Két idegenbeli győzelem hétfő este

Az Eagles repülőrajtot vett Washingtonban, a Texans 21 pontos hátrányból fordított San Diegoban.

Két mérkőzést, de tulajdonképpen négy különböző félidőt láthattunk az NFL első fordulójának zárónapján. A Sport tv által is közvetített (az ismétlések időpontjai a tv-műsorban) Eagles @ Redskins találkozón fantasztikusan debütált Chip Kelly és nagy elvárásokkal övezett támadójátéka, hogy a második 30 percben majdnem elszórakozzák a nagy előnyt, míg az ezt követő Texans @ Chargers meccsen a houstoniaknak 7-28-ról sikerült fordítaniuk.

A Philly ugyan szándékosan vett vissza a tempóból, de közel voltak a teljes leolvadáshoz, amennyiben a washingtoni onside kick bejön kb. 1 perccel a vége előtt, nem biztos, hogy a kezdeti hurráoptimizmus nem alakul át teljes letargiává. Bár eredménytől függetlenül eszméletlen volt látni Kelly Oregonban már csúcsra járatott Offense-ét működés közben az NFL-ben is, a fővárosiak védelme csak kereste a helyét a pályán. A Skins szurkolók bánatára RG3-ék szintén, a sérülésből visszatérő QB a mérkőzés elején látványosan szenvedett, nem csak hogy futásokkal nem próbálkozott, térde miatt a dobásokba se tudott rendesen beleállni. A második félidő ellenben a végül 33-27-re vesztő Washingtonnál is bizakodásra adhat okot, a játék minden elemében feljavult az együttes.

A Houston a negyedik negyedben szerzett 17 és 0 kapott pontnak köszönhetően nyert 31-28-as arányban, a mindent eldöntő mezőnygólt Randy Bullock értékesítette 41 yardról az utolsó másodpercben. A Chargers-es kudarchoz kellett az irányító Phillip Rivers betlije is, utolsó hét passzából csupán egy talált célpontot, illetve egy másik is, csak az az ellenfél Brian Cushing kezében landolt, aki INT return TD-re váltotta a labdaszerzést.

(A friss eredményeket mindig megtalálod oldalunk fejlécében - ha állítottál be magadnak kedvenc csapatot, csak vidd rá a kurzort!)


Hozzászólások

több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 91 — Jedi Master
El sem hiszem...rommá verjük a nagy "sztár" Houstont, mi akiket sokan lesajnáltak, erre a végén ez....remélem ebből nem összeomlás lesz lelkileg, hanem jól jövünk ki és erőt ad, mert jó a sorsolás, és úgy néz ki, van erő a csapatban!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Létezhet, hogy tavaly pont ugyanígy kapott ki a chargers és pont a texans ellen? Talán az első nfl meccs volt amit láttam, és megfogott a nagy előnyről való bukás. Nem biztos, csak így rémlik.
több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 241 — Don’t whine, don’t complain, don’t make excuses
Létezhet, hogy tavaly pont ugyanígy kapott ki a chargers és pont a texans ellen? Talán az első nfl meccs volt amit láttam, és megfogott a nagy előnyről való bukás. Nem biztos, csak így rémlik.steroid stewie
erre a meccsre gondolsz szerintem, az a Denver ellen volt
 espn.go.com/nfl/recap?gameId=321015024


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
erre a meccsre gondolsz szerintem, az a Denver ellen volt
 espn.go.com/nfl/recap?gameId=321015024jjncaa
Ahan, ez volt az, köszi!