Gerichill

Denver Broncos

Gerichill
Lakhely
Gödöllő
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
520


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Gerichill Denver Broncos 520
Legalább vezettünk egy meccsen... 🤤
9 napja
Gerichill Denver Broncos 520
Nem tudom melyik topicba írjam ezt, de next week Broncos-Bears szezonális megyei rangadó lesz vasárnap 19 órától.
KeyG
Köszönjük, már mind nagyon várjuk. 😊
9 napja
Gerichill Denver Broncos 520
Meg lettünk ánuszolva... 😭
Nehéz idők állnak előttünk (és mögöttünk), egyelőre nem látom a kiutat... 😕
29 napja
Gerichill Denver Broncos 520
Én sem tudok most menni erre sajnos (pedig van gamepassem), de ha jól sikerül és lesz legközelebb akkor igyekeznék ott lenni! 😊
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 520
Kíváncsi leszek a Jumbo taktikájára.
Kvázi előreküldtek-e négy embert, hogy aztán tudjanak segíteni, vagy valami más volt az elképzelés.
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 520
Nagyon tetszetős a játék eddig. Főleg offense oldalon.

Bár Maher sem ezen a meccsen fogja eldönteni a rugó kérdést.
roberto23
Ha nézted a meccset, írhatnál egy kis összefoglalót. Nekem a highlights alapján annyi jött le, hogy az O fal botrány, a rúgók szintén. Cardinals cserék ellen ez így nem tűnt biztatónak.
Vonster
Nagyon nem volt az.
Bocsi, összefoglalóra én nem vállalkozom, de azért az, hogy a kezdő offense a Cardinals B és C ellen is szenvedett, az sokat elmond.
Mondjuk annak örültem, hogy Payton addig erőltette, amíg legalább egy TD-t nem vittek Russelék.
Ha ez így fog menni azért nagy örömködés, vagy remény nem lesz (pozitív szezonra se, nemhogy a playoffra).
A defensetől se voltam elájulva, de talán ők voltak a kisebb gond.
Reméljük, hogy innen csak felfelé vezet az út.
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 520
Amigy nézegettem a TC-s képeket és Payton csak szerintem néz ki kicsit furán? Olyan beesett az arca, mintha egy csomót fogyott volna.

Máris ennyire megviselte ez a denveri lét?
roberto23
Ő se lesz már fiatalabb, illetve megsütötte kicsit a nap. Szerintem. 😀
3 hónapja
Gerichill Denver Broncos 520
érdekes beszélgetés
 www.youtube.com/watch?v=CztLekgxEUo
Negritis, a vajda
Az elmúlt 2 év első videója Ádáméktól, amit nem bírtam végignézni. Havas elviselhetetlen. A szerepét jól tölti be, de élvezhetetlenné teszi az egész beszélgetést.
thebeke
én is több részletben néztem miatta
de pont miatta is volt érdekes, mert sokat tett hozzá
Negritis, a vajda
Sokaknak nem tetszett Havas (kommentekből leszűrve), de nekem pont azért is volt érdekes.
Többen azt is kifogásolták, hogy személyes történeteket hozott, hogy ettől mennyire egoista, de szerintem pont az egy jó dolog, ha az ember egy állítását személyes tapasztalások alapján próbálja alátámasztani.
Mondjuk az, hogy egy-egy sztori mennyiben kapcsolódik az eredeti kérdéshez, vagy mennyiben válasz rá egy külön kérdés. Illetve az is, hogy egy-egy hosszú monológot a felére/negyedére le lehetne vágni, a lényeges tanulságot kimondva és összefoglalva, hogy explicite is válasz legyen a témára.
5 hónapja
Gerichill Denver Broncos 520

deyell
eddig nem láttam a gyerekről képet, de most picit elkezdtem aggódni érte hogy milyen pici egy edge playerhez képest
nem fog darabokra törni a srác?
Fontos_Vidra
Majd a kis testével szépen kicsusszan a kezeik közül. 😊
5 hónapja
Gerichill Denver Broncos 520
Nekem mindegy hogy blokkoló vagy elkapó, csak első évében IR-en legyen, másodikban a padon harmadikban meg FA-n
Black_Adder
A denveri tight endek féle mesterhármas? 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Gerichill Denver Broncos 520
Bocsi a dupla posztért, de lehetne azt kérnem, hogy puszta arroganciából senki ne írogasson véleményt vagy spekulációt kész tényként közölve? Csak mert így terjednek a hülyeségek, és az ember már izomlázban szenved annyit fogja a fejét a valóságtól a lehető legtávolabb álló kommentek miatt.

