Mike Wallace visszatér Pittsburgh-be

Írta: vassadi — 2012. augusztus 22., 00:28

Az elkapó jövő héten csatlakozik a kerethez.

Úgy tűnik, hamarosan véget ér az idei offseason egyik leghosszabban húzódó mizériája.

A Steelers tavasszal első körös tenderrel látta el korlátozott szabadügynök elkapóját, a hosszatávú szerződésről azonban ezidáig nem sikerült megegyezniük. Wallace így nem jelent meg a training campben, a Steelers vezetősége pedig úgy döntött, addig nem tárgyalnak tovább a szerződéshosszabbításról a játékossal, amíg nem jelentkezik az edzőtáborban, és alá nem írja az 1 évre szóló, 2.7 millió dollárt garantáló RFA tendert.

Wallace hetekig tartó kivárást követően a mai napon megjelent Pittsburgh-ben. Az acélvárosiak elsőszámú elkapója aláírja a tendert, és csatlakozik a csapathoz, miután visszatérnek a szombati, Bills elleni előszezon-mérkőzésről.

Wallace-nak így szűk két hete marad az alapszakasz kezdetéig, hogy a többiekkel együtt készüljön, és alkalmazkodjon az új offensive coordinator, Todd Haley rendszeréhez. Folytatódnak majd a tárgyalások a hosszútávú szerződésről, de a Steelers-nél szezon közben nem tárgyalnak, így ha nem születik megállapodás, akkor Wallace alighanem az egyéves tender alatt fogja végigjátszani a szezont, melyet követően korlátlan szabadügynök lesz.