Gerichill

Denver Broncos

Gerichill
Lakhely
Gödöllő
Utoljára láttuk
19 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
279


Utolsó 10 fórum hozzászólás

8 napja
Gerichill Denver Broncos 279
Egyébként ha nem lettek volna roughing the kicker, meg hasonló büntetések, akkor kevésbé húztátok volna magatokra a Chargerst. Ennyi hiányzóval szerintem abszolút jó teljesítmény volt ez.
12 napja
Gerichill Denver Broncos 279

Matthew99
Elsőre néztem a képet, mondom ki a fene az az Alen, ha a képen Hurts van?! 😅
14 napja
Gerichill Denver Broncos 279
Közben:
https://www.denverpost.com/2021/09/13/jerry-jeudy-broncos-injury-update/

4-6 hétről beszélnek...
Bozontron
Lehetett volna rosszabb is a képek alapján. Ilyenkor mindig azt kívánom, hogy várják ki, amíg rendesen meggyógyul, és ne próbálják idő előtt visszahozni, nehogy rásérüljön. Reméljük ez lesz a legrondább sérülés a szezonban a Denvernél.
16 napja
Gerichill Denver Broncos 279
Jó érzés győzelemmel kezdeni a szezont, még ha a meccs előtt úgy is gondoltam, hogy vereség esetén lehúzhatjuk magunkat a WC-n.
Voltak szép momentumok, de azért pár hiba is akadt, de a lényeg a győzelem, reméljük Jeudyt látjuk még idén játszani, illetve az elkövetett hibákból tanulunk.
Illetve jó lenne, ha Bridgewater sisakját a kövi meccsre rendesen összeszerelnék, mert így, hogy mindig lecsúszott a sérójáról kevéssé tudta ellátni a funkcióját...
Kellett ez már, mint egy falat kenyér, hurrá győzelem! 🙂
17 napja
Gerichill Denver Broncos 279
Holnap végre meccsnap. Hihetetlen, hogy már megint itt tartunk. 😀

Ki mire számít a meccs kapcsán? Én nem merek jósolni, mert egy sima győzelemtől kezdve egy csúnya lebőgésig mindent el tudok képzelni. Mindenesetre ha bármit akarunk kezdeni ebben a szezonban, nem lebecsülve a Giants-et, de mindenképpen nyerni kéne.
roberto23
Az a baj, hogy szerintem ezt fordítva is így gondolják 😀
Wyatt
Nyilván így gondolják, de szerintem ez mindkét oldalon egy értékmérő lesz valamennyire.
26 napja
Gerichill Denver Broncos 279
Nem akarom eljinxelni de a tavalyinál rosszabb nem nagyon lehet.
Cowboykarcsi90
Dak egészségén fog múlni szerintem. Most éppen mi a helyzet vele?
26 napja
Gerichill Denver Broncos 279
A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉

iktriad
Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
kapitnono
gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊
már a csak azért se legyen green bayben a meccs is picit gyerekes volt, de ez....
Fontos_Vidra
Szerintem Green Bayben azért sem lehetett volna, mert ezen a meccsen a Saints van hazai pályán, a Packersnek ez úgy +1 hazai lett volna.
29 napja
Gerichill Denver Broncos 279
Kérdéses a szezonnyitónk a hurrikán okozta károk miatt. Elvileg nem túl valószínű, hogy Green Baybe lenne megrendezve a meccs, holott amúgy egész logikus volna. Most még kutya szar idő sincs északon és már Brees sincs, hogy félni kéne a fedetlen stadionoktól.
alatriste
mindig mondják hogy hónapokkal előre terveznek, ilyenkor hogy tudják ilyen gyorsan átszervezni mégis?
Fontos_Vidra
Gondolom a szükség nagy úr. Tavaly is meg tudták oldani egész gyorsan a relokációt pár esetben. Azt is el tudom képzelni, hogy semleges pályára mennek majd.
29 napja
Gerichill Denver Broncos 279

steelwolf
Emberünk hagyományos módon tud még elkapni, vagy az túl snassz? 😃
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 279
Nálunk a kezdők is fognak jatszani, a Steelersben zommel a cserek, nem szeretem az ilyen meccseket, ebbol a felallasbol ritkan johetsz jol ki.... Ugyanakkor nekunk kell a lehetoseg a kezdoknek, szoval nem banom hogy jatszani fognak, azert kar, hogy a Steelersnel nem.

