NFL mérkőzés beharangozók - 11. hét - TNF

Írta: Rajna — 2012. november 15., 12:09

Vérbeli középcsapatok izgalmas csoportrangadójával indul ez a játékhét.

NFL mérkőzés beharangozók - 11. hét - TNF

Miami Dolphins @ Buffalo Billsmagyar idő szerint 2:20, Ralph Wilson Stadiium

Az AFC East évek óta a Patriots üldözéséről szól, ez idén sincs másképp. A Bills és a Dolphins hol sikerrel, hol nehézkesen küzd ezért a célért, jelenleg egyiknek sincs sok esélye a rájátszás elérésére, de ezen meccs vesztese az utolsó szalmaszálat is elveszíti.
A Bills támadói jó formában vannak vasárnapi remeklésük alapján, kérdés mennyire tudják ezt átmenteni, illetve tudnak-e jobban vigyázni a labdára, mint azt tették a New England ellen. Ryan Fitzpatrick mindenesetre bizonyítani szeretne, erre meg is lesz minden lehetősége a gyengécske Miami passzvédelem ellen. A Dolphins a szezon nagy részében a front seven remekléséből élt, akik nagy nyomást tudtak helyezni az irányítókra, és emellett a liga egyik legjobb futásvédelmével rendelkeztek. Mindkét trend megváltozott vasárnap, amikor a Titans saját pályájukon szedte szét őket mind a levegőben, mind a földön. Ennek rendkívül örülhet CJ Spiller, aki Chris Johnsonhoz hasonlóan rendkívül gyors irányváltásokra képes, és Fred Jackson sérülésének köszönhetően a kezdők között találta magát. Ha a passz és a futójáték megfelelő összhangját megtalálja a Bills, akkor erős támadófaluk segítségével megalapozhatják a sikert.

Bills-Dolphins csataA hazaiak problémája a labda másik oldalán lesz. Ryan Tannehill ugyan förtelmes meccsen van túl, de az idény nagy részében stabil vezérként vezette a Delfinek támadásait, és a Buffalo védelme ellen visszatérhet erre az útra. Erre a Bills sérülései is reményt adnak, hiszen Mark Anderson és Chris Kelsay hiányzásával egyszemélyes lehet a házigazdák passrush-a, míg Aaron Williams nélkül a liga leggyengébb CB-brigádja szörnyen fest. Persze Tannehill sikereihez szükség lesz egyrészt az elkapók, különösen Brian Hartline jó játékára, és a futás stabilizálására is. Reggie Bush a Tennessee ellen a meccs nagy részében a kispadon foglalt helyet, miután egy elvesztett labda után az edzői stáb Daniel Thomas-nak szavazott bizalmat. Kérdés, hogy fog kinézni a vendégek futása ezúttal, ha Bushék tudják hozni azt, amire szeptemberben képesek voltak, inkább a Dolphins lesz előnyben a meccsen.
Szoros, izgalmas, küzdelmes összecsapásra lehet számítani, ahol a labdaszerzések különösen nagy jelentőséggel fognak bírni. Nem volt sok ideje a két együttesnek felkészülnie egymásból, így pontgazdag találkozót jósolok, de tulajdonképpen bármi előfordulhat. Ez a divízió idén mindenkit újra és újra meglep, engedjük, hogy ez így legyen ezen az estén is, mindenkit bíztatok arra, hogy maradjanak fenn és tekintsék meg ezt a kiszámíthatatlan csörtét.

Rajnai Gergely (Rajna)


Hozzászólások

több mint 11 éve
Biztosan jó kis meccs lesz 😊