Gerichill

Denver Broncos

Gerichill
Lakhely
Gödöllő
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
251


Utolsó 10 fórum hozzászólás

18 napja
Gerichill Denver Broncos 251
én remélem peterk-nak van igaza, mert akkor kihúzza a 49ers mekit, mi meg ráhajtunk az ohiós gyermekre


Cruyffista
Aztán átképezzük WR-nek. 😅
21 napja
Gerichill Denver Broncos 251
Aztán mindenki pislogni fog, mert a Jets meghúzza a váratlant és kihúzza Mac Jones. 😃
22 napja
Gerichill Denver Broncos 251


empty taxi
Fasza, túl szép volt, hogy itt szinte évek óta hasonló sem történt
kapitnono
Ilyeneket amúgy miért csinálnak? 😃
25 napja
Gerichill Denver Broncos 251
Vannettet elküldtük
Heisman
Vótmá 😊
Zalán
Bár nekem másodjára olvasva is örömteli. 😀
27 napja
Gerichill Denver Broncos 251
nekem az nem világos, ha kurvázni akart miért nem kurvákat hívott?
gedam
Van olyan masszázs is, ami happy finisht tartalmaz, ha nagyon ez a fétise, akkor én azt nem értem, hogy miért nem olyanra jár.
Gerichill
Pont azért, mert az meg van beszélve. Innentől azt nem megkapja, hanem megveszi, az meg annyira nem jön be neki a jelek szerint.
topin
Az igaz, bár a masszázsért is fizet. Azt el tudom képzelni, hogy van benne egyfajta ilyen perverzió, uralkodási vágy, vagy nem is tudom micsoda, de akkor is fura nekem.
27 napja
Gerichill Denver Broncos 251
nekem az nem világos, ha kurvázni akart miért nem kurvákat hívott?
gedam
nekem az nem világos, ha kurvázni akart miért nem kurvákat hívott?
gedam
Van olyan masszázs is, ami happy finisht tartalmaz, ha nagyon ez a fétise, akkor én azt nem értem, hogy miért nem olyanra jár.
28 napja
Gerichill Denver Broncos 251
Watson ügye elég komoly. Sokan írják, hogy akkor most olcsóbban lehet cserélni érte, elég 2-3 első stb, de szerintem konkrétan nem olcsóbban, hanem sehogy nem fog érte cserélni senki, amíg ez meg nem oldódik. És ez nem néhány hónapon belül lesz.

Így, hogy az FA-kínálat elfogyott, el kell gondolkodni azon az első körön. Ha igazolunk safety-t és cornert, a QB, ILB, RT és az RB a legnagyobb need. Utóbbi kettőt nem nagyon szokás első körben húzni. Az pedig értelmezhetetlen terv, ha feltöltjük minőségi veteránokkal a csapatot, és a még nem bizonyított Lockon kívül nincs QB opció.
Cruyffista
Ez nem fog akkor sem változni, ha az első körben QB-t húzunk. Lock -nálam- annyit már azért bizonyított h én nem parázom túl ezt a QB dolgot, a maradékból Alex Smithnek, vagy Mariotanak örülnék a legjobban (kivágás után), Darnoldnak csak ilyen 6. kör körüli értéken, míg Bajuszba én nem látom a fantáziát, pontosabban nem látom benne h csereQB-nak ő jó, ez az alter alfahím mentalitás sztem a padon káros, tehetsége meg annyi azért nincs.
Általános Doktor
Én Minshewnak alapvetően örülnék, csak nem adnék érte 3. vagy 4. kört (alacsonyabbat meg mégannyira se), akkor már inkább jöjjön egy szabadügynök.
Szerintem Minshew nem a romboló módon alfa, hanem egy keményen dolgozó játékos, aki a QB versenyre pozitívan is hathat. Ha meg Lock nem bírja lekezelni ezt a fajta versenyt, akkor annyit is ér.
29 napja
Gerichill Denver Broncos 251
nba1.hu lakers topic mondást tudok hozni

