Gerichill

Denver Broncos

Gerichill
Lakhely
Gödöllő
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
365


Utolsó 10 fórum hozzászólás

15 napja
Gerichill Denver Broncos 365
A bírósági döntés szerint Jeudy nem birtokolt fegyvert, nem történt fizikai kontakt, és az áldozat az azonnali felmentését kérvényezte kapcsolattartási kötelezettség nélkül. Állítása szerint nem érezte magát fenyegetve az eset során, ahogy kapcsolatuk során sem, tehát Jeudy 1500 dollarral megúszta az esetet.

A liga elvileg nem tilthatja el a szabályzat szerint, mivel a döntés szerint nem történt erőszak.
Cruyffista
Na majd ha hazaer, beleszarik az asszony hazaba, aztan el is van rendezve az ugy.
Stez
Ahogyan azt illik.
15 napja
Gerichill Denver Broncos 365
Akkor első meccs rögtön egy Russel Wilson bosszúmeccs, ahogy Höri mondaná.
16 napja
Gerichill Denver Broncos 365
Hú de nagyon offseason van, amikor az a legnagyobb hír, hogy Howell csak csirkehúst eszik, sosem evett steak-et vagy tolt egy hambit 😂🤣
warr_b
Mondjuk ez egy elég fontos dolog! Nálam egy kis fekete pont... 😀
24 napja
Gerichill Denver Broncos 365
Ott is a hivatalos bejelentés! Október 30, a Jax ellen, a Wembleyben. Valaki tudja esetleg, hogy a jegyeket mikor szokták elkezdeni árulni? 😀
Vonster
Erre én is kíváncsi vagyok! 😊
Ha lesz valami szervezkedés szóljatok, nagyon menni akarok! 😊
1 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
Ubiszezon hirado. Csak a szokasos:
 nfltraderumors.co/bears-wr-byron-pringle-arrested-for-reckless-driving/
ulpianus
Se drog, se fegyver, bár a gyerek az érdekes...
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
Én Gregoryban nem bízom, az egyetlen vígasz, hogy nem sok a garantáltja.
Számomra sokkal szerethetőbb lett volna Miller vagy Jones leigazolása.
Azt szerintem senki nem mondja, hogy a Gregory-Chubb duó lenne a legfélelmetesebb akár a Westben, de mint nevek ígéretesek. Ha szerencsénk van, akkor az ígéretnél többek lesznek.
Ellenben Vonnak a Bills féle szerződéssel én sem ugráltam volna örömömben, bár ez a dolog már az eltrade-elésekor eldőlt. Ki tudja még mennyi ideig fog elit szinten játszani, 1-2, vagy 3-4 év... Jóslatokba, hogy "biztos nem lesz annyi ideig elit", vagy "biztos tudja hozni az elit szintet addig is" szerintem felesleges bonyolódni.
Az most már nekem biztos, hogy Paton terveiben ő nem volt benne, de hogy ennek mi az oka, azt csak Paton tudja.
Azt se kívánom, hogy Patonnak legyen igaza, mert az Vonnak jelent rosszat, de azt se, hogy mi nagyon megbánjuk, hogy kihagytuk.
Legyen mondjuk pár Broncos-Bills AFC döntő, ahol mi jutunk Super Bowlba! 😃
Viccet félretéve én megértem Black oldalát is (bár azt itt tényleg senki nem mondta, hogy a Gregory-Chubb páros lehengerlően űberkirály lesz, azt max a médiahype és Paton döntései sugározhatják), illetve Dokit logikáját is tudom követni.
Nekem Gregory egy olyan játékos lesz, akitől a legrosszabbra számítok, és nem remélek semmit, de nem leszek egyáltalán csalódott, ha megcáfol.
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
Elvileg Gregory Chandler Jones és Miller előtt volt Paton-nál😅
noflyzone
No comment from my side...
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
Lol, Gregory minket választott. Ugyanaz a deal. 5 év 70 millió.
Cruyffista
Uhh basszus. Mint játékos nem rossz, de mint ember...
És ezzel az a bajom, hogy a hülyeségei a pályán lévő teljesítményére is hatással van. A pályán is buta zászlók.
Ez most nem tetszik nekem.
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
Gondolom csak Wentz volt a kirakós utolsó darabja! Vagy mi ez a nagy csönd itt DC-ben?
steelwolf
Wentz biztos jó ajánlólevél minden free agentnek és tülekednek, hogy ide jöhessenek, csak nem tudja a csapat, hogy melyiket válassza. 😀
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
Én egyelőre még nem akarok hosszaban reagálni, a tagadás, harag illetve alkudozás fázisában nem is lenne sok értelme.

