NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 607
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Garbage time?
több mint 3 éve
Toto21
5 950
ennyire nem volt rossz. Amikor azon csodálkoznak, hogy Hicks-nek mekkora a súlya...Olyan mint annó a Sport Tv-s közvetítések ahogy belehallgattam. 😀linket! engem érdekel, milyen 😀 állítólag a kölykökkel így akarják megszeretni a focit 😀nickelodeon streamje kinek van? 😀Nekem, de nem is értem mi ez 😀
Löfli
Törpe_Tacskó
Löfli
EasyGhost
több mint 3 éve
De fontos 3. kísérlet volt ez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Olyan mint annó a Sport Tv-s közvetítések ahogy belehallgattam. 😀linket! engem érdekel, milyen 😀 állítólag a kölykökkel így akarják megszeretni a focit 😀nickelodeon streamje kinek van? 😀Nekem, de nem is értem mi ez 😀
Löfli
Törpe_Tacskó
Löfli
több mint 3 éve
Kampman
28 301
beszarás, el nem tudtam képzelni, hogy ilyen van 😀www.volokit.com/volostream/nfl-games/bears-saints/linket! engem érdekel, milyen 😀 állítólag a kölykökkel így akarják megszeretni a focit 😀nickelodeon streamje kinek van? 😀Nekem, de nem is értem mi ez 😀
Löfli
Törpe_Tacskó
Löfli
Törpe_Tacskó
több mint 3 éve
Toto21
5 950
SLime zone.... az End zone...omg 😀www.volokit.com/volostream/nfl-games/bears-saints/linket! engem érdekel, milyen 😀 állítólag a kölykökkel így akarják megszeretni a focit 😀nickelodeon streamje kinek van? 😀Nekem, de nem is értem mi ez 😀
Löfli
Törpe_Tacskó
Löfli
Törpe_Tacskó
több mint 3 éve
Kampman
28 301
Sajnos nálam a spongyabob megy a tévében.linket! engem érdekel, milyen 😀 állítólag a kölykökkel így akarják megszeretni a focit 😀nickelodeon streamje kinek van? 😀Nekem, de nem is értem mi ez 😀
Löfli
Törpe_Tacskó
Löfli
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
www.volokit.com/volostream/nfl-games/bears-saints/linket! engem érdekel, milyen 😀 állítólag a kölykökkel így akarják megszeretni a focit 😀nickelodeon streamje kinek van? 😀Nekem, de nem is értem mi ez 😀
Löfli
Törpe_Tacskó
Löfli
több mint 3 éve
linket! engem érdekel, milyen 😀 állítólag a kölykökkel így akarják megszeretni a focit 😀nickelodeon streamje kinek van? 😀Nekem, de nem is értem mi ez 😀
Löfli
Törpe_Tacskó
több mint 3 éve
amaru
151
Rettenetesen furcsa a maciknak szurkolni, azt hiszem Trubisky dobasainak eloszor szurkolok. Mondjuk ugy latom nem ebben volt eddig a hiba, nem all font kozottunk kozmikus kapcsolat.
több mint 3 éve
Bearst mennyire zavarja a dom? Hát hideghez vannak szokva így év elején 😊A dom az nem, a labda, az már inkább....
prérifarkas
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
nickelodeon streamje kinek van? 😀Nekem, de nem is értem mi ez 😀
Löfli
több mint 3 éve
Gerichill
526
Foles aktív ma?
több mint 3 éve
nordas89
87
amugy tenyleg, ki a francot erdekel most a vikings? 😀
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Bearst mennyire zavarja a dom? Hát hideghez vannak szokva így év elején 😊így sajnos nem lehet a szélre fogni, hogy Trubisky labdája nem ér célba. :/ A végén rájönnek, hogy ő nem is tud játszani...
prérifarkas
több mint 3 éve
nickelodeon streamje kinek van? 😀
több mint 3 éve
SBL
2 213
Bearst mennyire zavarja a dom? Hát hideghez vannak szokva így év elején 😊Túlhevült? Nagy kérhetne egy timeout-ot, hogy fagyassza!
prérifarkas
több mint 3 éve
Amúgy az elmúlt 10 évben ez a harmadik alkalom, hogy januárban nem alapszakasz meccset játszunk, meg kell becsülni. Van olyan csapat, ahol ez a természetes, van akiknek még ez sem adatott meg. Nyerni viszont tíz éve nem sikerült a PO-ban....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Chicagoban ilyen támadások vannak akkor már 0-0nál garbage time van.Ezzel arra célzol, hogy jöjjenek csöcsök? 😀
Heisman
több mint 3 éve
MC12
6 366
Az előbb a kommentátor azt mondta hogy lát hasonlóságot Brees és Truby karrierje között? Hat végülis..mindketten az NFL-ben dolgoznak ugyanazon a poszton.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Bearst mennyire zavarja a dom? Hát hideghez vannak szokva így év elején 😊
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Na ez a drive ennyi volt és így is majdnem INT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Chicagoban ilyen támadások vannak akkor már 0-0nál garbage time van.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz