Wild Card vasárnap
2 hónapja
sziasztok, volt ma valami?
2 hónapja
Akcidens
137
PO Elliott 26/27 FG, jó lenne folytatni chicken littleTaktikusan csak a PO írtad bele😅
Eazzy
2 hónapja
Annál ha ma kipicsáznak titeket, csak egy jobb forgatókönyv lenne, ha jövő héten mi tennénk meg ezt.Asszem döntöttem, szopjon ki a 49-ers, abból baj nem lehet.tökmindegy ki megy hozzátok, one and done 😀
akdestroyer
petey
Feltennétek megint 3 pontot, másnap meg élvezettel olvasnám dankodavid megfejtéseit Shannyről meg Purdéról. 😀
2 hónapja
PO Elliott 26/27 FG, jó lenne folytatni chicken little
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
engem seBazdmegNem vigasztal, hogy masnak is balfasz a rugoja 😕BostickMcManus
Kampman
casaubon
2 hónapja
Asszem döntöttem, szopjon ki a 49-ers, abból baj nem lehet.Ez a beszéd, korrekt hozzáállás!
akdestroyer
Cserében ha ti játszotok a Dallas-szal, majd nektek szurkolok!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Neki volt valami bennfentes kereskedelem balheja, nem?Jah vele kevertem…Kendricks nálunk kezdett nem?az a bratyesz Mychal, Ez meg az eric
Eazzy
eaglesmcnabb
Eazzy
2 hónapja
kivétel erősíti a szabályt. minél több kivétel van, annál erősebb a szabály. ha nincs kivétel, az nem szabály, hanem törvényadnám, ha purdy sb mvp lenne. szegény dankodavid világa teljesen kifordulna a tengelyébőlMondjuk Nick Foles is volt SB MVP
fake.id
zacknorb
2 hónapja
Na ez az még vezetünk 😀
2 hónapja
Ez Barkley driveja volt vègre
2 hónapja
BazdmegNem vigasztal, hogy masnak is balfasz a rugoja 😕BostickMcManus
Kampman
2 hónapja
Aszondja olyan rúgó ront, akitől nemigen szokhattuk ezt meg. Idén nem nézett Eagles meccset? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Henery a kurva anyád
2 hónapja
Jah vele kevertem…Kendricks nálunk kezdett nem?az a bratyesz Mychal, Ez meg az eric
Eazzy
eaglesmcnabb
2 hónapja
Ejnye Elkiott 🤦
2 hónapja
Doink!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
az egyetlen dallas a playoffban
2 hónapja
Akcidens
137
Doink
2 hónapja
én emlékszem egy Philly-Seahawks meccsre amikor a Philly bejutott a PO-ba, de kb. rommá volt sérülve és nem lett jó vége. hát ez is hasonló meccs lesz.
2 hónapja
Akcidens
137
Ez hülye
2 hónapja
Ez jól be lett nézve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Kendricks nálunk kezdett nem?az a bratyesz Mychal, Ez meg az eric
Eazzy