Indianapolis Colts - Tennessee Titans

2016. január 3., 14:52

Indianapolis Colts – Tennessee Titans
2016. január 3., 19:00 (Lucas Oil Stadium, Indianapolis)

Indianapolis Colts

- Mi történt a múlt héten: Kicsit nyögvenyelősen, de legyőzték a Miamit, így életben tartották reményeiket a rájátszásra, viszont elvesztették Matt Hasselbecket, és nem maradt irányítójuk.

- Hiányzók: Sérült a két irányító, Luck és Hasselbeck, rajtuk kívül Trent Cole (OLB) nem léphet még pályára, és néhány kiegészítő védő (Sio Moore, Colt Anderson és Winston Guy) játéka is kérdéses.

- Kire kell figyelni, amikor náluk van a labda: Az irányítóra, akárki is legyen az. Ryan Lindley és Josh Freeman is nemrég szerződött a Coltshoz, egyikük sem játszott jól évek óta, és nagyon érdekes lesz, hogy mennyire lesz képes bármelyikük hatékonyan vezetni ezt a támadósort.

 

Tennessee Titans

- Mi történt a múlt héten: Folytatódott a csapat kálváriája, a Houston ellen is elképesztően simán kikaptak, már láthatóan alig várja mindenki, hogy véget érjen ez az idény.

- Hiányzók: Több kulcsjátékos, így Marcus Mariota (QB), Kendall Wright (WR) és Taylor Lewan (T) is kihagyja a szezonzárót, de a védőfal egyik fontos embere, Sammie Hill sem lép pályára valószínűleg.

- Kire kell figyelni, amikor náluk van a labda: Dorial Green-Beckham az utolsó héten bizonyára szeretne bizonyítani az új edzőnek, ráadásul a Colts ellen lehet is alkotni az elkapóknak, úgyhogy az újonc akár nagy meccset is csinálhat.

 

Érdekességek:
- Az örökmérleg 28-13-as Colts-fölényt mutat.
- Frank Gore-nak 109 yard hiányzik az ezer futott yardhoz idén. Ha ezt eléri, akkor ő lesz az ötödik játékos az NFL történetében, aki kilenc szezonban éri el ezt az álomhatárt (a másik négy: Emmitt Smith, Curtis Martin, Walter Payton és Barry Sanders).


Legutóbbi találkozásuk:
Szeptemberben még versenyképes volt a Tennessee, és a Colts Andrew Luck irányításával is csak egy hatalmas hajrának köszönhetően tudott nyerni 35-33-ra.


Mi történhet most?
A találkozó komoly téttel bír, ugyanis a Coltsnak győznie kell ahhoz, hogy bekerüljön a rájátszásba (és kell egy kis segítség a Jacksonville-től, akiknek le kell győzniük a Texanst). Ők mindent bele fognak adni, de irányító nélkül még a teljesen összeomlott Tennessee ellen is gondjaik lehetnek. Frank Gore rengeteg labdát fog kapni, és nagyon kelleni fognak a sikeres futások a hatékony támadásokhoz.
A túloldalon Mettenbergernek ki kell használnia, hogy az Indianapolis passzvédelme verhető, mert a Titánok futójátéka egész évben felejthető volt. Mindenesetre a Colts jelen állapotában nem túl félelmetes, úgyhogy, ha a vendégek képesek motivációt találni a meccsre, akár nyerhetnek is, de az egyértelmű esélyes az Indianapolis.


Hozzászólások

több mint 8 éve
A találkozó komoly téttel bír, ugyanis a Coltsnak győznie kell ahhoz, hogy bekerüljön a rájátszásba (és kell egy kis segítség a Jacksonville-től, akiknek le kell győzniük a Texanst). Cikkíró
Ez így szépen hangzik ha csak ennyin múlna... de ezen kívül még 7 mérkőzésnek kell összejönnie egy Colts PO-hoz, amelyben olyanok is szerepelnek mint Ravens > Bengals vagy Dolphins > Pats...

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.