NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 536
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Jo volt a saints punt. Traubi majdnem picket dobott... De igy is johetunk felpalyarol
több mint 3 éve
SBL
2 213
Ennek a dobómozdulatnak tankönyvben a helye. Benne volt minden, amit nem szabad.
több mint 3 éve
tipikus, egy majdnem picksix......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Beszari letolt gatyás első play volt, gratulálok
több mint 3 éve
Ennek a Mitsubishinek a Carismája már ismerős.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
csak a szokásos Trubisky passz...
több mint 3 éve
Most a holding mellett elmaradt egy offside is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
sztem is függelten attól hogy ki van pályán, mind2 oldalra folyamat elmaradHoldingot iden alig dobnak tamadofalra. Meccsenkent 4-5 is elmarad.3 olyan holding volt hogy a pofám leszakad...ez nem új, Titans se kapott meg párat. Nyomni kell a népszerű csapatokat ^^
Tomcsik
Toto21
casaubon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szokták, csak anal rape formájában.Saints híres arról, hogy tolják őket a bírók. 😀3 olyan holding volt hogy a pofám leszakad...ez nem új, Titans se kapott meg párat. Nyomni kell a népszerű csapatokat ^^
Tomcsik
Toto21
EasyGhost
több mint 3 éve
Kampman
28 297
Tényleg, hozzászoktam ahhoz, hogy NFC-s meccsek általában a foxon mennek.Jó ez a Weeknd-es reklám a Foxon.cbs, én mondjuk már meguntam 😀 de először tényleg jó volt
Kampman
Löfli
több mint 3 éve
casaubon
2 391
Holdingot iden alig dobnak tamadofalra. Meccsenkent 4-5 is elmarad.3 olyan holding volt hogy a pofám leszakad...ez nem új, Titans se kapott meg párat. Nyomni kell a népszerű csapatokat ^^
Tomcsik
Toto21
több mint 3 éve
SBL
2 213
Legyünk őszinték! Kurva nagy mázli kell, hogy nyerjenek. Olyan, ami 100 évben egyszer jön össze.Go Bears? - NFC north, könnyebb lenne ellenük a következő fordulóbanNekem is ez a logikám, bár ha a Superdome-ban győzni tudnak, akkor már ránk is veszélyesek lehetnének.
SBL
Kampman
több mint 3 éve
3 olyan holding volt hogy a pofám leszakad...Idei, nyíltan be is vallott bíráskodási policy. Csak legyen akkor következetes.
Tomcsik
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Toto21
5 950
jó de most a Bears az ellenfél... nyugodtan hozzászokhatsz maSaints híres arról, hogy tolják őket a bírók. 😀3 olyan holding volt hogy a pofám leszakad...ez nem új, Titans se kapott meg párat. Nyomni kell a népszerű csapatokat ^^
Tomcsik
Toto21
EasyGhost
több mint 3 éve
Srácok fontos INFO: A Prime csatornán az Alkonyat című film megy. Mindenki kapcsoljon oda, nagy izgalmakat láthattok, csak végig kell néznetek.Mennyit kapsz ezért?
Toto21
több mint 3 éve
3 olyan holding volt hogy a pofám leszakad...Nem menő a héten (se) a helyes bíráskodás.
Tomcsik
több mint 3 éve
Jó ez a Weeknd-es reklám a Foxon.cbs, én mondjuk már meguntam 😀 de először tényleg jó volt
Kampman
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Sajnos Rodgers >>>>> Brees és Adams>>>>Thomas.Go Bears? - NFC north, könnyebb lenne ellenük a következő fordulóbanNekem is ez a logikám, bár ha a Superdome-ban győzni tudnak, akkor már ránk is veszélyesek lehetnének.
SBL
Kampman
több mint 3 éve
abszolút vagy relatív?Brees nyomás alatt milyen számokat hoz?Attól függ mennyi bar
Sifur
EasyGhost
több mint 3 éve
Saints híres arról, hogy tolják őket a bírók. 😀3 olyan holding volt hogy a pofám leszakad...ez nem új, Titans se kapott meg párat. Nyomni kell a népszerű csapatokat ^^
Tomcsik
Toto21
több mint 3 éve
Kampman
28 297
Jó ez a Weeknd-es reklám a Foxon.
több mint 3 éve
Brees nyomás alatt milyen számokat hoz?4. legjobb a kezdő QB-k között, Herbert, Stafford és Rodgers után.
Sifur
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toto21
5 950
3 olyan holding volt hogy a pofám leszakad...ez nem új, Titans se kapott meg párat. Nyomni kell a népszerű csapatokat ^^
Tomcsik
több mint 3 éve
Sifur
1 118
3 olyan holding volt hogy a pofám leszakad...Idén OHolding nem létezik... Watt, Mack Donald ellen lehet csinálni, így van az esély kiegyenlítve...
Tomcsik