NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Wild Card vasárnap
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
ezt tuti MM iránti tiszteletből dobtuk be
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Öcsém miatta lett De vér szurkoló, de aztán rájött, jobb, ha nem követi a sportotA nyolcvanas évek embere volt a 2000-es években, én kedveltem.én meg aszittem hogy Jake "Jake the Snake" Plummer az 😀Kit hívtunk anno kígyónak? A Buffalo egyetemre járt, AJ elődjeJames Starks
Gergőbácsi
casaubon
Negritis, a vajda
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Ezért kár volt rájátszásba jutni.
10 hónapja
Dakota egész korrekt 2. félidőt hoz amúgykár hogy garbázs tájm
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
azt hittem Gergőnek hívnakVárjunk! Hitetlen Tamás a nevemMég mindig várjunk?hát akkor ez a tetoválás tényleg végképp hülyeséggé váltAzért várjunk még
zacknorb
Gergőbácsi
Assurbanapli
Gergőbácsi
10 hónapja
Assurbanapli
1 355
Akkor most ünnepélyesen berakom a tegnapi jóslatom, Érzkeny lelkű Cowboys szurkolók kérem nézzenek félre. Torokköszörülés:Igen, én kezdek is félni tőled
"a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először."
petey
10 hónapja
Várjunk! Hitetlen Tamás a nevemMég mindig várjunk?hát akkor ez a tetoválás tényleg végképp hülyeséggé váltAzért várjunk még
zacknorb
Gergőbácsi
Assurbanapli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Kampman
28 313
A nyolcvanas évek embere volt a 2000-es években, én kedveltem.én meg aszittem hogy Jake "Jake the Snake" Plummer az 😀Kit hívtunk anno kígyónak? A Buffalo egyetemre járt, AJ elődjeJames Starks
Gergőbácsi
casaubon
Negritis, a vajda
10 hónapja
Hát majdnem....egy kis finglé azért sajnos beszaladt....😂😂😂Rámjött a szapora....összefostam magam mint a Dallasde ezek befostak. Te is? 😀
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Tarsi
1 244
Lehet már ő is inkább hazamentMost is rá kellene azért nézniJerry-t mikor mutatják?Mutatták már, még 20-0-nál.
Zet
Kampman
Zet
10 hónapja
Köszi!!!Kit hívtunk anno kígyónak? A Buffalo egyetemre járt, AJ elődjeJames Starks
Gergőbácsi
casaubon
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Ha megemeli és összeszorítja akkor egy Super Champs kijöhet: ami egy jó alapszakaszt jelent.Még mindig várjunk?hát akkor ez a tetoválás tényleg végképp hülyeséggé váltAzért várjunk még
zacknorb
Gergőbácsi
Assurbanapli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Zet
1 549
Most is rá kellene azért nézniJerry-t mikor mutatják?Mutatták már, még 20-0-nál.
Zet
Kampman
10 hónapja
Ahogy Stevie Wonder mondaná, ezt nem láttam jönni.Dallas secondary meg Luket.
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
tamas424
1 758
Akkor most ünnepélyesen berakom a tegnapi jóslatom, Érzkeny lelkű Cowboys szurkolók kérem nézzenek félre. Torokköszörülés:Ügyes vagy
"a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először."
petey
10 hónapja
én meg aszittem hogy Jake "Jake the Snake" Plummer az 😀Kit hívtunk anno kígyónak? A Buffalo egyetemre járt, AJ elődjeJames Starks
Gergőbácsi
casaubon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ahogy Stevie Wonder mondaná, ezt nem láttam jönni.
10 hónapja
Akkor most ünnepélyesen berakom a tegnapi jóslatom, Érzkeny lelkű Cowboys szurkolók kérem nézzenek félre. Torokköszörülés:"a Pacskersz is letolja a brét a Bojz torkán ennyire. itt hallottátok először."
10 hónapja
shagi0206
10 922
Rámjött a szapora....összefostam magam mint a Dallasde ezek befostak. Te is? 😀
ThundersNFL a Jobbágy
10 hónapja
Zet
1 549
Jerry-t mikor mutatják?
10 hónapja
Invincible
801
Ezek meg az Eaglestől kèrtek Def playbookot mára.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 hónapja
Rámjött a szapora....összefostam magam mint a Dallas
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018