Majd ha megérett rá a lelkem, írok.
akdestroyer
Majd írd meg, hogy az alkudozás eredményeként ki hány picket ad a másiknak. Broncos fant is átveszünk.... 😊
Ki is emlékezne arra a tényre, hogy a Seattle ős ellensége nem a Niners, hanem a Broncos! 😊
Helmut the Dystopian Ride
Én pillanatok alatt megtértem Wilson oldalára, pedig régen finoman szólva nem szerettem. 😅

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 365
Bocsi a dupla posztért, de lehetne azt kérnem, hogy puszta arroganciából senki ne írogasson véleményt vagy spekulációt kész tényként közölve? Csak mert így terjednek a hülyeségek, és az ember már izomlázban szenved annyit fogja a fejét a valóságtól a lehető legtávolabb álló kommentek miatt.

Egyrészt nem kell mindent elhinni, amit az ember az interneten olvas, teljesen mindegy, hogy kitől (vagy kiktől) származik az idézet. Másrészt időben ki fog derülni minden, egyben nem kell attól tartani, hogy szeptember 9-én még mindenki találgatja hogyan lesz tálalva az egész. Szerintem sokkal fontosabb előbb ténylegesen összerakni a puzzle-darabkákat, és csak azután marketingezni meg pr-ezni.
Maka
Sajnos álhírek, találgatások és hasonlók mindig voltak és lesznek.
Emellett szerintem kiemelt fontosságú a megfelelő kommunikáció is az érintettek felé, még ha nincs is minden kész.
Gerichill
És mit értesz megfelelő kommunikáció alatt? Az a baj, hogy vagy mondasz dolgokat, vagy nem mondasz semmit. De ha már mondtál valamit, ami nem 100%, akkor elég nehéz utána visszafordulnod, ha mégsem történik meg. És joggal mutogatnak a mondatodra utólag.

Alakul a stáb. Ez megfelelő kommunikáció? 😊 Beljebb szerintem nem vagy vele.
Maka
"Alakul a stáb."
"Mindent megteszünk, hogy minél több ember számára elérhető legyen a közvetítés."
"Szeretnénk az amerikai sportok otthonává válni."
"Szeretnénk az NFL közvetítéseken változtatni, megújulni." vagy éppen "A megszokott minőséget mindenképpen biztosítani."
Azt nem nekem kell tudni, hogy mi a célotok. 😀
Az, hogy nem mondasz semmit szintén kommunikáció, szerintem nem jó megoldás. Persze én nem vagyok kommunikációs szakember, de akkor szerintem késő elkezdeni nyomatni. (Azt sem állítom, hogy eddig nem mondtatok semmit.)
Most van rajtatok a médiafigyelem, ilyenkor az emberek felé érdemes erősebben közvetíteni, hogy mi a víziótok, küldetésetek Nyilván konkrétumokról nem lehet beszélni, de egy átfogó képet érdemes szerintem nyújtani az érintetteknek. Ennyit azért tanultam kommunikáció terén. Változás van, a változást az ember természetszerűleg nehezen kezeli, de lehet rajta segíteni a kommunikációval. Ami persze nem mindenre gyógyír, de azért tud értéket létrehozni ilyenkor.
Gerichill
Értem. Ha szeretnéd, akkor dobálhatok közhelyeket. 😊 Mert ezek azok.

