Megvan a hosszabbítás!

Az utolsó pillanatokban sikerült megegyezni a feleknek, négy évvel meghosszabbították Wilson szerződését.

Sokáig úgy tűnt, hogy túl messze van egymástól a Seahawks és a fiatal irányító igénye, azonban a training camp kezdetére sikerült megállapodniuk egy négy évre szóló, 87,6 millió dolláros szerződésről, melyből 60 millió dollár garantált. Éves fizetését tekintve ezzel 21.9 millió dollárt tesz zsebre Wilson, ezt mindössze Aaron Rodgers übereli a maga 22 milliójával. A teljes kontraktusból így még öt év van hátra, 30 évesen pedig újra nagyot szakíthat a már most is Super Bowl-győztes QB.

Ezzel a legfontosabb holtszezonbeli kérdését kipipálhatja a Seahawks, már "csak" a holdout-oló többi sztárral kell megküzdeni...


Hozzászólások

több mint 8 éve
Okos döntés, egy ilyen irányítót nem szabad elengedniük. Benne van még jó pár kiváló szezon, szerződéssel a háta mögött kevésbé van nyomás alatt. Az, hogy megérdemel-e ennyit jó kérdés, bár szerintem egy nála rosszabb irányítóval nem lett volna képes a Seattle ilyen teljesítményre. Persze azért kellett hozzá óriási malac is néha, de talán helyénvaló az a mondás, hogyha nagyon jó vagy, a szerencse is veled van.
A védelem még mindig nagyon erős, és Grahammal a támadó játék is szintet léphet, így még félelmetesebb lehet a Seahawks.
Chancellort mindenképpen magukhoz kéne kötniük még szerintem.