NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 046
79
19-től, ARENA4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
30 perce
Ez bravuros time management volt
31 perce
Akcidens
100
de kár azért az eldobott timeoutért.. a semmireÉrezhető volt már akkor is hogy szarul volt kihívva
Josszi
31 perce
Jenninsg vazze 😊))
32 perce
Nah ez viszont temyleg kozmikus kerdes....Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
De arra nem gondoltam, hogy azóta csak azon tudok töprengeni, hogy miként mágneseződnek sérültté a 49ers játékosai.
Őszentsége Sobri Jóska
32 perce
De a hogyanról írjál.nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Jön a mágneses oszcilláció, oké, és? Aztán?
Miként buzerálja sérültté a hippiket?
Csak hip-hop? Magától?
32 perce
hol van Tonges?Pont itt
petey
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
32 perce
Így!nem is értem mit nem szeretnek a semleges szurkolók ebben dzsipszi csapatbanpetey
fake.id
33 perce
Szerencsetlen frisco komolyan....az elmúlt 10 év legszerencsétlenebb csapata, simán lehetne oltári mákosan 4 SB győzelmük is, erre kb egy sem lesz
yooker
33 perce
Igen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
semmi új
petey
33 perce
nem is értem mit nem szeretnek a semleges szurkolók ebben dzsipszi csapatbanpetey
34 perce
És akkor az előbb megkérdezték miért utálja mindenki az eaglest...
semmi új
petey
34 perce
Akkor most egy TO (hátha egyszer bejön 🤪)Parancsolj
dande2
34 perce
Szerencsetlen frisco komolyan....
34 perce
Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
De arra nem gondoltam, hogy azóta csak azon tudok töprengeni, hogy miként mágneseződnek sérültté a 49ers játékosai.
35 perce
nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
35 perce
Akkor lenullaztuk a sacket....
35 perce
Meg egy ilyen es Sirianni osszeverekedik BrownnalŐk ünnepelni is így fognak
casaubon
35 perce
mehetnek majd erről a beszélgetésen Cancunban 😊sírokNa ő vert el titeket az alapszakaszban. Idegenben.
Cruyffista
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
35 perce
Meg egy ilyen es Sirianni osszeverekedik BrownnalCity of Brotherly love. Tough love.
casaubon
36 perce
Vègre odaèrtünk