Ha megvannak a részletek, akkor a csatorna ad majd ki közleményt. Valószínűleg én is írok majd valamit külön. Nagy szavakat egyébként bárki tud mondani, sok mindenen szerintem nem változtat. Nem gondolnám, hogy nagyon görcsölni kéne, meg a publikumot meg kellene nyugtatni, amikor több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött - azokról nem is beszélve, akikről pl. a sajtó nem is tud.

Nagy szavak helyett majd beszél a már kész produktum. Aki már előre, esélyt meg sem adva temeti, azzal sajnos nem tudok mit csinálni. Valószínűleg minden csatornának vannak nézői, akik elvből se kapcsolnak oda. Nekik kellene könyörögni?
Maka
Akkor nem érted. 😀
Nem közhelyeket kell dobálni, de például ezelőtt honnan kellett volna tudnom, hogy "több tízéves tapasztalattal rendelkező, több csatornát már felhúzó emberek állnak az Arena4 mögött". Egy emberről olvastam a hírekben konkrétan, hogy ő neki nagy a tapasztalata. De ha nektek nem fontos ez, szívetek joga.
Amúgy pedig igaz szavakra gondoltam, nem nagy szavakra (igen, példának nagy szavakat hoztam, de azért, mert nem tudom, hogy mi a pontos célotok, úgy pedig nehéz releváns szöveget írni).
Ha az emberek látnak valamit, hogy mi a cél, azt hogyan szeretnétek elérni, akkor könnyebb elfogadniuk a változást. Görcsölni nem kell, csak te mondtad, hogy rengeteg az olyan komment, amely a fejfogásra ad okot. Emellett ha jól tudom ez is egy piaci verseny, ahol a fogyasztókat érdemes megnyerni, meggyőzni (nem az eleve meggyőzhetetlen embereket), de nem célom megmondani senkinek, hogy mit hogyan csináljon. Csak leírtam a véleményem arról, hogy szerintem a megfelelő kommunikációnak milyen hatásai lehetnének ebben a még (számunkra, külső érintettek számára) bizonytalan helyzetben. Mindezt arra a mondatodra rácsatlakozva, hogy fals információk terjengenek mindenfelé. 😊
3 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
Világos, hogy azok után, ahol tartunk, senki nem fog itt vakon hinni egyetlen HC-ban sem. Én csak BB, Payton és Ried esetében tenném. De ez nyilván lehetetlen. Hogy hogyan történt Hackett kinevezése, sosem tudjuk meg. Nyilván lesz egy sajtóképes pr sztori. Azonban… Mi választottunk először, tehát Hackett döntése az, hogy ezt a kihívást vállalja. Nem pedig B meg C terv. Quinn vissza is lépett mindenhol. Kvázi ugyanabban a döntéselőkészítési rendszerben NH szerepelt jobban. Úgy döntött Hackett mellettünk, hogy itt nincs CEO, a tulajdonlás is zavaros és radikális átalakítás előtt áll, igaz beszélt Ellissel, és ő már tudhat konkrétumokat. Aki idén a Denver mellett dönt, annak kibaszottul vannak tökei, és nem a könnyebb végét fogja meg. Paton GM első edzői kinevezése ez, ebben is van rizikó, de főleg abban, hogy ez itt kérem az AFC West, sanszosan egy évtizedes Mahomes-Ried parádéval, és Herberttel a riválisoknàl, és az Oakland-et is komolyan kell venni Carr-ral. Mindezt úgy, hogy Denverben se híre, se hamva egy game manager qb-nak sem jelenleg. Nem beszélve egy “baszó” D-ről. Ha itt csúcsformában vagy mint kezdő HC, és nem baszol el semmit, akkor sem taszítod le sanszosan Mahomes-ékat a csoport éléről. Ez jelenleg a Billsnek sem sikerült Allennel… ő os korszakos játékosnak tűnik, s megérkezett Burrow is az AFC-be… Akarom mondani, Rodgerssel is bajosnak tűnik egy po-run, de már a csoportkör run is. Szóval a szememben faja csávó ez a Hackett, hogy beleugrott ebbe a feladatba… A többi pedig a pályán eldől. Hörit jó hallgatni, de most ezt a kinevezést nagyon leegyszerűsítette, túlzás bábnak nevezni.. És én egyáltalán nem vélek felfedezni több sanszot arra, hogy itt köt ki Rodgers, mintha nem Hackettel dolgoznánk együtt a jövőben… Igazából én jobban örülnék, ha ez a vízió itt megdőlne. Én továbbra is drafton a számunkra legmagasabban elérhető qb-ra vágyom és egy új programra, sem pedig egy pályafutása végefelé közeledő ikon utolsó nekifutásainak…
Zalán
Imádom, hogy Oaklandet írtál, gondolom megszokásból. 🙂
Én a magam részéről kérem vissza Oaklandet, St. Louist és San Diegot! 😅
Most amúgy edzéshez gamepassen megint elkezdtem nézni régebbi Broncos meccseket, a 2013-mas szezonnal kezdve. Jelenleg a Dallas-Denver meccsnél járok, hát apukám... Az egy történelmi offense volt, annyira gyönyörű, főleg az elmúlt évekhez képest, hogy potyognak a könnyeim miközben nézem.
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365


