Wild Card vasárnap
2 hónapja
HessMost tényleg minden playoff meccsen adnak be flashbackek-et a korábbi meccsekről?A seb csak úgy gyógyul be rendesen, ha minimum 3szor felkaparod a varrt róla.
A sebek hogy gyógyúlnak így?? Ffs
gamerkr
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Akcidens
137
Homály dobás
2 hónapja
sikoltva üvöltés volt? shawnka olyan, mint hitler. suttogástól tüdőcsúcsból ordításig minden hangszeren játsziksziasztok, volt ma valami?Heartbreak loss. 😕 😕 😕 Annak viszont örülök, hogy te voltál a mi meccsünkön.
shawnka
iktriad
2 hónapja
nálunk még jó volt!!Ha legalább az XP-t berúgta volna az a faszkalap, akkor OT. Nem tudok napirendre térni felette.engem seBazdmegNem vigasztal, hogy masnak is balfasz a rugoja 😕BostickMcManus
Kampman
casaubon
Kampman
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Most tényleg minden playoff meccsen adnak be flashbackek-et a korábbi meccsekről?A seb csak úgy gyógyul be rendesen, ha minimum 3szor felkaparod a varrt róla.
A sebek hogy gyógyúlnak így?? Ffs
gamerkr
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ha legalább az XP-t berúgta volna az a faszkalap, akkor OT. Nem tudok napirendre térni felette.engem seBazdmegNem vigasztal, hogy masnak is balfasz a rugoja 😕BostickMcManus
Kampman
casaubon
Kampman
2 hónapja
Mondjuk ott igencsak előbb ért oda a védő minta labda.jah, elég sárgás volt
Tarsi
2 hónapja
Azert Bradynel is tudnek par jobbat (rosszabbat is)sziasztok, volt ma valami?Végre értelmes kommentátorok vannak a meccsen 😛
shawnka
tenorx
2 hónapja
igenOne (exdigi) ?sziasztok, volt ma valami?megint elment a kép a közvetítésben
shawnka
Kampman
shawnka
2 hónapja
Most tényleg minden playoff meccsen adnak be flashbackek-et a korábbi meccsekről?A sebek hogy gyógyúlnak így?? Ffs
2 hónapja
te nem olvasod a topikotokat, hogy nektek már ez is ajándék? 😀Annál ha ma kipicsáznak titeket, csak egy jobb forgatókönyv lenne, ha jövő héten mi tennénk meg ezt.Asszem döntöttem, szopjon ki a 49-ers, abból baj nem lehet.tökmindegy ki megy hozzátok, one and done 😀
akdestroyer
petey
Feltennétek megint 3 pontot, másnap meg élvezettel olvasnám dankodavid megfejtéseit Shannyről meg Purdéról. 😀
akdestroyer
amúgy ha ki is kapnánk ma vagy jövő héten, nekünk tényleg ajándék ez után a szezon után.
azt meg tudhatnád, hogy dávidnak más lemeze nincs, ez az egy is be van akadva 😊
2 hónapja
Így is jó
2 hónapja
sziasztok, volt ma valami?Jags tolt egy choke game-t. Allen meg Allen volt. Egyébként a tegnapi meccsekhez képest a Jags gyengébb volt szerintem
shawnka
2 hónapja
Akcidens
137
Vki felfedezte már hogy mi a jó a one-ban (én még nem)sziasztok, volt ma valami?Ja, megint elkezdett szaggatni a One
shawnka
zacknorb
2 hónapja
Mondjuk ott igencsak előbb ért oda a védő minta labda.
2 hónapja
sziasztok, volt ma valami?egyelőre még nem, renardo green leszedte eddig aj brownt
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
sziasztok, volt ma valami?Heartbreak loss. 😕 😕 😕 Annak viszont örülök, hogy te voltál a mi meccsünkön.
shawnka
2 hónapja
One (exdigi) ?sziasztok, volt ma valami?megint elment a kép a közvetítésben
shawnka
Kampman
2 hónapja
sziasztok, volt ma valami?Végre értelmes kommentátorok vannak a meccsen 😛
shawnka
2 hónapja
sziasztok, volt ma valami?Ja, megint elkezdett szaggatni a One
shawnka
Poloska vagyok.
2 hónapja
sziasztok, volt ma valami?Aha
shawnka
Mi nyertunk hokiban 4.osztályban
2 hónapja
A hawks meccs példajat meg hanyszor akarjak felhozni a kommentator urak?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 hónapja
Na gyerünk DeJean ideje egy pick sixnek 😄