Irányítók jöttek-mentek

Írta: r.baggio — 2013. április 2., 23:27

Három ismert QB váltott csapatot április első napjaiban.

Az Oakland Raiders egy 2014-es ötödik körös és egy 2015-ös opciós választási draftjogért megszerezte a tavalyelőtt Green Baynél ismertté vált Matt Flynnt, aki anno még JaMarcus Russell cseréje volt az egyetemen (az LSU-val később bajnoki címet nyert). Az újoncként parádézó Russell Wilson mellett a Seattle érthető módon nem tartott rá különösebb igényt, az Oaklandnél viszont egy vetélytárssal már biztosan kevesebbel kell szembenéznie, mert a Raiders elpasszolta Carson Palmert az Arizona Cardinalsnak. Az üzlet keretében a Cards egy hatodik körös cetlit és egy 2014-es kondíciós választási jogot (7. kör, ha az ex-USC QB legalább 13 meccsen kezd) adott Palmerért és egy idei hetedik körös pickért, a Fosztogatók tehát nagyon szabadulni akartak a 2002-es Heisman-díjastól. Colt McCoy ára sem vedeste az egeket, a Browns még egy hatodik kört is küldött Frisco-ba a 49ers ötödik és hetedik körös választási jogáért cserébe.


Hozzászólások

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 43 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
A Qb-k ára vagy az eget veri, vagy gyakorlatilag nullával egyenlő! Kicsit szélsőségesek az esetek. 108 milliótól a 7. körben való pár hellyel előrébbjutásig.
több mint 10 éve
Kori Baltimore Ravens 15
Pedig nagyon függ attól is, milyen körülötte a csapat. Valószínűleg jóval több jó QB-ról nem derül ki igazából mennyire jó lehetne, mint amennyi komoly karriert fut be. Még ilyen az RB, WR talán, a többin könnyebb érvényesülni gyengébb társakkal is.


több mint 10 éve
Én a Matt Flynntől sokat várok, mert amikor játszott Green Bayben akkor nagyon jó volt a teljesítménye, sajnálom hogy nem kapott több esélyt a Hawks-ban. A Colt McCoy sem biztos hogy olyan gyenge lenne, de amikor kezdő volt akkor a Browns űber gyenge volt, bár valszeg az ő pályafutásának annyi, nem valószínű, hogy Kaperniceket kitudná szorítani.