Igazabol az eredmeny, jatekhivas nem nagyon erdekel majd, az egenyi teljesitmenyek annal inkabb, a falban mindenki nyerje meg a maga parharcat, Darnold hozzon jo donteseket, az elkapok szakadjanak el, a vedok ne egjenek romma. Kb ennyi. Ja es vmelyik kicker mutasson ertekelheto teljesitmenyt.
gabokocka
Meg sajtból legyen a Hold. 😅

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 279
Bocsi a dupla posztért, de lehetne azt kérnem, hogy puszta arroganciából senki ne írogasson véleményt vagy spekulációt kész tényként közölve? Csak mert így terjednek a hülyeségek, és az ember már izomlázban szenved annyit fogja a fejét a valóságtól a lehető legtávolabb álló kommentek miatt.

Egyrészt nem kell mindent elhinni, amit az ember az interneten olvas, teljesen mindegy, hogy kitől (vagy kiktől) származik az idézet. Másrészt időben ki fog derülni minden, egyben nem kell attól tartani, hogy szeptember 9-én még mindenki találgatja hogyan lesz tálalva az egész. Szerintem sokkal fontosabb előbb ténylegesen összerakni a puzzle-darabkákat, és csak azután marketingezni meg pr-ezni.
Maka
Sajnos álhírek, találgatások és hasonlók mindig voltak és lesznek.
Emellett szerintem kiemelt fontosságú a megfelelő kommunikáció is az érintettek felé, még ha nincs is minden kész.
Gerichill
És mit értesz megfelelő kommunikáció alatt? Az a baj, hogy vagy mondasz dolgokat, vagy nem mondasz semmit. De ha már mondtál valamit, ami nem 100%, akkor elég nehéz utána visszafordulnod, ha mégsem történik meg. És joggal mutogatnak a mondatodra utólag.

Alakul a stáb. Ez megfelelő kommunikáció? 😊 Beljebb szerintem nem vagy vele.
Maka
"Alakul a stáb."
"Mindent megteszünk, hogy minél több ember számára elérhető legyen a közvetítés."
"Szeretnénk az amerikai sportok otthonává válni."
"Szeretnénk az NFL közvetítéseken változtatni, megújulni." vagy éppen "A megszokott minőséget mindenképpen biztosítani."
Azt nem nekem kell tudni, hogy mi a célotok. 😀
Az, hogy nem mondasz semmit szintén kommunikáció, szerintem nem jó megoldás. Persze én nem vagyok kommunikációs szakember, de akkor szerintem késő elkezdeni nyomatni. (Azt sem állítom, hogy eddig nem mondtatok semmit.)
Most van rajtatok a médiafigyelem, ilyenkor az emberek felé érdemes erősebben közvetíteni, hogy mi a víziótok, küldetésetek Nyilván konkrétumokról nem lehet beszélni, de egy átfogó képet érdemes szerintem nyújtani az érintetteknek. Ennyit azért tanultam kommunikáció terén. Változás van, a változást az ember természetszerűleg nehezen kezeli, de lehet rajta segíteni a kommunikációval. Ami persze nem mindenre gyógyír, de azért tud értéket létrehozni ilyenkor.
Gerichill
Értem. Ha szeretnéd, akkor dobálhatok közhelyeket. 😊 Mert ezek azok.

Ha megvannak a részletek, akkor a csatorna ad majd ki közleményt. Valószínűleg én is írok majd valamit külön. Nagy szavakat egyébként bárki tud mondani, sok mindenen szerintem nem változtat. Nem gondolnám, hogy nagyon görcsölni kéne, meg a publikumot meg kellene nyugtatni, amikor több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött - azokról nem is beszélve, akikről pl. a sajtó nem is tud.

Nagy szavak helyett majd beszél a már kész produktum. Aki már előre, esélyt meg sem adva temeti, azzal sajnos nem tudok mit csinálni. Valószínűleg minden csatornának vannak nézői, akik elvből se kapcsolnak oda. Nekik kellene könyörögni?
Maka
Akkor nem érted. 😀
Nem közhelyeket kell dobálni, de például ezelőtt honnan kellett volna tudnom, hogy "több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött". Egy emberről olvastam a hírekben konkrétan, hogy ő neki nagy a tapasztalata. De ha nektek nem fontos ez, szívetek joga.
Amúgy pedig igaz szavakra gondoltam, nem nagy szavakra (igen, példának nagy szavakat hoztam, de azért, mert nem tudom, hogy mi a pontos célotok, úgy pedig nehéz releváns szöveget írni).
Ha az emberek látnak valamit, hogy mi a cél, azt hogyan szeretnétek elérni, akkor könnyebb elfogadniuk a változást. Görcsölni nem kell, csak te mondtad, hogy rengeteg az olyan komment, amely a fejfogásra ad okot. Emellett ha jól tudom ez is egy piaci verseny, ahol a fogyasztókat érdemes megnyerni, meggyőzni (nem az eleve meggyőzhetetlen embereket), de nem célom megmondani senkinek, hogy mit hogyan csináljon. Csak leírtam a véleményem arról, hogy szerintem a megfelelő kommunikációnak milyen hatásai lehetnének ebben a még (számunkra, külső érintettek számára) bizonytalan helyzetben. Mindezt arra a mondatodra rácsatlakozva, hogy fals információk terjengenek mindenfelé. 😊
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 279
Sosem értettem azokat az embereket, akik átjárnak más csapatok topicjaiba megmondani a tutit. 👍
Niner Empire
Szerintem attól függetlenül, hogy valaki más csapatnak szurkol meg lehet a véleménye az adott csapatban történtekről. Nyilván nem kell vele egyetérteni, de leírhatja, még ha a vélemény sokak szerint egy "fing" is. : )
5 hónapja
Gerichill Denver Broncos 279
Én Meinerzért tudok lelkesedni, nem csak az edzős videója miatt, de a Senior Bowlon is mutatott jó dolgokat. A személyisége pluszban rátesz erre. 😊
8 hónapja
Gerichill Denver Broncos 279
Na, mivel nem tudok aludni én is írok pár sor véleményt.
Én mindkét táborral tudok azonosulni, mind az "optimistább", mind a "pesszimistább" vonallal.

Az optimista oldalam nekem is azt mondja, hogy ekkora sérüléshullám már régen érte a csapatot. Reménykedhetünk benne, hogy jövőre visszaáll a megszokott szintre (már ha van ilyen), bár a Chargers szurkolók például az utóbbi jópár évben küzdöttek azzal, hogy kedvenceik rendre lesérültek (emlékeim szerint). Reméljük, hogy ez az év ilyen szempontból tényleg balszerencsés volt, nem lesz tendencia.

Picit OFF: Apropó sérültek, Vonnal kapcsolatban ti tudtok bármit? Úgy olvastam, hogy kicsit most összecsapnak a feje felett a hullámok, nem tudom mennyire igaz az a sztori a (ex?)barátnőjével, meg mintha valami vádemelést is emlegettek volna vele kapcsokatban.
OFF vége

Az optimistább szcenárió mellett szól az is, hogy nagyon ritka az, hogy egy program rögtön beérjen. 3 év már elég hosszú táv lesz, hogy lássuk, jó-e a Fangio féle út és rendszer, de én azt nem szeretem, amikor nem adják meg a kellő időt egy-egy stábnak. Persze minden év számít, meg egy franchise számára sosem jó a loosing season, de az a másik oldala a dolognak, ha mondjuk kétévente lecserélnénk az edzőink, mert rövid távon egyik se tudná azt a sikert hozni, amit mi elvárunk a franchise történelme miatt. Most ezt ne vegye senki magára, olvastam a szezon elején a várakozásokat a fórumtársak részéről, érteni is vélem, én most csak azt mondom, hogy én még egy évet megadok Vicnek, aztán ha továbbra is marad a mostani tendencia, akkor mehet amerra lát.

A csapat fiatal magja offense oldalon is bizakodásra ad okot, offense oldalon mindenképpen.

A pesszimistább énem azért rúgatná ki ezt a bagázst, mert az elmúlt években a meccsek nagy részét nem tudtam élvezni. Lehet torzítanak az emlékeim, de bennem az offense inkompetenciája mélyebb nyomott hagyott, mint a jobb periódusok. Egyszerűen nem tudtam élvezni a meccsek egy jó részét, szenvedés volt egy-egy driveot nézni. Nekem valamiért a defense kevésbé volt gyatra, de hogy sem a pályán nem tudtunk konzisztensen haladni, emellett a TD-k is sorra elmaradoztak, én tényleg csak azt tudom mondani, hogy idén a meccseink nagy részét nem volt jó élmény nézni. Ehhez azért Lock is hozzájárult, azért a holtversenyben a legtöbb IC nem a legjobb dolog a világon. Amit szeretek benne az tényleg a mentalitása, inkább tűnik egy vagány gyereknek, aki nyerni akar, de jövőre sokkal jobban kell játszania.

A pesszimistább oldalam amúgy ezt a mi lett volna ha mondatokat nagyon rossz szemmel nézi. Mi lett volna, ha Pistike lánynak születik? Marikának hívnák. Na szóval a ha a sportban nem játszik, lehet vele reményt kelteni, kicsit árnyalni tényleg tudja a képet, de összességében a végeredmény számít.
Mi lett volna, ha... Úgy lett? Nem. Ennyi
Ha folyamatosan picike "ha"-k választanak el a következő 3-4 évben a pozitív mérlegtől, akkor attól még az vesztes idény lesz, hiába a kitételek. Persze, ahogy a 49ers (hehe, Black örömére felhoztam őket) is tudott egy szar év után Super Bowlba jutni, úgy itt is lehet bármi, de valljuk be, ez a ritkább eset.

Jeudyt is szidtam nagyon az utolsó fordulókban a dropjai miatt (nekem nem elég, hogy világbajnok routeokat fut, mert a posztja nevében is benne van az, hogy el kell tudnia kapni a labdát), de még ő is javulhat sokat, megvan még benne a potenciál, hogy top elkapó legyen (csak ahogy Black is mondta, a nagy képernyő a konzisztens jó teljesítmény után jöjjön).

Szóval összességében úgy gondolom, hogy egy évet én még megadok, én nagyon boldog leszek, hogyha az eddigi rossz érzéseim ellenére jó lesz a csapat, sőt, legyen így! Aztán ha ugyanúgy szarok leszünk, akkor majd lehet ráolvasni a fejemre, hogy nesze te marha. 😃
Amúgy én idén vicc nélkül idehoznám Minshewt versenytársnak Lock mellé. Nagyon bírom a csókát, de más érvet azért ne várjatok tőlem, mint hogy Csodabajúsz a csapatban irtó menő lenne (na jó, szerintem amúgy nem is annyira rossz játékos, hogy pl Glennon lefocizza - az a balfék pali amúgy még hihetetlen, hogy a ligában van, fuhh rosszul vagyok tőle😣).

Szóval jóban-rosszban Denver fan,
Bizalmam ott van a Broncosban! 😅
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 279
Na ide nekünk Fornetet
Tompo
Waiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a Redskins csaphat le rá, mert hát AP se lesz fiatalabb. Annyi biztos, hogy aki claimeli, annak 4,5 milliót kell kipengetnie neki.
iktriad
*Football Team 😅
Gerichill
Jogos, javítva.
iktriad
Ez olyan, minthogy a Moszkva tér is Moszkva tér. 😃
3 hónapja
Gerichill Denver Broncos 279
Demaryius Thomas visszavonul, és természetesen Broncoként teszi ezt meg!
 fb.watch/6pFwnNDl11/
6 hónapja
Gerichill Denver Broncos 279
Vannettet elküldtük
Heisman
Vótmá 😊
Zalán
Bár nekem másodjára olvasva is örömteli. 😀
6 hónapja
Gerichill Denver Broncos 279
Marvin Jones a házban.
steelwolf
Úgy látszik szereti a nagymacskás csapatokat. 😀
7 hónapja
Gerichill Denver Broncos 279
Mocskos undorító szar játékvezetés.
11 hónapja
Gerichill Denver Broncos 279
Szépíthetünk bármit rajta, mutogathatunk ujjal bárkire és bármire, hogy miért nem megy, nekem még rohadtul hiányzik Locktól egy olyan meccs, amiben megmutatja, hogy ellenszélben is tud nagyot alkotni.