Wild Card vasárnap
21 napja
sziasztok, volt ma valami?
21 napja
Akcidens
137
PO Elliott 26/27 FG, jó lenne folytatni chicken littleTaktikusan csak a PO írtad bele😅
Eazzy
21 napja
Annál ha ma kipicsáznak titeket, csak egy jobb forgatókönyv lenne, ha jövő héten mi tennénk meg ezt.Asszem döntöttem, szopjon ki a 49-ers, abból baj nem lehet.tökmindegy ki megy hozzátok, one and done 😀
akdestroyer
petey
Feltennétek megint 3 pontot, másnap meg élvezettel olvasnám dankodavid megfejtéseit Shannyről meg Purdéról. 😀
21 napja
PO Elliott 26/27 FG, jó lenne folytatni chicken little
Don't talk the walk, Walk the talk!
21 napja
engem seBazdmegNem vigasztal, hogy masnak is balfasz a rugoja 😕BostickMcManus
Kampman
casaubon
21 napja
Asszem döntöttem, szopjon ki a 49-ers, abból baj nem lehet.Ez a beszéd, korrekt hozzáállás!
akdestroyer
Cserében ha ti játszotok a Dallas-szal, majd nektek szurkolok!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
Neki volt valami bennfentes kereskedelem balheja, nem?Jah vele kevertem…Kendricks nálunk kezdett nem?az a bratyesz Mychal, Ez meg az eric
Eazzy
eaglesmcnabb
Eazzy
21 napja
kivétel erősíti a szabályt. minél több kivétel van, annál erősebb a szabály. ha nincs kivétel, az nem szabály, hanem törvényadnám, ha purdy sb mvp lenne. szegény dankodavid világa teljesen kifordulna a tengelyébőlMondjuk Nick Foles is volt SB MVP
fake.id
zacknorb
21 napja
Na ez az még vezetünk 😀
21 napja
Ez Barkley driveja volt vègre
21 napja
BazdmegNem vigasztal, hogy masnak is balfasz a rugoja 😕BostickMcManus
Kampman
21 napja
Aszondja olyan rúgó ront, akitől nemigen szokhattuk ezt meg. Idén nem nézett Eagles meccset? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
Henery a kurva anyád
21 napja
Jah vele kevertem…Kendricks nálunk kezdett nem?az a bratyesz Mychal, Ez meg az eric
Eazzy
eaglesmcnabb
21 napja
Ejnye Elkiott 🤦
21 napja
Doink!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
az egyetlen dallas a playoffban
21 napja
Akcidens
137
Doink
21 napja
én emlékszem egy Philly-Seahawks meccsre amikor a Philly bejutott a PO-ba, de kb. rommá volt sérülve és nem lett jó vége. hát ez is hasonló meccs lesz.
21 napja
Akcidens
137
Ez hülye
21 napja
Ez jól be lett nézve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Kendricks nálunk kezdett nem?az a bratyesz Mychal, Ez meg az eric
Eazzy