MNF beharangozó - 11/23

2015. november 23., 18:14

Avagy Rex Ryan visszavág?

MNF beharangozó - 11/23

New England Patriots – Buffalo Bills
2015. november 24., 02:30 (Gillette Stadium, Foxborough)

New England Patriots

- Mi történt a múlt héten: Egy végletekig kiélezett mérkőzésen egy az utolsó másodpercekben lőtt field goal-lal nyertek a Giants ellen 27-26-ra.

- Hiányzók: Justin Coleman (CB), Jamie Collins (LB) és Julian Edelman (WR) játékára nem számíthatnak a hazafiak, kérdéses még Marcus Cannon (OT), Tre Jackson (OG), Keshawn Martin (WR) és Sebastian Vollmer (OT) szereplése is.

- Kire kell figyelni, mikor náluk a labda: Julian Edelman kiesésével Danny Amendola juthat majd nagyobb szerephez, kérdés mennyire tud majd előlépni és valamelyest pótolni Brady kedvenc célpontját. Rob Gronkowskira mint mindig most is figyelni kell majd, az első meccsen nem találtak ellenszert rá a Bills védői, adott a második lehetőség a javításra.

 

Buffalo Bills

- Mi történt a múlt héten: Rex Ryan visszatért a Metlife Stadiumba, ahol szoros csatában 22-17-re győzedelmeskedett korábbi csapata, a Jets ellen.

- Hiányzók: Kyle Williams még mindig nem játszik, rajta kívül Richie Incognito játéka kérdéses csak.

- Kire kell figyelni, mikor náluk a labda: Robert Woods előtt újra ott a lehetőség, hogy nagy meccset hozzon, hiszen Justin Coleman maródi, így az a Rashaan Melvin fogja őt majd fogni, aki a Giants meccsen is sokszor csak kereste a labdát. A McCoy-Karlos Williams duó játéka kulcsfontosságú lesz, hiszen a Patriots támadógépezetét nem könnyű lelassítani, így nekik kell majd ölni az időt.

Érdekességek:
- Ha nyer a Patriots, akkor sorozatban 13. szezonjában ér el legalább 10 győzelmet, amit csak a 1983-1998-ig tartó 16 szezonos 49ers sorozat tud felülmúlni
- 346 passzolt yarddal Brady megelőzné Andrew Luckot az első 10 meccsen dobott passzolt yardok tekintetében, amivel ő lenne a 2. A csúcstartó Peyton Manning, akitől 529 yardra van Brady.
- Rex Ryan vezetőedzőként még sosem győzött az alapszakaszban a Patriots otthonában (egyszer a playoffban sikerült neki).


Legutóbbi találkozásuk:
Az idei szezon 2. hetében találkoztak legutóbb, ahol sima Patriots vezetésnél próbált még kapaszkodni a Bills a 4. negyedben, de összességében magabiztos hazafi győzelem született.


Mi történhet most?
Az biztos, hogy a Bills megint vért iszik majd, kérdés mennyire tudják kontrollálni magukat a pályán, hiszen a büntetések felhalmozása eddig komoly probléma náluk. Nem egyszer láttuk már, hogy nagyon is sebezhető a Patriots secondary, így a Billsnek támadóoldalon ezt ki kéne tudni használnia, de arra is ügyelniük kell, hogy ne legyenek túlzottan rövidek a drive-jaik, hiszen egy esetleges pontháborúban nem ők az esélyesek. A másik oldalon nagy kérdés, hogy Edelman kiesése mennyire akasztja meg (ha egyáltalán megakasztja) az eddig dübörgő Pats támadósort, viszont nélküle is ott van Gronk, Amendola, LaFell, akik mind bizonyították, hogy elő tudnak lépni, még ha némelyikük csak egy-egy meccsre is. Véleményem szerint a Bills, akkor győzhet, ha limitálni tudja a felesleges hibáit és a védőfal sakkban tudja tartani Brady-t, ami a sérülésektől tizedelt hazafi OL ellen nem eget rengetően nehéz feladat.


Hozzászólások

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 24 — Three-time EL-champ^^
Löfli írta? 😊

több mint 6 éve
r.baggio Arizona Cardinals Wake Forest Demon Deacons 241 — no es importante
Wester


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 24 — Three-time EL-champ^^
Áhá 😊