Ez elég jó lett.
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
So. We’ re going to be agressive.
GM George Paton on the qb position..

Csak jelzem, hogy ki lett mondva idén is. De idén nem szopom be. Azonban ha ezek után hoznak egy Trubisky-Dalton-Foles konzorciumot, felgyújtom a gamepass előfizetésemet…
Zalán
Oh várj, mindjárt jobb színbe helyezem őket neked:

nem tudom mit gyújtanék fel, de lehet mindent, mindent is...
Black_Adder
Na ezzel a hírrel rögtön paprikásabban indul a reggel. 😃
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 365
Sosem értettem azokat az embereket, akik átjárnak más csapatok topicjaiba megmondani a tutit. 👍
Niner Empire
Szerintem attól függetlenül, hogy valaki más csapatnak szurkol meg lehet a véleménye az adott csapatban történtekről. Nyilván nem kell vele egyetérteni, de leírhatja, még ha a vélemény sokak szerint egy "fing" is. : )
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
Én Gregoryban nem bízom, az egyetlen vígasz, hogy nem sok a garantáltja.
Számomra sokkal szerethetőbb lett volna Miller vagy Jones leigazolása.
Azt szerintem senki nem mondja, hogy a Gregory-Chubb duó lenne a legfélelmetesebb akár a Westben, de mint nevek ígéretesek. Ha szerencsénk van, akkor az ígéretnél többek lesznek.
Ellenben Vonnak a Bills féle szerződéssel én sem ugráltam volna örömömben, bár ez a dolog már az eltrade-elésekor eldőlt. Ki tudja még mennyi ideig fog elit szinten játszani, 1-2, vagy 3-4 év... Jóslatokba, hogy "biztos nem lesz annyi ideig elit", vagy "biztos tudja hozni az elit szintet addig is" szerintem felesleges bonyolódni.
Az most már nekem biztos, hogy Paton terveiben ő nem volt benne, de hogy ennek mi az oka, azt csak Paton tudja.
Azt se kívánom, hogy Patonnak legyen igaza, mert az Vonnak jelent rosszat, de azt se, hogy mi nagyon megbánjuk, hogy kihagytuk.
Legyen mondjuk pár Broncos-Bills AFC döntő, ahol mi jutunk Super Bowlba! 😃
Viccet félretéve én megértem Black oldalát is (bár azt itt tényleg senki nem mondta, hogy a Gregory-Chubb páros lehengerlően űberkirály lesz, azt max a médiahype és Paton döntései sugározhatják), illetve Dokit logikáját is tudom követni.
Nekem Gregory egy olyan játékos lesz, akitől a legrosszabbra számítok, és nem remélek semmit, de nem leszek egyáltalán csalódott, ha megcáfol.
2 hónapja
Gerichill Denver Broncos 365
hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...
csebi
Mivel minden csoportmeccs élet-halál párharc lesz elit vagy elit közeli QB-kal így simán lehet olyan korbeveres majd. De reálisan a KC, Bills nyilván a top, a 3 wild cardot meg a West és a North csapatai között osztják szét. Bár azt sem lenne meglepő ha az egész West bejutna jövőre, de az nem tudom kijohet e matekban
FLZOLI
ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.
csebi
Gondolom azt is megtippelted, hogy a bengals sb-t játszik.
Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásoknak, kc kikapott otthon a konf döntőben az megvan?
gordon
Igen, meg a leicester is bajnok volt a pl-ben, erre azonban nem lehet kalkulálni hogy majd ellenetek is leadják akkora előnyről.