Egyrészt nem kell mindent elhinni, amit az ember az interneten olvas, teljesen mindegy, hogy kitől (vagy kiktől) származik az idézet. Másrészt időben ki fog derülni minden, egyben nem kell attól tartani, hogy szeptember 9-én még mindenki találgatja hogyan lesz tálalva az egész. Szerintem sokkal fontosabb előbb ténylegesen összerakni a puzzle-darabkákat, és csak azután marketingezni meg pr-ezni.
Maka
Sajnos álhírek, találgatások és hasonlók mindig voltak és lesznek.
Emellett szerintem kiemelt fontosságú a megfelelő kommunikáció is az érintettek felé, még ha nincs is minden kész.
Gerichill
És mit értesz megfelelő kommunikáció alatt? Az a baj, hogy vagy mondasz dolgokat, vagy nem mondasz semmit. De ha már mondtál valamit, ami nem 100%, akkor elég nehéz utána visszafordulnod, ha mégsem történik meg. És joggal mutogatnak a mondatodra utólag.

Alakul a stáb. Ez megfelelő kommunikáció? 😊 Beljebb szerintem nem vagy vele.
Maka
"Alakul a stáb."
"Mindent megteszünk, hogy minél több ember számára elérhető legyen a közvetítés."
"Szeretnénk az amerikai sportok otthonává válni."
"Szeretnénk az NFL közvetítéseken változtatni, megújulni." vagy éppen "A megszokott minőséget mindenképpen biztosítani."
Azt nem nekem kell tudni, hogy mi a célotok. 😀
Az, hogy nem mondasz semmit szintén kommunikáció, szerintem nem jó megoldás. Persze én nem vagyok kommunikációs szakember, de akkor szerintem késő elkezdeni nyomatni. (Azt sem állítom, hogy eddig nem mondtatok semmit.)
Most van rajtatok a médiafigyelem, ilyenkor az emberek felé érdemes erősebben közvetíteni, hogy mi a víziótok, küldetésetek Nyilván konkrétumokról nem lehet beszélni, de egy átfogó képet érdemes szerintem nyújtani az érintetteknek. Ennyit azért tanultam kommunikáció terén. Változás van, a változást az ember természetszerűleg nehezen kezeli, de lehet rajta segíteni a kommunikációval. Ami persze nem mindenre gyógyír, de azért tud értéket létrehozni ilyenkor.
Gerichill
Értem. Ha szeretnéd, akkor dobálhatok közhelyeket. 😊 Mert ezek azok.

Ha megvannak a részletek, akkor a csatorna ad majd ki közleményt. Valószínűleg én is írok majd valamit külön. Nagy szavakat egyébként bárki tud mondani, sok mindenen szerintem nem változtat. Nem gondolnám, hogy nagyon görcsölni kéne, meg a publikumot meg kellene nyugtatni, amikor több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött - azokról nem is beszélve, akikről pl. a sajtó nem is tud.

Nagy szavak helyett majd beszél a már kész produktum. Aki már előre, esélyt meg sem adva temeti, azzal sajnos nem tudok mit csinálni. Valószínűleg minden csatornának vannak nézői, akik elvből se kapcsolnak oda. Nekik kellene könyörögni?
Maka
Akkor nem érted. 😀
Nem közhelyeket kell dobálni, de például ezelőtt honnan kellett volna tudnom, hogy "több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött". Egy emberről olvastam a hírekben konkrétan, hogy ő neki nagy a tapasztalata. De ha nektek nem fontos ez, szívetek joga.
Amúgy pedig igaz szavakra gondoltam, nem nagy szavakra (igen, példának nagy szavakat hoztam, de azért, mert nem tudom, hogy mi a pontos célotok, úgy pedig nehéz releváns szöveget írni).
Ha az emberek látnak valamit, hogy mi a cél, azt hogyan szeretnétek elérni, akkor könnyebb elfogadniuk a változást. Görcsölni nem kell, csak te mondtad, hogy rengeteg az olyan komment, amely a fejfogásra ad okot. Emellett ha jól tudom ez is egy piaci verseny, ahol a fogyasztókat érdemes megnyerni, meggyőzni (nem az eleve meggyőzhetetlen embereket), de nem célom megmondani senkinek, hogy mit hogyan csináljon. Csak leírtam a véleményem arról, hogy szerintem a megfelelő kommunikációnak milyen hatásai lehetnének ebben a még (számunkra, külső érintettek számára) bizonytalan helyzetben. Mindezt arra a mondatodra rácsatlakozva, hogy fals információk terjengenek mindenfelé. 😊
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 520
Világos, hogy azok után, ahol tartunk, senki nem fog itt vakon hinni egyetlen HC-ban sem. Én csak BB, Payton és Ried esetében tenném. De ez nyilván lehetetlen. Hogy hogyan történt Hackett kinevezése, sosem tudjuk meg. Nyilván lesz egy sajtóképes pr sztori. Azonban… Mi választottunk először, tehát Hackett döntése az, hogy ezt a kihívást vállalja. Nem pedig B meg C terv. Quinn vissza is lépett mindenhol. Kvázi ugyanabban a döntéselőkészítési rendszerben NH szerepelt jobban. Úgy döntött Hackett mellettünk, hogy itt nincs CEO, a tulajdonlás is zavaros és radikális átalakítás előtt áll, igaz beszélt Ellissel, és ő már tudhat konkrétumokat. Aki idén a Denver mellett dönt, annak kibaszottul vannak tökei, és nem a könnyebb végét fogja meg. Paton GM első edzői kinevezése ez, ebben is van rizikó, de főleg abban, hogy ez itt kérem az AFC West, sanszosan egy évtizedes Mahomes-Ried parádéval, és Herberttel a riválisoknàl, és az Oakland-et is komolyan kell venni Carr-ral. Mindezt úgy, hogy Denverben se híre, se hamva egy game manager qb-nak sem jelenleg. Nem beszélve egy “baszó” D-ről. Ha itt csúcsformában vagy mint kezdő HC, és nem baszol el semmit, akkor sem taszítod le sanszosan Mahomes-ékat a csoport éléről. Ez jelenleg a Billsnek sem sikerült Allennel… ő os korszakos játékosnak tűnik, s megérkezett Burrow is az AFC-be… Akarom mondani, Rodgerssel is bajosnak tűnik egy po-run, de már a csoportkör run is. Szóval a szememben faja csávó ez a Hackett, hogy beleugrott ebbe a feladatba… A többi pedig a pályán eldől. Hörit jó hallgatni, de most ezt a kinevezést nagyon leegyszerűsítette, túlzás bábnak nevezni.. És én egyáltalán nem vélek felfedezni több sanszot arra, hogy itt köt ki Rodgers, mintha nem Hackettel dolgoznánk együtt a jövőben… Igazából én jobban örülnék, ha ez a vízió itt megdőlne. Én továbbra is drafton a számunkra legmagasabban elérhető qb-ra vágyom és egy új programra, sem pedig egy pályafutása végefelé közeledő ikon utolsó nekifutásainak…
Zalán
Imádom, hogy Oaklandet írtál, gondolom megszokásból. 🙂
Én a magam részéről kérem vissza Oaklandet, St. Louist és San Diegot! 😅
Most amúgy edzéshez gamepassen megint elkezdtem nézni régebbi Broncos meccseket, a 2013-mas szezonnal kezdve. Jelenleg a Dallas-Denver meccsnél járok, hát apukám... Az egy történelmi offense volt, annyira gyönyörű, főleg az elmúlt évekhez képest, hogy potyognak a könnyeim miközben nézem.
8 hónapja
Gerichill Denver Broncos 520
Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊
peterk2005 udvari bolond
Velem ne vicceljetek emberek.
Most néztem Paytom beköszönését, és bassza meg elhittem...
Amúgy kicsit hitevesztett szurkoló vagyok, de így berúgva megérintett a dolog, ne haragudjatok.
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 520
A legjobb, hogy ez egy NFL szintu osszeeskuves.

De nezzuk meg. Tehat hogyan mukodik ez? Az NFL (ki az? Goodell? A tulajok? A sajtoosztaly vezetoje, valami marketinges, vagy ki?) letelefonal a bironak:
- Te Joco, csaljatok el a meccset, mert az az NFLnek jo.
A biro pedig megteszi. Itt is van par jatekvezeto koztunk, biztos erdekelne oket a MAFSZ egyik embere felhivna, hogy kinek csaljon. Es azert az NFL jatekvezetoi kicsit jobban kapnak a kozosbol, mint nalunk. Szal nekik van mit veszteni, egy vmi csavoert az NFLbol.
Mikepp szervezik ezt meg? Mert ugye jovoheten is csalni kell a Chiefsnek a Packersnek, Brady barmely csapatnak, a Dallasnak, a Steelersnek, stb. Az sok allamban sok biro (LJ, BJ stb). Mert ha csalsz a Chiefsnek egy mecsset, attol nem lesz bajnok.

Masik, hogy miert erdeke az NFLnek ez? "A dinsztiaepites miatt" De miert? Mert ez nem valasz. Mondjuk bevetelnoveles vagy nezettseg noveles miatt.

Azonban bevetelt nyilvan tobbet hoz, ha nem ugyanaz a bajnok, hanem minel tobb eselyest lathat a nezo. Ahogy nem igaz, hogy Burrow mezet nem lehet eladni, csak Mahomeset, es ezert csaltak el nekik tavaly a... (ja, bocs a Bengals nyert).

Egyszeruen a zebrak ennyit tevednek. Mi is buktunk meccseket ezen, es nyertunk is. Es fog mindenki. Az valoban igaz, hogy a birok azert konnyebben dobnak sargat ha egy sztarjatekost utnek, mintha noname embert. Biztos van, aki egyes csapatokra is dob, mert utalja oket. Lions valahogy mindig kap a jobol peldaul.
De hogy megszervezve ilyen nincs, az biztos. Nincs semmi ertelme, nem all senki erdekeben, mindenki ellenerdekelt benne. A liga, a birok, mindenki csak bukhat ezen. Mikozben nem nyerhet semmit. Akkor miert tennek?
ulpianus
Ne terelj Ulpi!
Mindannyian pontosan tudjuk, hogy itt egy sokkal komolyabb erő dolgozik a háttérben.| Újraindul a sorozat 😀 |
Helmut _Professional drinker
Végül is elintézte, hogy legyen Las Vegasban csapat! 😀
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 520


Ez elég jó lett.
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 520
So. We’ re going to be agressive.
GM George Paton on the qb position..

Csak jelzem, hogy ki lett mondva idén is. De idén nem szopom be. Azonban ha ezek után hoznak egy Trubisky-Dalton-Foles konzorciumot, felgyújtom a gamepass előfizetésemet…
Zalán
Oh várj, mindjárt jobb színbe helyezem őket neked:

nem tudom mit gyújtanék fel, de lehet mindent, mindent is...
Black_Adder
Na ezzel a hírrel rögtön paprikásabban indul a reggel. 😃
több mint 3 éve
Gerichill Denver Broncos 520
Sosem értettem azokat az embereket, akik átjárnak más csapatok topicjaiba megmondani a tutit. 👍
Niner Empire
Szerintem attól függetlenül, hogy valaki más csapatnak szurkol meg lehet a véleménye az adott csapatban történtekről. Nyilván nem kell vele egyetérteni, de leírhatja, még ha a vélemény sokak szerint egy "fing" is. : )
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 520
Nagyon tetszetős a játék eddig. Főleg offense oldalon.

Bár Maher sem ezen a meccsen fogja eldönteni a rugó kérdést.
roberto23
Ha nézted a meccset, írhatnál egy kis összefoglalót. Nekem a highlights alapján annyi jött le, hogy az O fal botrány, a rúgók szintén. Cardinals cserék ellen ez így nem tűnt biztatónak.
Vonster
Nagyon nem volt az.
Bocsi, összefoglalóra én nem vállalkozom, de azért az, hogy a kezdő offense a Cardinals B és C ellen is szenvedett, az sokat elmond.
Mondjuk annak örültem, hogy Payton addig erőltette, amíg legalább egy TD-t nem vittek Russelék.
Ha ez így fog menni azért nagy örömködés, vagy remény nem lesz (pozitív szezonra se, nemhogy a playoffra).
A defensetől se voltam elájulva, de talán ők voltak a kisebb gond.
Reméljük, hogy innen csak felfelé vezet az út.
10 hónapja
Gerichill Denver Broncos 520
jó, pont Bellingham kellett a mixhez, már csak egy Sterling kapuralövés kell, meg nyilván a three lion W
zacknorb
A Detroit már hozott egyet a három oroszlános győzelemből. 😀
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 520
Én Gregoryban nem bízom, az egyetlen vígasz, hogy nem sok a garantáltja.
Számomra sokkal szerethetőbb lett volna Miller vagy Jones leigazolása.
Azt szerintem senki nem mondja, hogy a Gregory-Chubb duó lenne a legfélelmetesebb akár a Westben, de mint nevek ígéretesek. Ha szerencsénk van, akkor az ígéretnél többek lesznek.
Ellenben Vonnak a Bills féle szerződéssel én sem ugráltam volna örömömben, bár ez a dolog már az eltrade-elésekor eldőlt. Ki tudja még mennyi ideig fog elit szinten játszani, 1-2, vagy 3-4 év... Jóslatokba, hogy "biztos nem lesz annyi ideig elit", vagy "biztos tudja hozni az elit szintet addig is" szerintem felesleges bonyolódni.
Az most már nekem biztos, hogy Paton terveiben ő nem volt benne, de hogy ennek mi az oka, azt csak Paton tudja.
Azt se kívánom, hogy Patonnak legyen igaza, mert az Vonnak jelent rosszat, de azt se, hogy mi nagyon megbánjuk, hogy kihagytuk.
Legyen mondjuk pár Broncos-Bills AFC döntő, ahol mi jutunk Super Bowlba! 😃
Viccet félretéve én megértem Black oldalát is (bár azt itt tényleg senki nem mondta, hogy a Gregory-Chubb páros lehengerlően űberkirály lesz, azt max a médiahype és Paton döntései sugározhatják), illetve Dokit logikáját is tudom követni.
Nekem Gregory egy olyan játékos lesz, akitől a legrosszabbra számítok, és nem remélek semmit, de nem leszek egyáltalán csalódott, ha megcáfol.