Gerichill

Denver Broncos

Gerichill
Lakhely
Gödöllő
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
497


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Gerichill Denver Broncos 497
hat nem ugy nez ki, hogy Wilks marad DC-nek sztem. eleg csunya valas lesz ebbol.
csebi
Wilks ugyvedje mar kilatasba is helyezett jogi lepeseket. Kitalaljatok mi a jogalap?

Razzzzzizsta Panthers!
undisputedly
pedig fekete párducok, akkor hogy lehetnének rasszisták? 🤔
peach
Ha átkeresztelkednének hópárducokra.
2 napja
Gerichill Denver Broncos 497
Valaki tudja ki kezeli a "Denver Broncos Hungary" facebook oldalt?
Esetleg innen valaki?
Nem tudom igazából miért követem, de elég random, hogy miről van poszt és miről nincs.
Most például egy "sajtóhír" lett közzétéve, hogy a csapat Ryanst választotta, és várunk a második körös interjúra, hogy hivatalossá tegyük (ahogy lentebb is írtátok, hogy van ilyen pletyka, de én ezt azért még nem érzem biztosnak). A sajtóhír forrását mondjuk meg is lehetne jelölni. 😅
12 napja
Gerichill Denver Broncos 497
Mondjuk egy 76ers elleni meccset megnéztem volna. 😛 (bocsi, tudom, hogy csak véletlen elírás)
15 napja
Gerichill Denver Broncos 497

Negritis, a vajda
Szegény Hillman, Demaryius után egy másik nagyon szomorú korai halál. 😥
Szép tőlük, hogy elmentek a temetésre.
(Orlando Franklin elképesztő milyen vékony)
19 napja
Gerichill Denver Broncos 497
Lehet reménykedni egy újabb offseason idejére, hogy jövőre meglesz a pozitív mérleg és a playoff.
Sajnos idény közben elment a kedvem a fórumozástól.
Én nem gondolom, hogy minden Hackett hibája lenne, szkeptikus vagyok a jövő szezonnal kapcsolatban, jöjjön bárki edzőnek, Russell akkor is nagy kérdőjel lesz a fejemben.
Ami "vígasztalhat", hogy sok választási lehetőségünk nincs olyan szempontból, hogy Wilsonra/Wilsonnal kell most építkezni.
Mindenesetre fájó egy újabb csalódást keltő szezon után várni, hogy más csapatok mire lesznek képesek a playoffban.
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
Lemondott már, visszavonult már?
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
Fizikailag fáj ezt a meccset nézni.
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
Be vannak oltva gól ellen? 😀
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
Első blikkre azért ez egy értelmesebb meccsnek nézhet ki
NB2
Eddig felüdülés az előző kettőhöz képest.
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
A második félidőt muszáj lejátszaniuk? 😀
Gerichill
igen, kell egy iráni gól
Sixo
Nekem ez így tökéletes végeredmény. 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 497
Bocsi a dupla posztért, de lehetne azt kérnem, hogy puszta arroganciából senki ne írogasson véleményt vagy spekulációt kész tényként közölve? Csak mert így terjednek a hülyeségek, és az ember már izomlázban szenved annyit fogja a fejét a valóságtól a lehető legtávolabb álló kommentek miatt.

Egyrészt nem kell mindent elhinni, amit az ember az interneten olvas, teljesen mindegy, hogy kitől (vagy kiktől) származik az idézet. Másrészt időben ki fog derülni minden, egyben nem kell attól tartani, hogy szeptember 9-én még mindenki találgatja hogyan lesz tálalva az egész. Szerintem sokkal fontosabb előbb ténylegesen összerakni a puzzle-darabkákat, és csak azután marketingezni meg pr-ezni.
Maka
Sajnos álhírek, találgatások és hasonlók mindig voltak és lesznek.
Emellett szerintem kiemelt fontosságú a megfelelő kommunikáció is az érintettek felé, még ha nincs is minden kész.
Gerichill
És mit értesz megfelelő kommunikáció alatt? Az a baj, hogy vagy mondasz dolgokat, vagy nem mondasz semmit. De ha már mondtál valamit, ami nem 100%, akkor elég nehéz utána visszafordulnod, ha mégsem történik meg. És joggal mutogatnak a mondatodra utólag.