Ez persze nem a józan mérlegelés időszaka, ezt elhiszem de ahogy Bradynél és Staffordnál is egyértelműen ki lehetett jelenteni a sb runt mindkét csapatnál, én ezt most ebben a broncosban annyira nem érzem kb. Lesznek jó meccsek, jó időszakok, izgalmas lesz de ez nekem nem ugyanaz mint az előző 2 évi trade.
davemayer
en is igy latom. ugy latszik gordon nem ertette meg a lenyeget
ha itt WC csapat lesz akkor eleg nagy esellyel kell megverni a Bills ES KC parost is. ehhez megvan itt a szemelyi allomany Wilsonnal? sztem nem. arra meg nem lehet alapozni, hogy majd felulnek egy olyan hullamra, mint a Bengals iden.
csebi
No de akkor Broncos részről mi lett volna a "biztos recept a sikerhez"?
Nyilván ezt senki nem tudja megmondani, meg ilyen nem létezik, de ők ezt az utat választották és én nem tudom hibáztatni őket. Szerintem ennél jobb rövid távon nem lett volna. Hány éve az a mantra, hogy jó QB hiányzik a csapatból?
A legnagyobb hiányposzt lett szerintem betöltve. Wilson nélkül én tuti nem látnám esélyét a KC és Bills páros megverésének, vele inkább. Építkezni nagy trade nélkül évek óta próbálunk, látjuk, hogy mit értünk el vele.
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 365
Én Meinerzért tudok lelkesedni, nem csak az edzős videója miatt, de a Senior Bowlon is mutatott jó dolgokat. A személyisége pluszban rátesz erre. 😊
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 365
Na, mivel nem tudok aludni én is írok pár sor véleményt.
Én mindkét táborral tudok azonosulni, mind az "optimistább", mind a "pesszimistább" vonallal.

Az optimista oldalam nekem is azt mondja, hogy ekkora sérüléshullám már régen érte a csapatot. Reménykedhetünk benne, hogy jövőre visszaáll a megszokott szintre (már ha van ilyen), bár a Chargers szurkolók például az utóbbi jópár évben küzdöttek azzal, hogy kedvenceik rendre lesérültek (emlékeim szerint). Reméljük, hogy ez az év ilyen szempontból tényleg balszerencsés volt, nem lesz tendencia.

Picit OFF: Apropó sérültek, Vonnal kapcsolatban ti tudtok bármit? Úgy olvastam, hogy kicsit most összecsapnak a feje felett a hullámok, nem tudom mennyire igaz az a sztori a (ex?)barátnőjével, meg mintha valami vádemelést is emlegettek volna vele kapcsokatban.
OFF vége

Az optimistább szcenárió mellett szól az is, hogy nagyon ritka az, hogy egy program rögtön beérjen. 3 év már elég hosszú táv lesz, hogy lássuk, jó-e a Fangio féle út és rendszer, de én azt nem szeretem, amikor nem adják meg a kellő időt egy-egy stábnak. Persze minden év számít, meg egy franchise számára sosem jó a loosing season, de az a másik oldala a dolognak, ha mondjuk kétévente lecserélnénk az edzőink, mert rövid távon egyik se tudná azt a sikert hozni, amit mi elvárunk a franchise történelme miatt. Most ezt ne vegye senki magára, olvastam a szezon elején a várakozásokat a fórumtársak részéről, érteni is vélem, én most csak azt mondom, hogy én még egy évet megadok Vicnek, aztán ha továbbra is marad a mostani tendencia, akkor mehet amerra lát.

