Wild Card vasárnap
2 hónapja
Kittle.... 😕mert ha szarrá blokkoltatod a legjobb TE-d elöbb utóbb ára lesz 😕
Miért????
FunHun
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Jah, leadtátok, hogy inkább a Friscoval játszatok, ne a pacskersszel ☺️Most mi van legutóbb ti nyeretek 😎Majd alkalomadtán sajnállak titeket 😎Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
dande2
warr_b
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Akcidens
137
Press F for Kittle
2 hónapja
Hat, ha Kittle out, akkor kb. el is dolt
2 hónapja
😔 ne már Kittle
2 hónapja
Most mi van legutóbb ti nyeretek 😎Majd alkalomadtán sajnállak titeket 😎Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
dande2
warr_b
2 hónapja
Látom, hogy szegény Eagles a Kelet Packers-e.Majd alkalomadtán sajnállak titeket 😎Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
dande2
warr_b
2 hónapja
Fu Epps legyalulta szegényt
2 hónapja
csak a szoki, már rezzenéstelen arccal veszem tudomásul ezeket. mint a levegővétel.
2 hónapja
Ideje lenne a labdaszerzésnek 😏
2 hónapja
Majd alkalomadtán sajnállak titeket 😎Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
dande2

2 hónapja
nem jó. mivel most megy nekik a játék, a kövi félidőben teljesen használhatatlanok lesznek ha tisztelik az idei hagyományaikategy félidőre cserélhetnénk OL-t, just for funAz a baj, hogy ezt így simán hozni fogja az Iggülsz 😕Sajnos van egy második fèlidő 😏 szóval mèg nagyon nem
warr_b
dande2
petey
2 hónapja
Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
2 hónapja
Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.Ha nem lett volna vegig “engaged in the block”, akkor szabalytalan. Igy viszont nem.
Eazzy
Valazeg egy olyan biro dobta be a zaszlot, aki csak azt latta, hogy tul van az egy yardon, es egy masik szolt utana, hogy tartotta a blokkot
2 hónapja
miért vannak ezek a szatyrok a levegőben? philadelphiát bangladeshez csatolták?Fú de megy ez a futójáték mostKár, pedig megnézném, hogy a levegőben röpködő szatyrok egyikébe passzolnak/rúgnak véletlenül.
tenorx
Kampman
2 hónapja
egy félidőre cserélhetnénk OL-t, just for funAz a baj, hogy ezt így simán hozni fogja az Iggülsz 😕Sajnos van egy második fèlidő 😏 szóval mèg nagyon nem
warr_b
dande2
2 hónapja
Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy

2 hónapja
Akcidens
137
Sirianni reakciója is aranyat ért
2 hónapja
Az a baj, hogy ezt így simán hozni fogja az Iggülsz 😕Sajnos van egy második fèlidő 😏 szóval mèg nagyon nem
warr_b
2 hónapja
Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.