mindenkit megb@szunk!!!
Negritis
Azaz. 😀
Amúgy mostanság görgőzés mellé a '12-13-as szezonok Broncos meccseinek 40 perces összefoglalóját szoktam visszanézni, az adja a plusz erőt. ☺️
29 napja
Gerichill Denver Broncos 251
Óva intenék mindenkit, hogy felírja egy papírra a legerősebb kezdőcsapatot és elvárásokat fogalmazzon meg, és bármilyen sikerességet és feltámadást vizionáljon. Az elmúlt 5 év nagyon komoly visszafogottságot kíván. Játékosok vannak, ki van a létszám, vannak szerethetők is, de ez nem csapat. Ahhoz sokkal sokkal több kellene, és az nincs meg. és az nem egy qb elsősorban
Zalán
Én szinte nulla elvárással állok az idei szezon elé. Ha jók leszünk (amire nem nagyon számítok) akkor örülök.
Ha szarok akkor meg mehet Lock és Fangio meg mindenki.
Legalábbis remélem ha marad ez a közepesen langyos víz, akkor repülnek majd. 😀
Nekem leginkább az kell, hogy tudjam végre élvezni megint a Broncos meccseket. Tavalyról az maradt meg, hogy fogtam a fejem folyamatosan, bosszankodtam, egyszerűen rossz élmény volt nézni a meccseket.
De most ezen a holtszezonon felidegesíteni magam biztosan nem fogom. Ugyan izgatott se nagyon vagyok, max a meccsek hiányoznak nagyon, szurkolóként sok ez a fél év szünet (sportolóként meg nyilván szükséges). 😀
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Végül is Trub a legutóbbi (és eddigi egyetlen) NVP. 😃

Legkedveltebb fórum hozzászólások

9 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Bocsi a dupla posztért, de lehetne azt kérnem, hogy puszta arroganciából senki ne írogasson véleményt vagy spekulációt kész tényként közölve? Csak mert így terjednek a hülyeségek, és az ember már izomlázban szenved annyit fogja a fejét a valóságtól a lehető legtávolabb álló kommentek miatt.

Egyrészt nem kell mindent elhinni, amit az ember az interneten olvas, teljesen mindegy, hogy kitől (vagy kiktől) származik az idézet. Másrészt időben ki fog derülni minden, egyben nem kell attól tartani, hogy szeptember 9-én még mindenki találgatja hogyan lesz tálalva az egész. Szerintem sokkal fontosabb előbb ténylegesen összerakni a puzzle-darabkákat, és csak azután marketingezni meg pr-ezni.
Maka
Sajnos álhírek, találgatások és hasonlók mindig voltak és lesznek.
Emellett szerintem kiemelt fontosságú a megfelelő kommunikáció is az érintettek felé, még ha nincs is minden kész.
Gerichill
És mit értesz megfelelő kommunikáció alatt? Az a baj, hogy vagy mondasz dolgokat, vagy nem mondasz semmit. De ha már mondtál valamit, ami nem 100%, akkor elég nehéz utána visszafordulnod, ha mégsem történik meg. És joggal mutogatnak a mondatodra utólag.

Alakul a stáb. Ez megfelelő kommunikáció? 😊 Beljebb szerintem nem vagy vele.
Maka
"Alakul a stáb."
"Mindent megteszünk, hogy minél több ember számára elérhető legyen a közvetítés."
"Szeretnénk az amerikai sportok otthonává válni."
"Szeretnénk az NFL közvetítéseken változtatni, megújulni." vagy éppen "A megszokott minőséget mindenképpen biztosítani."
Azt nem nekem kell tudni, hogy mi a célotok. 😀
Az, hogy nem mondasz semmit szintén kommunikáció, szerintem nem jó megoldás. Persze én nem vagyok kommunikációs szakember, de akkor szerintem késő elkezdeni nyomatni. (Azt sem állítom, hogy eddig nem mondtatok semmit.)
Most van rajtatok a médiafigyelem, ilyenkor az emberek felé érdemes erősebben közvetíteni, hogy mi a víziótok, küldetésetek Nyilván konkrétumokról nem lehet beszélni, de egy átfogó képet érdemes szerintem nyújtani az érintetteknek. Ennyit azért tanultam kommunikáció terén. Változás van, a változást az ember természetszerűleg nehezen kezeli, de lehet rajta segíteni a kommunikációval. Ami persze nem mindenre gyógyír, de azért tud értéket létrehozni ilyenkor.
Gerichill
Értem. Ha szeretnéd, akkor dobálhatok közhelyeket. 😊 Mert ezek azok.

Ha megvannak a részletek, akkor a csatorna ad majd ki közleményt. Valószínűleg én is írok majd valamit külön. Nagy szavakat egyébként bárki tud mondani, sok mindenen szerintem nem változtat. Nem gondolnám, hogy nagyon görcsölni kéne, meg a publikumot meg kellene nyugtatni, amikor több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött - azokról nem is beszélve, akikről pl. a sajtó nem is tud.

