NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 046
79
19-től, ARENA4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
48 perce
egy ótvar idén a run blokk. egy kispolszkit nem tudnának eltolni.
48 perce
CMC is bazz elesik a saját lábában...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
49 perce
hát azért már nem fiatal sajnos Dzsordzsi. ő azért nem volt ilyen sérülékeny.Kittle.... 😕mert ha szarrá blokkoltatod a legjobb TE-d elöbb utóbb ára lesz 😕
Miért????
FunHun
Josszi
49 perce
Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?nekem sem lenne szimpi, ha egy csapat ennyit nyerne ilyen fos irányítóval
Eazzy
csak hát ugye én gyárilag eagleses vagyok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
50 perce
Egy-egy ilyen nagy playbol kell majd a td is egy ponton...
50 perce
Csóri Kittle bazdmeg
50 perce
Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?siker, pénz, csillogás
Eazzy
50 perce
Hat, ha Kittle out, akkor kb. el is doltJennings azt mondja fogd meg a sörét
casaubon
50 perce
Durva a niners tavalyi meg idei serules hullama. Eagles ellenben nem panaszkodhat azert ket eve kb nincs jelentos serultjuk.
50 perce
A sencondarynk èg mint a Rechstag....
50 perce
Hát most Luke Farrell megmutathatja, mire kapta a nagy zsét az offseasonban.
51 perce
Kittle.... 😕mert ha szarrá blokkoltatod a legjobb TE-d elöbb utóbb ára lesz 😕
Miért????
FunHun
¯\_(ツ)_/¯
51 perce
Jah, leadtátok, hogy inkább a Friscoval játszatok, ne a pacskersszel ☺️Most mi van legutóbb ti nyeretek 😎Majd alkalomadtán sajnállak titeket 😎Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
dande2
warr_b
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
51 perce
Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?
Don't talk the walk, Walk the talk!
51 perce
Akcidens
100
Press F for Kittle
52 perce
Hat, ha Kittle out, akkor kb. el is dolt
53 perce
😔 ne már Kittle
53 perce
Most mi van legutóbb ti nyeretek 😎Majd alkalomadtán sajnállak titeket 😎Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
dande2
warr_b
53 perce
Látom, hogy szegény Eagles a Kelet Packers-e.Majd alkalomadtán sajnállak titeket 😎Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
dande2
warr_b
54 perce
Fu Epps legyalulta szegényt
Don't talk the walk, Walk the talk!
54 perce
csak a szoki, már rezzenéstelen arccal veszem tudomásul ezeket. mint a levegővétel.