366
Jobbak a támadoink. Jobbak a védőink. Szebb a mezünk. Minden releváns tény mellettünk szól. Tehát rohadt nehéz lesz és körömrágós 😀😀😀 jó estet mindenkinek!
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
bejövök eredménykövetni, erre mindenhol csöcsök meg smároló lányok 😮 ez tuti Briareos műve 😛that's what's up
több mint 3 éve
Jó estét! GEAUX SAINTS!
több mint 3 éve
Kampman
28 297
Nem rossz, de elég konzervatív, 1-2 puszi azért belefért volnaJöjjön akkor az olcsó lájkyoutu.be/g_I2RUOnfb8
:: HIBÁS KÉP ::
Kampman
vontod
több mint 3 éve
SBL
2 213
Fogjuk még Breest látni a pályán a következő szezoban, ami már talán nem lesz covidos.Nagyon drukkolok neki, maradjon még minimum egy évet. Az idei évben nem jött ki neki a lépés. Nem szabadna így befejezni. Persze, kérdés, hogy a Saints milyen csapatot tud majd köré rakni abban a cap helyzetben, amiben van.
Mindenki látni akarja még a pályán, nyilván ő is nézők előtt akar elköszönni.
De előtte egy SB win még összejöhetne. Tampában lesz?
Kájzerszóze
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Elhatárolódom a magyar politikától,viccnek is rosszak 😊Na a kövi meccs az wtf,szeretem a Bearst,de mégis csak Brees..Inkább elmegyek aludni az első negyed után,győzzön a jobbik 😊Korán van még a választási kampányhoz 😛
LeviPoki
empty taxi
több mint 3 éve
Jakab “Krumpli” Péter behúzza ez nem kérdés 😀😀😀Na a kövi meccs az wtf,szeretem a Bearst,de mégis csak Brees..Inkább elmegyek aludni az első negyed után,győzzön a jobbik 😊Korán van még a választási kampányhoz 😛
LeviPoki
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jöjjön akkor az olcsó lájkyoutu.be/g_I2RUOnfb8
Kampman
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Mondjuk ez kiváló kifogásokat ad majd a stábnak.Ne érts félre nem csak emiatt fogunk kikapni, full csapattal se lenne esélyünk...Hát minden ellenünk szól. Kulcs emberek hiányoznak védekezésben és támadásban is. Eddig minden meccs szorosabb volt, azt hiszem ez lesz az első símázás. Nem várok semmit a meccstől.Azért vannak csapatok, akik elbírják 4 kezdő hiányát, amiből 2 rookie. A Bears nincs köztük. Marha egészséges volt a keret talán eddig a meccsig. Aztán a komolyabb csapatok körberöhögtek minket. A Saints mondjuk pont nem, de ma megthetik.
Tomcsik
tüsi91
Tomcsik
Múltkor láttam egy statot hogy Trubisky jobb védelmek. Ellen. Hát siralmas. Kár hogy nem mentettem le.
több mint 3 éve
Na a kövi meccs az wtf,szeretem a Bearst,de mégis csak Brees..Inkább elmegyek aludni az első negyed után,győzzön a jobbik 😊Korán van még a választási kampányhoz 😛
LeviPoki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Ne érts félre nem csak emiatt fogunk kikapni, full csapattal se lenne esélyünk...Hát minden ellenünk szól. Kulcs emberek hiányoznak védekezésben és támadásban is. Eddig minden meccs szorosabb volt, azt hiszem ez lesz az első símázás. Nem várok semmit a meccstől.Azért vannak csapatok, akik elbírják 4 kezdő hiányát, amiből 2 rookie. A Bears nincs köztük. Marha egészséges volt a keret talán eddig a meccsig. Aztán a komolyabb csapatok körberöhögtek minket. A Saints mondjuk pont nem, de ma megthetik.
Tomcsik
tüsi91
több mint 3 éve
nagyon remélem, hogy Brees visszavonul, persze jó lenne ha ezt SB-vel tenné meg, de ezt már kár erőltetni a részéről
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Hát minden ellenünk szól. Kulcs emberek hiányoznak védekezésben és támadásban is. Eddig minden meccs szorosabb volt, azt hiszem ez lesz az első símázás. Nem várok semmit a meccstől.Azért vannak csapatok, akik elbírják 4 kezdő hiányát, amiből 2 rookie. A Bears nincs köztük. Marha egészséges volt a keret talán eddig a meccsig. Aztán a komolyabb csapatok körberöhögtek minket. A Saints mondjuk pont nem, de ma megthetik.
Tomcsik
több mint 3 éve
Kampman
28 297
Fogjuk még Breest látni a pályán a következő szezoban, ami már talán nem lesz covidos.Bizony.
Mindenki látni akarja még a pályán, nyilván ő is nézők előtt akar elköszönni.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Fogjuk még Breest látni a pályán a következő szezoban, ami már talán nem lesz covidos. Mindenki látni akarja még a pályán, nyilván ő is nézők előtt akar elköszönni.
több mint 3 éve
Na a kövi meccs az wtf,szeretem a Bearst,de mégis csak Brees..Inkább elmegyek aludni az első negyed után,győzzön a jobbik 😊
LeviPoki
Ne politizaljunk kerem
több mint 3 éve
amúgy ezt az interjút Smith-szel a Jax szerintem csak azért szervezte le, hogy kiessen a csoportrivális, másra nem tudok gondolni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Na a kövi meccs az wtf,szeretem a Bearst,de mégis csak Brees..Inkább elmegyek aludni az első negyed után,győzzön a jobbik 😊
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Hát minden ellenünk szól. Kulcs emberek hiányoznak védekezésben és támadásban is. Eddig minden meccs szorosabb volt, azt hiszem ez lesz az első símázás. Nem várok semmit a meccstől.
több mint 3 éve
Jöjjön akkor az olcsó lájkwww.youtube.com/watch?v=h4ewm2fdTw8
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
I.K.T.R.I.A.D. azt írta ki, hogy már megint. És én csak a humán karbantartója vagyok, nem kérdőjelezem meg. Még rám uszítja a privát skynetjét.miért megint?fasza kis rodeo megy gamepasson b köv meccs előtt 😀Már megint rossz csatornát nézel. 😊
briareos
iktriad
briareos