A csapat fiatal magja offense oldalon is bizakodásra ad okot, offense oldalon mindenképpen.

A pesszimistább énem azért rúgatná ki ezt a bagázst, mert az elmúlt években a meccsek nagy részét nem tudtam élvezni. Lehet torzítanak az emlékeim, de bennem az offense inkompetenciája mélyebb nyomott hagyott, mint a jobb periódusok. Egyszerűen nem tudtam élvezni a meccsek egy jó részét, szenvedés volt egy-egy driveot nézni. Nekem valamiért a defense kevésbé volt gyatra, de hogy sem a pályán nem tudtunk konzisztensen haladni, emellett a TD-k is sorra elmaradoztak, én tényleg csak azt tudom mondani, hogy idén a meccseink nagy részét nem volt jó élmény nézni. Ehhez azért Lock is hozzájárult, azért a holtversenyben a legtöbb IC nem a legjobb dolog a világon. Amit szeretek benne az tényleg a mentalitása, inkább tűnik egy vagány gyereknek, aki nyerni akar, de jövőre sokkal jobban kell játszania.

A pesszimistább oldalam amúgy ezt a mi lett volna ha mondatokat nagyon rossz szemmel nézi. Mi lett volna, ha Pistike lánynak születik? Marikának hívnák. Na szóval a ha a sportban nem játszik, lehet vele reményt kelteni, kicsit árnyalni tényleg tudja a képet, de összességében a végeredmény számít.
Mi lett volna, ha... Úgy lett? Nem. Ennyi
Ha folyamatosan picike "ha"-k választanak el a következő 3-4 évben a pozitív mérlegtől, akkor attól még az vesztes idény lesz, hiába a kitételek. Persze, ahogy a 49ers (hehe, Black örömére felhoztam őket) is tudott egy szar év után Super Bowlba jutni, úgy itt is lehet bármi, de valljuk be, ez a ritkább eset.

Jeudyt is szidtam nagyon az utolsó fordulókban a dropjai miatt (nekem nem elég, hogy világbajnok routeokat fut, mert a posztja nevében is benne van az, hogy el kell tudnia kapni a labdát), de még ő is javulhat sokat, megvan még benne a potenciál, hogy top elkapó legyen (csak ahogy Black is mondta, a nagy képernyő a konzisztens jó teljesítmény után jöjjön).

Szóval összességében úgy gondolom, hogy egy évet én még megadok, én nagyon boldog leszek, hogyha az eddigi rossz érzéseim ellenére jó lesz a csapat, sőt, legyen így! Aztán ha ugyanúgy szarok leszünk, akkor majd lehet ráolvasni a fejemre, hogy nesze te marha. 😃
Amúgy én idén vicc nélkül idehoznám Minshewt versenytársnak Lock mellé. Nagyon bírom a csókát, de más érvet azért ne várjatok tőlem, mint hogy Csodabajúsz a csapatban irtó menő lenne (na jó, szerintem amúgy nem is annyira rossz játékos, hogy pl Glennon lefocizza - az a balfék pali amúgy még hihetetlen, hogy a ligában van, fuhh rosszul vagyok tőle😣).

Szóval jóban-rosszban Denver fan,
Bizalmam ott van a Broncosban! 😅
több mint 1 éve
Gerichill Denver Broncos 365
Na ide nekünk Fornetet
Tompo
Waiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a Redskins csaphat le rá, mert hát AP se lesz fiatalabb. Annyi biztos, hogy aki claimeli, annak 4,5 milliót kell kipengetnie neki.
iktriad
*Football Team 😅
Gerichill
Jogos, javítva.
iktriad
Ez olyan, minthogy a Moszkva tér is Moszkva tér. 😃