Alakul a stáb. Ez megfelelő kommunikáció? 😊 Beljebb szerintem nem vagy vele.
Maka
"Alakul a stáb."
"Mindent megteszünk, hogy minél több ember számára elérhető legyen a közvetítés."
"Szeretnénk az amerikai sportok otthonává válni."
"Szeretnénk az NFL közvetítéseken változtatni, megújulni." vagy éppen "A megszokott minőséget mindenképpen biztosítani."
Azt nem nekem kell tudni, hogy mi a célotok. 😀
Az, hogy nem mondasz semmit szintén kommunikáció, szerintem nem jó megoldás. Persze én nem vagyok kommunikációs szakember, de akkor szerintem késő elkezdeni nyomatni. (Azt sem állítom, hogy eddig nem mondtatok semmit.)
Most van rajtatok a médiafigyelem, ilyenkor az emberek felé érdemes erősebben közvetíteni, hogy mi a víziótok, küldetésetek Nyilván konkrétumokról nem lehet beszélni, de egy átfogó képet érdemes szerintem nyújtani az érintetteknek. Ennyit azért tanultam kommunikáció terén. Változás van, a változást az ember természetszerűleg nehezen kezeli, de lehet rajta segíteni a kommunikációval. Ami persze nem mindenre gyógyír, de azért tud értéket létrehozni ilyenkor.
Gerichill
Értem. Ha szeretnéd, akkor dobálhatok közhelyeket. 😊 Mert ezek azok.

Ha megvannak a részletek, akkor a csatorna ad majd ki közleményt. Valószínűleg én is írok majd valamit külön. Nagy szavakat egyébként bárki tud mondani, sok mindenen szerintem nem változtat. Nem gondolnám, hogy nagyon görcsölni kéne, meg a publikumot meg kellene nyugtatni, amikor több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött - azokról nem is beszélve, akikről pl. a sajtó nem is tud.

Nagy szavak helyett majd beszél a már kész produktum. Aki már előre, esélyt meg sem adva temeti, azzal sajnos nem tudok mit csinálni. Valószínűleg minden csatornának vannak nézői, akik elvből se kapcsolnak oda. Nekik kellene könyörögni?
Maka
Akkor nem érted. 😀
Nem közhelyeket kell dobálni, de például ezelőtt honnan kellett volna tudnom, hogy "több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött". Egy emberről olvastam a hírekben konkrétan, hogy ő neki nagy a tapasztalata. De ha nektek nem fontos ez, szívetek joga.
Amúgy pedig igaz szavakra gondoltam, nem nagy szavakra (igen, példának nagy szavakat hoztam, de azért, mert nem tudom, hogy mi a pontos célotok, úgy pedig nehéz releváns szöveget írni).
Ha az emberek látnak valamit, hogy mi a cél, azt hogyan szeretnétek elérni, akkor könnyebb elfogadniuk a változást. Görcsölni nem kell, csak te mondtad, hogy rengeteg az olyan komment, amely a fejfogásra ad okot. Emellett ha jól tudom ez is egy piaci verseny, ahol a fogyasztókat érdemes megnyerni, meggyőzni (nem az eleve meggyőzhetetlen embereket), de nem célom megmondani senkinek, hogy mit hogyan csináljon. Csak leírtam a véleményem arról, hogy szerintem a megfelelő kommunikációnak milyen hatásai lehetnének ebben a még (számunkra, külső érintettek számára) bizonytalan helyzetben. Mindezt arra a mondatodra rácsatlakozva, hogy fals információk terjengenek mindenfelé. 😊
12 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
Világos, hogy azok után, ahol tartunk, senki nem fog itt vakon hinni egyetlen HC-ban sem. Én csak BB, Payton és Ried esetében tenném. De ez nyilván lehetetlen. Hogy hogyan történt Hackett kinevezése, sosem tudjuk meg. Nyilván lesz egy sajtóképes pr sztori. Azonban… Mi választottunk először, tehát Hackett döntése az, hogy ezt a kihívást vállalja. Nem pedig B meg C terv. Quinn vissza is lépett mindenhol. Kvázi ugyanabban a döntéselőkészítési rendszerben NH szerepelt jobban. Úgy döntött Hackett mellettünk, hogy itt nincs CEO, a tulajdonlás is zavaros és radikális átalakítás előtt áll, igaz beszélt Ellissel, és ő már tudhat konkrétumokat. Aki idén a Denver mellett dönt, annak kibaszottul vannak tökei, és nem a könnyebb végét fogja meg. Paton GM első edzői kinevezése ez, ebben is van rizikó, de főleg abban, hogy ez itt kérem az AFC West, sanszosan egy évtizedes Mahomes-Ried parádéval, és Herberttel a riválisoknàl, és az Oakland-et is komolyan kell venni Carr-ral. Mindezt úgy, hogy Denverben se híre, se hamva egy game manager qb-nak sem jelenleg. Nem beszélve egy “baszó” D-ről. Ha itt csúcsformában vagy mint kezdő HC, és nem baszol el semmit, akkor sem taszítod le sanszosan Mahomes-ékat a csoport éléről. Ez jelenleg a Billsnek sem sikerült Allennel… ő os korszakos játékosnak tűnik, s megérkezett Burrow is az AFC-be… Akarom mondani, Rodgerssel is bajosnak tűnik egy po-run, de már a csoportkör run is. Szóval a szememben faja csávó ez a Hackett, hogy beleugrott ebbe a feladatba… A többi pedig a pályán eldől. Hörit jó hallgatni, de most ezt a kinevezést nagyon leegyszerűsítette, túlzás bábnak nevezni.. És én egyáltalán nem vélek felfedezni több sanszot arra, hogy itt köt ki Rodgers, mintha nem Hackettel dolgoznánk együtt a jövőben… Igazából én jobban örülnék, ha ez a vízió itt megdőlne. Én továbbra is drafton a számunkra legmagasabban elérhető qb-ra vágyom és egy új programra, sem pedig egy pályafutása végefelé közeledő ikon utolsó nekifutásainak…
Zalán
Imádom, hogy Oaklandet írtál, gondolom megszokásból. 🙂
Én a magam részéről kérem vissza Oaklandet, St. Louist és San Diegot! 😅
Most amúgy edzéshez gamepassen megint elkezdtem nézni régebbi Broncos meccseket, a 2013-mas szezonnal kezdve. Jelenleg a Dallas-Denver meccsnél járok, hát apukám... Az egy történelmi offense volt, annyira gyönyörű, főleg az elmúlt évekhez képest, hogy potyognak a könnyeim miközben nézem.
4 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
A legjobb, hogy ez egy NFL szintu osszeeskuves.

De nezzuk meg. Tehat hogyan mukodik ez? Az NFL (ki az? Goodell? A tulajok? A sajtoosztaly vezetoje, valami marketinges, vagy ki?) letelefonal a bironak:
- Te Joco, csaljatok el a meccset, mert az az NFLnek jo.
A biro pedig megteszi. Itt is van par jatekvezeto koztunk, biztos erdekelne oket a MAFSZ egyik embere felhivna, hogy kinek csaljon. Es azert az NFL jatekvezetoi kicsit jobban kapnak a kozosbol, mint nalunk. Szal nekik van mit veszteni, egy vmi csavoert az NFLbol.
Mikepp szervezik ezt meg? Mert ugye jovoheten is csalni kell a Chiefsnek a Packersnek, Brady barmely csapatnak, a Dallasnak, a Steelersnek, stb. Az sok allamban sok biro (LJ, BJ stb). Mert ha csalsz a Chiefsnek egy mecsset, attol nem lesz bajnok.

Masik, hogy miert erdeke az NFLnek ez? "A dinsztiaepites miatt" De miert? Mert ez nem valasz. Mondjuk bevetelnoveles vagy nezettseg noveles miatt.

Azonban bevetelt nyilvan tobbet hoz, ha nem ugyanaz a bajnok, hanem minel tobb eselyest lathat a nezo. Ahogy nem igaz, hogy Burrow mezet nem lehet eladni, csak Mahomeset, es ezert csaltak el nekik tavaly a... (ja, bocs a Bengals nyert).

Egyszeruen a zebrak ennyit tevednek. Mi is buktunk meccseket ezen, es nyertunk is. Es fog mindenki. Az valoban igaz, hogy a birok azert konnyebben dobnak sargat ha egy sztarjatekost utnek, mintha noname embert. Biztos van, aki egyes csapatokra is dob, mert utalja oket. Lions valahogy mindig kap a jobol peldaul.
De hogy megszervezve ilyen nincs, az biztos. Nincs semmi ertelme, nem all senki erdekeben, mindenki ellenerdekelt benne. A liga, a birok, mindenki csak bukhat ezen. Mikozben nem nyerhet semmit. Akkor miert tennek?
ulpianus
Ne terelj Ulpi!
Mindannyian pontosan tudjuk, hogy itt egy sokkal komolyabb erő dolgozik a háttérben.| Újraindul a sorozat 😀 |
Helmut _Professional drinker
Végül is elintézte, hogy legyen Las Vegasban csapat! 😀
11 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497


Ez elég jó lett.
11 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
So. We’ re going to be agressive.
GM George Paton on the qb position..

Csak jelzem, hogy ki lett mondva idén is. De idén nem szopom be. Azonban ha ezek után hoznak egy Trubisky-Dalton-Foles konzorciumot, felgyújtom a gamepass előfizetésemet…
Zalán
Oh várj, mindjárt jobb színbe helyezem őket neked:

nem tudom mit gyújtanék fel, de lehet mindent, mindent is...
Black_Adder
Na ezzel a hírrel rögtön paprikásabban indul a reggel. 😃
több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 497
Sosem értettem azokat az embereket, akik átjárnak más csapatok topicjaiba megmondani a tutit. 👍
Niner Empire
Szerintem attól függetlenül, hogy valaki más csapatnak szurkol meg lehet a véleménye az adott csapatban történtekről. Nyilván nem kell vele egyetérteni, de leírhatja, még ha a vélemény sokak szerint egy "fing" is. : )
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
jó, pont Bellingham kellett a mixhez, már csak egy Sterling kapuralövés kell, meg nyilván a three lion W
zacknorb
A Detroit már hozott egyet a három oroszlános győzelemből. 😀
10 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
Én Gregoryban nem bízom, az egyetlen vígasz, hogy nem sok a garantáltja.
Számomra sokkal szerethetőbb lett volna Miller vagy Jones leigazolása.
Azt szerintem senki nem mondja, hogy a Gregory-Chubb duó lenne a legfélelmetesebb akár a Westben, de mint nevek ígéretesek. Ha szerencsénk van, akkor az ígéretnél többek lesznek.
Ellenben Vonnak a Bills féle szerződéssel én sem ugráltam volna örömömben, bár ez a dolog már az eltrade-elésekor eldőlt. Ki tudja még mennyi ideig fog elit szinten játszani, 1-2, vagy 3-4 év... Jóslatokba, hogy "biztos nem lesz annyi ideig elit", vagy "biztos tudja hozni az elit szintet addig is" szerintem felesleges bonyolódni.
Az most már nekem biztos, hogy Paton terveiben ő nem volt benne, de hogy ennek mi az oka, azt csak Paton tudja.
Azt se kívánom, hogy Patonnak legyen igaza, mert az Vonnak jelent rosszat, de azt se, hogy mi nagyon megbánjuk, hogy kihagytuk.
Legyen mondjuk pár Broncos-Bills AFC döntő, ahol mi jutunk Super Bowlba! 😃
Viccet félretéve én megértem Black oldalát is (bár azt itt tényleg senki nem mondta, hogy a Gregory-Chubb páros lehengerlően űberkirály lesz, azt max a médiahype és Paton döntései sugározhatják), illetve Dokit logikáját is tudom követni.
Nekem Gregory egy olyan játékos lesz, akitől a legrosszabbra számítok, és nem remélek semmit, de nem leszek egyáltalán csalódott, ha megcáfol.
10 hónapja
Gerichill Denver Broncos 497
hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...
csebi
Mivel minden csoportmeccs élet-halál párharc lesz elit vagy elit közeli QB-kal így simán lehet olyan korbeveres majd. De reálisan a KC, Bills nyilván a top, a 3 wild cardot meg a West és a North csapatai között osztják szét. Bár azt sem lenne meglepő ha az egész West bejutna jövőre, de az nem tudom kijohet e matekban
FLZOLI
ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.
csebi
Gondolom azt is megtippelted, hogy a bengals sb-t játszik.
Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásoknak, kc kikapott otthon a konf döntőben az megvan?
gordon
Igen, meg a leicester is bajnok volt a pl-ben, erre azonban nem lehet kalkulálni hogy majd ellenetek is leadják akkora előnyről.

Ez persze nem a józan mérlegelés időszaka, ezt elhiszem de ahogy Bradynél és Staffordnál is egyértelműen ki lehetett jelenteni a sb runt mindkét csapatnál, én ezt most ebben a broncosban annyira nem érzem kb. Lesznek jó meccsek, jó időszakok, izgalmas lesz de ez nekem nem ugyanaz mint az előző 2 évi trade.
davemayer
en is igy latom. ugy latszik gordon nem ertette meg a lenyeget
ha itt WC csapat lesz akkor eleg nagy esellyel kell megverni a Bills ES KC parost is. ehhez megvan itt a szemelyi allomany Wilsonnal? sztem nem. arra meg nem lehet alapozni, hogy majd felulnek egy olyan hullamra, mint a Bengals iden.
csebi
No de akkor Broncos részről mi lett volna a "biztos recept a sikerhez"?
Nyilván ezt senki nem tudja megmondani, meg ilyen nem létezik, de ők ezt az utat választották és én nem tudom hibáztatni őket. Szerintem ennél jobb rövid távon nem lett volna. Hány éve az a mantra, hogy jó QB hiányzik a csapatból?
A legnagyobb hiányposzt lett szerintem betöltve. Wilson nélkül én tuti nem látnám esélyét a KC és Bills páros megverésének, vele inkább. Építkezni nagy trade nélkül évek óta próbálunk, látjuk, hogy mit értünk el vele.
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 497
Én Meinerzért tudok lelkesedni, nem csak az edzős videója miatt, de a Senior Bowlon is mutatott jó dolgokat. A személyisége pluszban rátesz erre. 😊