A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
17 napja
Megint támadnak a botok...Csapataink harcban állnak! A kormány a helyén van.
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
17 napja
Megint támadnak a botok...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
20 napja
Kérdések bármiről topicban emberünk végülis válaszolt a kérdésemre, de eléggé reklámszagúnak tűnik 😊A sportfogadásban is megjelent egy fura arc.
Engem nem zavar, szóval tőlem maradhat, de rátok bízom...
NB2
21 napja
Kérdések bármiről topicban emberünk végülis válaszolt a kérdésemre, de eléggé reklámszagúnak tűnik 😊Engem nem zavar, szóval tőlem maradhat, de rátok bízom...
1 hónapja
Melyik adminnak járt le a certije? 😀 Come on
1 hónapja
GM draft alapján empty alszik be.Megnyitjátok a kövi sáv meccseit követőben? Geno már tolja a majálistLöfli már megint bealudt.
zacknorb
Sixo
Löfli szarni szokott.
1 hónapja
Megnyitjátok a kövi sáv meccseit követőben? Geno már tolja a majálistLöfli már megint bealudt.
zacknorb
1 hónapja
Megnyitjátok a kövi sáv meccseit követőben? Geno már tolja a majálist
4 hónapja
Zsír, a botok már a bot bejelentő topicba írkálnak, hogy könnyű legyen őket offolni. (Valamelyik régi Eagles fantasy ligásban is van 1-2)
4 hónapja
Usa topikra légyszíves nézzetek rá, undi kommentje nagyon szétcseszte az oldalt
4 hónapja
Megint támadás alatt állunk, de a kormány a helyén van! 😊 Cowboys topik, Höri topik
4 hónapja
Áá de gonosz vagy hát mièrt írsz ilyet 😁😁😁Én is mindig az FK-n keresztül léptem be, így ott is olvasgattam, most már nem valószínű, főleg amióta tejelős lettígy is elolvashatod a legtöbbet, csak tedd be az nfl.com/espn/cbs stb cikkeket google fordítóba 😀
Stoki
Farky
4 hónapja
Én is mindig az FK-n keresztül léptem be, így ott is olvasgattam, most már nem valószínű, főleg amióta tejelős lettígy is elolvashatod a legtöbbet, csak tedd be az nfl.com/espn/cbs stb cikkeket google fordítóba 😀
Stoki
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
4 hónapja
Azért írtam, hogy lehet felesleges volt a füstölgès mert fordítva èrtette 🤪Szerintem az egyoldalút baggio úgy gondolta hogy innen volt nyitás oda??????? Már ne haragudjanak de mièrt is???? Lehet hogy rosszul látom, de az indulásukban ès a működèsükben elèg sokat köszönhetnek az itt lèvő társaságnak. Tudom rosszmájú vagyok de èlek a gyanúperrel hogy jó nèhány cikk, írás, inspirálódott innen ès lett forrássá ès van amiről innen èrtesültek ès került ki az oldalra. Szóval annyira nem egyoldalú....Mi történt srácok, megszűnt a Fűzővelkifelével való "együttműködés"??? vagy csak valami oldal hiba, hogy nincs ott a fórum fül, ami ide irányít?Gondolom levették, egyoldalú volt ez az "együttműködés" mindig is
dande2
r.baggio
Nem mintha nèlkülük ne találnám meg a fórumot, de ha ez van mögötte, azèrt na....lehet egy kis nèpszerűsítès nem ártana vhogy nekünk se hogy frissüljön a csapat. Tudom boomer vagyok meg ezeknek a fórumfèlèknek az ideje lejárt, de hátha.
S igen, mertem megjegyezni hogy kb kèt-három èvvel ezelőtt írtam hasonlót mint legutóbb Dani a draftbeválásokról. Igaz biztos nem volt olyan színvonalas. Biztos nem volt szimpatikus megjegyzés 🤪😏
Na bocsánat , megint kifüstölögtem magam, lehet feleslegesen 😏 Peace
dande2
zacknorb
Szerkesztette: dande2
4 hónapja
Én is mindig az FK-n keresztül léptem be, így ott is olvasgattam, most már nem valószínű, főleg amióta tejelős lett
4 hónapja
Szerintem az egyoldalút baggio úgy gondolta hogy innen volt nyitás oda??????? Már ne haragudjanak de mièrt is???? Lehet hogy rosszul látom, de az indulásukban ès a működèsükben elèg sokat köszönhetnek az itt lèvő társaságnak. Tudom rosszmájú vagyok de èlek a gyanúperrel hogy jó nèhány cikk, írás, inspirálódott innen ès lett forrássá ès van amiről innen èrtesültek ès került ki az oldalra. Szóval annyira nem egyoldalú....Mi történt srácok, megszűnt a Fűzővelkifelével való "együttműködés"??? vagy csak valami oldal hiba, hogy nincs ott a fórum fül, ami ide irányít?Gondolom levették, egyoldalú volt ez az "együttműködés" mindig is
dande2
r.baggio
Nem mintha nèlkülük ne találnám meg a fórumot, de ha ez van mögötte, azèrt na....lehet egy kis nèpszerűsítès nem ártana vhogy nekünk se hogy frissüljön a csapat. Tudom boomer vagyok meg ezeknek a fórumfèlèknek az ideje lejárt, de hátha.
S igen, mertem megjegyezni hogy kb kèt-három èvvel ezelőtt írtam hasonlót mint legutóbb Dani a draftbeválásokról. Igaz biztos nem volt olyan színvonalas. Biztos nem volt szimpatikus megjegyzés 🤪😏
dande2
4 hónapja
??????? Már ne haragudjanak de mièrt is???? Lehet hogy rosszul látom, de az indulásukban ès a működèsükben elèg sokat köszönhetnek az itt lèvő társaságnak. Tudom rosszmájú vagyok de èlek a gyanúperrel hogy jó nèhány cikk, írás, inspirálódott innen ès lett forrássá ès van amiről innen èrtesültek ès került ki az oldalra. Szóval annyira nem egyoldalú....Mi történt srácok, megszűnt a Fűzővelkifelével való "együttműködés"??? vagy csak valami oldal hiba, hogy nincs ott a fórum fül, ami ide irányít?Gondolom levették, egyoldalú volt ez az "együttműködés" mindig is
dande2
r.baggio
4 hónapja
Mi történt srácok, megszűnt a Fűzővelkifelével való "együttműködés"??? vagy csak valami oldal hiba, hogy nincs ott a fórum fül, ami ide irányít?Gondolom levették, egyoldalú volt ez az "együttműködés" mindig is
dande2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Mi történt srácok, megszűnt a Fűzővelkifelével való "együttműködés"??? vagy csak valami oldal hiba, hogy nincs ott a fórum fül, ami ide irányít?
5 hónapja
Most meg a Játék evolúciója topikban 😂
5 hónapja
Botveszély a Jets topikban
6 hónapja
Packers és Soccer topicban is van bot (ugyanaz)
7 hónapja
Beki
717
Vmi bot tevedt Eagles topicba
7 hónapja
Ezek a botok egyre okosodnak 😏🤔baggio gondjai meg sokasodnak
dande2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...