Nagy szavak helyett majd beszél a már kész produktum. Aki már előre, esélyt meg sem adva temeti, azzal sajnos nem tudok mit csinálni. Valószínűleg minden csatornának vannak nézői, akik elvből se kapcsolnak oda. Nekik kellene könyörögni?
Maka
Akkor nem érted. 😀
Nem közhelyeket kell dobálni, de például ezelőtt honnan kellett volna tudnom, hogy "több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött". Egy emberről olvastam a hírekben konkrétan, hogy ő neki nagy a tapasztalata. De ha nektek nem fontos ez, szívetek joga.
Amúgy pedig igaz szavakra gondoltam, nem nagy szavakra (igen, példának nagy szavakat hoztam, de azért, mert nem tudom, hogy mi a pontos célotok, úgy pedig nehéz releváns szöveget írni).
Ha az emberek látnak valamit, hogy mi a cél, azt hogyan szeretnétek elérni, akkor könnyebb elfogadniuk a változást. Görcsölni nem kell, csak te mondtad, hogy rengeteg az olyan komment, amely a fejfogásra ad okot. Emellett ha jól tudom ez is egy piaci verseny, ahol a fogyasztókat érdemes megnyerni, meggyőzni (nem az eleve meggyőzhetetlen embereket), de nem célom megmondani senkinek, hogy mit hogyan csináljon. Csak leírtam a véleményem arról, hogy szerintem a megfelelő kommunikációnak milyen hatásai lehetnének ebben a még (számunkra, külső érintettek számára) bizonytalan helyzetben. Mindezt arra a mondatodra rácsatlakozva, hogy fals információk terjengenek mindenfelé. 😊
7 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Sosem értettem azokat az embereket, akik átjárnak más csapatok topicjaiba megmondani a tutit. 👍
Niner Empire
Szerintem attól függetlenül, hogy valaki más csapatnak szurkol meg lehet a véleménye az adott csapatban történtekről. Nyilván nem kell vele egyetérteni, de leírhatja, még ha a vélemény sokak szerint egy "fing" is. : )
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Na, mivel nem tudok aludni én is írok pár sor véleményt.
Én mindkét táborral tudok azonosulni, mind az "optimistább", mind a "pesszimistább" vonallal.

Az optimista oldalam nekem is azt mondja, hogy ekkora sérüléshullám már régen érte a csapatot. Reménykedhetünk benne, hogy jövőre visszaáll a megszokott szintre (már ha van ilyen), bár a Chargers szurkolók például az utóbbi jópár évben küzdöttek azzal, hogy kedvenceik rendre lesérültek (emlékeim szerint). Reméljük, hogy ez az év ilyen szempontból tényleg balszerencsés volt, nem lesz tendencia.

Picit OFF: Apropó sérültek, Vonnal kapcsolatban ti tudtok bármit? Úgy olvastam, hogy kicsit most összecsapnak a feje felett a hullámok, nem tudom mennyire igaz az a sztori a (ex?)barátnőjével, meg mintha valami vádemelést is emlegettek volna vele kapcsokatban.
OFF vége

Az optimistább szcenárió mellett szól az is, hogy nagyon ritka az, hogy egy program rögtön beérjen. 3 év már elég hosszú táv lesz, hogy lássuk, jó-e a Fangio féle út és rendszer, de én azt nem szeretem, amikor nem adják meg a kellő időt egy-egy stábnak. Persze minden év számít, meg egy franchise számára sosem jó a loosing season, de az a másik oldala a dolognak, ha mondjuk kétévente lecserélnénk az edzőink, mert rövid távon egyik se tudná azt a sikert hozni, amit mi elvárunk a franchise történelme miatt. Most ezt ne vegye senki magára, olvastam a szezon elején a várakozásokat a fórumtársak részéről, érteni is vélem, én most csak azt mondom, hogy én még egy évet megadok Vicnek, aztán ha továbbra is marad a mostani tendencia, akkor mehet amerra lát.

A csapat fiatal magja offense oldalon is bizakodásra ad okot, offense oldalon mindenképpen.

