Wild Card vasárnap
2 hónapja
NyixAkkor most már nyerjen Allen vagy RodgersNix 😊
dande2
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 hónapja
Szidjuk Hurts-öt mert van miért, de Smith és Brown drop azért kibaszott ciki, az egész idényben nem akartak ezek semmit igazán…Igen, azért dobott az a balfasz checkdownt 1. és 2. próbálkozásra is amikor elkezdtük az utolsó driveot. Beszari one-read QB a csávó, soha nem is volt több, nem is lesz. Ha elsőre valamelyik WR full üresre játsza magát akkor bedobja neki, ha nem akkor annyi volt, és benyeli a sacket, fut pár yardot vagy eldobja a vakvilágba.
Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Jó hát tudjuk hogy nekünk (meg a Chiefsnek meg a Patsnek meg az összes èppen nyertesnek) mindig mindent összecsalnak...ez nyilvánvaló....mondjuk azok a "releváns" források èrdekelnènek....Az egész szezon alatt érezhető volt hogy ez az Eagles jól lakott tavaly. Nem nagyon szakadt meg a szezonban…Dehogy, a D elég vad továbbra is. Viszont az O-ban hatalmas a feszkó. És megjegyzem, minden releváns forrás szerint tavaly is állt a bál, a Packers ellen úgy kellett alájuk nyúlni. Utána álltak össze. Ennek vagy márciusi blockbuster trade lesz a vége vagy Siriannit kibasszák. Cserélni csak masszív minusz benyeléssel tudnak bárkit, 2032-ig vannak lekötögetve fizetések.
JC6 (Mr. Miele)
Cruyffista
2 hónapja
Ma meló szal nemtom meddig maradokDe F pats, szal go hörbi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
összegyűltek a Broncosok itt, kivel játszanánk szívesebben, Chargers vagy Bills? Mert azon múlik hogy kinek kell szurkolni.Szerintem elsőnek játszatok nyugodtan a Bills-szel 😊
Én szívesebben kerülném el Allent.
Heisman nádor
Szerkesztette: Lúdas Solymi
2 hónapja
összegyűltek a Broncosok itt, kivel játszanánk szívesebben, Chargers vagy Bills? Mert azon múlik hogy kinek kell szurkolni.Jövő héten bolts utána bills 😊
Én szívesebben kerülném el Allent.
Heisman nádor
2 hónapja
összegyűltek a Broncosok itt, kivel játszanánk szívesebben, Chargers vagy Bills? Mert azon múlik hogy kinek kell szurkolni.Én szívesebben kerülném el Allent.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Akkor most már nyerjen Allen vagy RodgersNix 😊
dande2
2 hónapja
Te lehet, én igen 😊Pedig mi nem laktunk jól tavaly 😉Az egész szezon alatt érezhető volt hogy ez az Eagles jól lakott tavaly. Nem nagyon szakadt meg a szezonban…Mi se ...
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Akkor most már nyerjen Allen vagy Rodgers
2 hónapja
Pedig mi nem laktunk jól tavaly 😉Az egész szezon alatt érezhető volt hogy ez az Eagles jól lakott tavaly. Nem nagyon szakadt meg a szezonban…Mi se ...
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
2 hónapja
Az egész szezon alatt érezhető volt hogy ez az Eagles jól lakott tavaly. Nem nagyon szakadt meg a szezonban…Mi se ...
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Az egész szezon alatt érezhető volt hogy ez az Eagles jól lakott tavaly. Nem nagyon szakadt meg a szezonban…
2 hónapja
4 last effort drive 4 fail
2 hónapja
Ne haragudjatok Eagles fanok, de örülök hogy Sirianni veszítettEnnyit a szárnyasok szolidaritásáról. Hova torzul még a világ...
KeyG
2 hónapja
Marola addigra alszomVagyis valamikor 20 es 25 kozott lesz azkövi meccs nem 2-kor kezdődik?2:15-t ír az ESPN
Löfli
Heisman nádor
casaubon
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nem az eredményt kicsinyeltem le, de ezen a meccsen a kevésbé gyenge csapat nyert. Sokkal többet vártam mindkét csapattól.szíved joga. mi sem, mert ennyio sérülttel nem lehet ezt fenntartani. nekünk a PO tényleg egy cseresznye a tortán.jézusom mit mentünk maDe ettől még nem érzem SB contendernek a 49ers-t és ezzel finoman fogalmazok.
petey
Burkus
petey
Jogos a sok sérülés mint hivatkozás és Kittle sérülése tovább ront a további esélyeken.
A PO szereplést illetően egyformán érzünk, csak nálam a csapat a Pats.
2 hónapja
Vagyis valamikor 20 es 25 kozott lesz azkövi meccs nem 2-kor kezdődik?2:15-t ír az ESPN
Löfli
Heisman nádor
2 hónapja
Szidjuk Hurts-öt mert van miért, de Smith és Brown drop azért kibaszott ciki, az egész idényben nem akartak ezek semmit igazán…
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Brady keményen savazza HurtsötHát van mire....
Jakehomer
Harcra Fel Győzni Kell!!
2 hónapja
Másodpercre fizetik?kikérik az időt 😀Tovább tartott ennyivel az állása!🤣
Heisman nádor
Utley
2 hónapja
kövi meccs nem 2-kor kezdődik?2:15-t ír az ESPN
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
kövi meccs nem 2-kor kezdődik?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Reszkess Seattle, megy a niners a mankóivalcsakis a rokiszék gec. Darnoldot elgázoljuk a picsába.
Josszi