Wild Card vasárnap
2 hónapja
Tíccsákbe!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
nah jöhet a buziskodás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
holdout volt jah. de játszott. aztán 25-ben ACL/PCL rotty.De már 24-ben is ment a contract szenvedés, amikor a Steelers pletykák is voltak nem?Aiyuk 20-ban jött. 26 van 😀Jó bocs, Deebo 5 volt, Aiyuk meg 4 😕ki kért cserét 3 év múlva?asszem érik az a WR draftLegyen kinek cserét kérnie 3 év múlva
petey
tenorx
petey
tenorx
petey
tenorx
2 hónapja
Akcidens
137
Time for tush push boys
2 hónapja
Nagyon komoly szél van. Most pont szembe nekünk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
2 hónapja
Szépen libeg a kapu 😳

2 hónapja
ez az uccsó meccs most kiülönösen kiadta 😀Olyan vagyok, mint Jimmy. 4 oktáv!sikoltva üvöltés volt? shawnka olyan, mint hitler. suttogástól tüdőcsúcsból ordításig minden hangszeren játsziksziasztok, volt ma valami?Heartbreak loss. 😕 😕 😕 Annak viszont örülök, hogy te voltál a mi meccsünkön.
shawnka
iktriad
fake.id
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
én nagyon bírom amikor a Nascar-t közvetíted... Legalább teljes szívedből csinálod és úgy érződik, hogy szereted is. Részemről hajrá továbbra isOlyan vagyok, mint Jimmy. 4 oktáv!sikoltva üvöltés volt? shawnka olyan, mint hitler. suttogástól tüdőcsúcsból ordításig minden hangszeren játsziksziasztok, volt ma valami?Heartbreak loss. 😕 😕 😕 Annak viszont örülök, hogy te voltál a mi meccsünkön.
shawnka
iktriad
fake.id
shawnka
2 hónapja
De már 24-ben is ment a contract szenvedés, amikor a Steelers pletykák is voltak nem?Aiyuk 20-ban jött. 26 van 😀Jó bocs, Deebo 5 volt, Aiyuk meg 4 😕ki kért cserét 3 év múlva?asszem érik az a WR draftLegyen kinek cserét kérnie 3 év múlva
petey
tenorx
petey
tenorx
petey
2 hónapja
Pedig igen lowkey meme 😀Nászin, csak a fiaim már hazahozták a suliból ezt a faszságot, de egy EK-ben nem vártam hogy felbukkan 😜Sup boomer? 🤣Nebasszáföl 😂🤬SIX SEVEN❤️Eddig egalNem, 7-6-ra vezet a Niners 😄
Janek
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
2 hónapja
akkor az atlanta sb win után kénytelen leszel ezt előadniOlyan vagyok, mint Jimmy. 4 oktáv!sikoltva üvöltés volt? shawnka olyan, mint hitler. suttogástól tüdőcsúcsból ordításig minden hangszeren játsziksziasztok, volt ma valami?Heartbreak loss. 😕 😕 😕 Annak viszont örülök, hogy te voltál a mi meccsünkön.
shawnka
iktriad
fake.id
shawnka
youtu.be/w7K61jgTT9A?si=DjU_GEBtZKeKzeaY
Szerkesztette: fake.id
2 hónapja
Nászin, csak a fiaim már hazahozták a suliból ezt a faszságot, de egy EK-ben nem vártam hogy felbukkan 😜Sup boomer? 🤣Nebasszáföl 😂🤬SIX SEVEN❤️Eddig egalNem, 7-6-ra vezet a Niners 😄
Janek
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb

2 hónapja
Pickens kizárt. meg első köröst sem fogunk WR-ért.adjátok oda az első köröst Pickens-ért vagy Higginsért. Jobban járnátokki kért cserét 3 év múlva?asszem érik az a WR draftLegyen kinek cserét kérnie 3 év múlva
petey
tenorx
petey
Toto21
2 hónapja
Olyan vagyok, mint Jimmy. 4 oktáv!sikoltva üvöltés volt? shawnka olyan, mint hitler. suttogástól tüdőcsúcsból ordításig minden hangszeren játsziksziasztok, volt ma valami?Heartbreak loss. 😕 😕 😕 Annak viszont örülök, hogy te voltál a mi meccsünkön.
shawnka
iktriad
fake.id
2 hónapja
Aiyuk 20-ban jött. 26 van 😀Jó bocs, Deebo 5 volt, Aiyuk meg 4 😕ki kért cserét 3 év múlva?asszem érik az a WR draftLegyen kinek cserét kérnie 3 év múlva
petey
tenorx
petey
tenorx
2 hónapja
Stout egy kibebaszott nagy steal volt a drafton. Western Kentucky fan van itt? 😀Renardo is az azelőttin.
petey
eaglesmcnabb

2 hónapja
jah én bírom, neki többet kellene játszani, de azért megégetik rendesen néhaStout egy kibebaszott nagy steal volt a drafton. Western Kentucky fan van itt? 😀Renardo is az azelőttin.
petey
eaglesmcnabb
2 hónapja
en.wikipedia.org/wiki/6-7_memeMost jött el a pillanat, hogy rákerestem, hogy mi ez.kérlek neee. Ez rosszabb lassan, mint 24h AlekosszalSIX SEVEN❤️Eddig egalNem, 7-6-ra vezet a Niners 😄
Janek
warr_b
zacknorb
Toto21
Nincs tényleges jelentése
Jellemző, egyre hülyébbek a mémek is.
Kampman
The meme, described as "annoying" and "like a plague", has been linked by multiple news outlets to the wider "brain rot" phenomenon
már ettől elnyerte a tetszésem
2 hónapja
Sup boomer? 🤣Nebasszáföl 😂🤬SIX SEVEN❤️Eddig egalNem, 7-6-ra vezet a Niners 😄
Janek
warr_b
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
2 hónapja
Jó bocs, Deebo 5 volt, Aiyuk meg 4 😕ki kért cserét 3 év múlva?asszem érik az a WR draftLegyen kinek cserét kérnie 3 év múlva
petey
tenorx
petey
2 hónapja
adjátok oda az első köröst Pickens-ért vagy Higginsért. Jobban járnátokki kért cserét 3 év múlva?asszem érik az a WR draftLegyen kinek cserét kérnie 3 év múlva
petey
tenorx
petey
2 hónapja
Stout egy kibebaszott nagy steal volt a drafton. Western Kentucky fan van itt? 😀Renardo is az azelőttin.
petey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Akcidens
137
Hoppá, jó hogy szóltál akkor nem írom meg a nagy playeketAz rúgás a javábólElőrébb vagy mint a game pass he
Akcidens
Eazzy
2 hónapja
ki kért cserét 3 év múlva?asszem érik az a WR draftLegyen kinek cserét kérnie 3 év múlva
petey
tenorx
2 hónapja
Nebasszáföl 😂🤬SIX SEVEN❤️Eddig egalNem, 7-6-ra vezet a Niners 😄
Janek
warr_b
zacknorb