A pesszimistább énem azért rúgatná ki ezt a bagázst, mert az elmúlt években a meccsek nagy részét nem tudtam élvezni. Lehet torzítanak az emlékeim, de bennem az offense inkompetenciája mélyebb nyomott hagyott, mint a jobb periódusok. Egyszerűen nem tudtam élvezni a meccsek egy jó részét, szenvedés volt egy-egy driveot nézni. Nekem valamiért a defense kevésbé volt gyatra, de hogy sem a pályán nem tudtunk konzisztensen haladni, emellett a TD-k is sorra elmaradoztak, én tényleg csak azt tudom mondani, hogy idén a meccseink nagy részét nem volt jó élmény nézni. Ehhez azért Lock is hozzájárult, azért a holtversenyben a legtöbb IC nem a legjobb dolog a világon. Amit szeretek benne az tényleg a mentalitása, inkább tűnik egy vagány gyereknek, aki nyerni akar, de jövőre sokkal jobban kell játszania.

A pesszimistább oldalam amúgy ezt a mi lett volna ha mondatokat nagyon rossz szemmel nézi. Mi lett volna, ha Pistike lánynak születik? Marikának hívnák. Na szóval a ha a sportban nem játszik, lehet vele reményt kelteni, kicsit árnyalni tényleg tudja a képet, de összességében a végeredmény számít.
Mi lett volna, ha... Úgy lett? Nem. Ennyi
Ha folyamatosan picike "ha"-k választanak el a következő 3-4 évben a pozitív mérlegtől, akkor attól még az vesztes idény lesz, hiába a kitételek. Persze, ahogy a 49ers (hehe, Black örömére felhoztam őket) is tudott egy szar év után Super Bowlba jutni, úgy itt is lehet bármi, de valljuk be, ez a ritkább eset.

Jeudyt is szidtam nagyon az utolsó fordulókban a dropjai miatt (nekem nem elég, hogy világbajnok routeokat fut, mert a posztja nevében is benne van az, hogy el kell tudnia kapni a labdát), de még ő is javulhat sokat, megvan még benne a potenciál, hogy top elkapó legyen (csak ahogy Black is mondta, a nagy képernyő a konzisztens jó teljesítmény után jöjjön).

Szóval összességében úgy gondolom, hogy egy évet én még megadok, én nagyon boldog leszek, hogyha az eddigi rossz érzéseim ellenére jó lesz a csapat, sőt, legyen így! Aztán ha ugyanúgy szarok leszünk, akkor majd lehet ráolvasni a fejemre, hogy nesze te marha. 😃
Amúgy én idén vicc nélkül idehoznám Minshewt versenytársnak Lock mellé. Nagyon bírom a csókát, de más érvet azért ne várjatok tőlem, mint hogy Csodabajúsz a csapatban irtó menő lenne (na jó, szerintem amúgy nem is annyira rossz játékos, hogy pl Glennon lefocizza - az a balfék pali amúgy még hihetetlen, hogy a ligában van, fuhh rosszul vagyok tőle😣).

Szóval jóban-rosszban Denver fan,
Bizalmam ott van a Broncosban! 😅
7 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Na ide nekünk Fornetet
Tompo
Waiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a Redskins csaphat le rá, mert hát AP se lesz fiatalabb. Annyi biztos, hogy aki claimeli, annak 4,5 milliót kell kipengetnie neki.
iktriad
*Football Team 😅
Gerichill
Jogos, javítva.
iktriad
Ez olyan, minthogy a Moszkva tér is Moszkva tér. 😃
25 napja
Gerichill Denver Broncos 251
Vannettet elküldtük
Heisman
Vótmá 😊
Zalán
Bár nekem másodjára olvasva is örömteli. 😀
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Marvin Jones a házban.
steelwolf
Úgy látszik szereti a nagymacskás csapatokat. 😀
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Mocskos undorító szar játékvezetés.
5 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Szépíthetünk bármit rajta, mutogathatunk ujjal bárkire és bármire, hogy miért nem megy, nekem még rohadtul hiányzik Locktól egy olyan meccs, amiben megmutatja, hogy ellenszélben is tud nagyot alkotni.
7 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Na ide nekünk Fornetet
Tompo
Waiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a Redskins csaphat le rá, mert hát AP se lesz fiatalabb. Annyi biztos, hogy aki claimeli, annak 4,5 milliót kell kipengetnie neki.
iktriad
*Football Team 😅
11 hónapja
Gerichill Denver Broncos 251
Aztán mindenki pofára esik, amikor jön Dalton megváltani a világot! 😀
Szegény Smith, nagyon sajnálom egyrészt, mert nekem tetszett vele a Redskins, másrészt azért tényleg szerencse, hogy megmaradt a lába a fertőzés ellenére.