Wild Card vasárnap
2 hónapja
Kapja be Maye, ez a futás szép volt
2 hónapja
MVP futás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Brédi ilyet már nem tud!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
3:3-as félidő legfeljebb soccerben erős, még vízipólóban is karcsú.És a 13:3-as Super Bowl? 😊
Burkus
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
2 hónapja
Erre a JK Scottra emlekszunk…
2 hónapja
3:3-as félidő legfeljebb soccerben erős, még vízipólóban is karcsú.Amúgy elég megdöbbentő eddig
Burkus
2 hónapja
Ott elvileg pont elindult meg a center keze idoben. Viszont akkor nem volt meg, hogy egy masodpercig mindenki “set” legyen, vagyis false start is volt, nem csak offsideHa letezne technologia, amellyel meg lehetne mondani barmelyik pillanatban hol a labda a palyan, milyen konnyu lenne eldonteni az ilyen helyzeteket. Oh, wait…hát ma már volt egy olyan call is, hogy lejárt az óra a snap alatt, de a Billsre fújták az offside-ot
casaubon
Heisman nádor
2 hónapja
3:3-as félidő legfeljebb soccerben erős, még vízipólóban is karcsú.
2 hónapja
mindig a Patsnek fújnak

Don't blink!
2 hónapja
Ha letezne technologia, amellyel meg lehetne mondani barmelyik pillanatban hol a labda a palyan, milyen konnyu lenne eldonteni az ilyen helyzeteket. Oh, wait…hát ma már volt egy olyan call is, hogy lejárt az óra a snap alatt, de a Billsre fújták az offside-ot
casaubon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
Gonzalez miért nem lóg Allen nyakában? Minden kritikus passzt felé dob Herbert.Szabálytalan lenne azért a nyakába csimpaszkodni
Burkus
2 hónapja
Ha letezne technologia, amellyel meg lehetne mondani barmelyik pillanatban hol a labda a palyan, milyen konnyu lenne eldonteni az ilyen helyzeteket. Oh, wait…
2 hónapja
Jay Bilbo a Down Judge, 10/10-es név

Don't blink!
2 hónapja
Kicsit fel kell pörögni a labda mindkét oldalán, remélem félidőben Vrabel kicsit bekapcsolja a hajszárítót az öltözőben
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
2 hónapja
Ezekkel a dropokkal nem fog menni.
2 hónapja
Szimpatikus milyen szépen variálja Román a futó játékot oh wait
2 hónapja
Védelmi csata! 😀 Kéne kezdeni valami a szar RZ offensesel.
2 hónapja
Amendola már előtte a Ramsben egy ismertebb játékos voltNekem megvolt, de direkt használtam a "talált" szót. Mindenki akit felsoroltam igazából a Patsben épített karriert, akkor is ha nem direktben ők igazolták először.Őt a Chargers szerződtette először, aztán Miami és utána Pats.Wes Welker?Bazdmeg már megint talált egy undrafted fehér WR-t a Pats?Hogyhogy már megint?
tenorx
FunHun
casaubon
Burkus
tenorx
2 hónapja
Ebből pont egyik se volt a Pats undrafted játékosa.Wes Welker, Julian Edelman, Danny Amendola, Chris Hogan (Edelman csalás, mert ő 7 körös volt asszem)Bazdmeg már megint talált egy undrafted fehér WR-t a Pats?Hogyhogy már megint?
tenorx
FunHun
tenorx
Edelman 7. körös saját draftolt volt a többinek sokadik csapata volt a Pats egyáltalán nem zsákbamacskaként érkeztek.
2 hónapja
Nekem megvolt, de direkt használtam a "talált" szót. Mindenki akit felsoroltam igazából a Patsben épített karriert, akkor is ha nem direktben ők igazolták először.Őt a Chargers szerződtette először, aztán Miami és utána Pats.Wes Welker?Bazdmeg már megint talált egy undrafted fehér WR-t a Pats?Hogyhogy már megint?
tenorx
FunHun
casaubon
Burkus
2 hónapja
Akkoriban meg nem igazan neztem focit 😊Őt a Chargers szerződtette először, aztán Miami és utána Pats.Wes Welker?Bazdmeg már megint talált egy undrafted fehér WR-t a Pats?Hogyhogy már megint?
tenorx
FunHun
casaubon
Burkus
2 hónapja
Vrabel meg Belichicket játszik a melegítője kapucnijában?
2 hónapja
Őt a Chargers szerződtette először, aztán Miami és utána Pats.Wes Welker?Bazdmeg már megint talált egy undrafted fehér WR-t a Pats?Hogyhogy már megint?
tenorx
FunHun
casaubon
2 hónapja
eddig jó a 38-3-as tippem

Don't blink!