Wild Card vasárnap
2 hónapja
Nem tudom, ki volt a riporter hölgy, de max respect neki!This is an awesome post-game exchange between a reporter and Jaguars HC Liam Coen: pic.twitter.com/FwE8aRFaaR
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 11, 2026
2 hónapja
jó estét, sikerült végre utolérnem magam az El Clásico után, és csöcsök se voltak eddig az első meccs után
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
a latino rúgóisten ismét leszállt közénkSantos ma is rúg? nebaszki
petey
2 hónapja
a giantsszel senkinek sem volt semmi baja. mondjuk brady és a patriots sokat segített ebben, de ez az eaglesnél sosem nyomott annyit a latban érdekes módonAm most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?nekem sem lenne szimpi, ha egy csapat ennyit nyerne ilyen fos irányítóval
Eazzy
csak hát ugye én gyárilag eagleses vagyok
eaglesmcnabb
2 hónapja
Akcidens
137
Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Köszi 😀Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?faszkalap szurkolók+fradizöld mez
Eazzy
fake.id
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
🤔 köszi.....Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?faszkalap szurkolók+fradizöld mez
Eazzy
fake.id
2 hónapja
Ezt csak én nem értem most...?
2 hónapja
Be
2 hónapja
Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?faszkalap szurkolók+fradizöld mez
Eazzy
2 hónapja
sziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
2 hónapja
egy ótvar idén a run blokk. egy kispolszkit nem tudnának eltolni.
2 hónapja
CMC is bazz elesik a saját lábában...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
hát azért már nem fiatal sajnos Dzsordzsi. ő azért nem volt ilyen sérülékeny.Kittle.... 😕mert ha szarrá blokkoltatod a legjobb TE-d elöbb utóbb ára lesz 😕
Miért????
FunHun
Josszi
2 hónapja
Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?nekem sem lenne szimpi, ha egy csapat ennyit nyerne ilyen fos irányítóval
Eazzy
csak hát ugye én gyárilag eagleses vagyok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Egy-egy ilyen nagy playbol kell majd a td is egy ponton...
2 hónapja
Csóri Kittle bazdmeg
2 hónapja
Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?siker, pénz, csillogás
Eazzy
2 hónapja
Hat, ha Kittle out, akkor kb. el is doltJennings azt mondja fogd meg a sörét
casaubon
2 hónapja
Durva a niners tavalyi meg idei serules hullama. Eagles ellenben nem panaszkodhat azert ket eve kb nincs jelentos serultjuk.
2 hónapja
A sencondarynk èg mint a Rechstag....
2 hónapja
Hát most Luke Farrell megmutathatja, mire kapta a nagy zsét az offseasonban.