TNF beharangozó - 12/19

2015. december 19., 15:14

Csütörtök esti profi futball szombaton!

TNF beharangozó - 12/19

Dallas Cowboys – New York Jets
2015. december 20., 02:25 (AT&T Stadium, Arlington) – tv: sport2

Dallas Cowboys

- Mi történt a múlt héten: Sima verést kaptak a Green Bay Packerstől, így végképp a minimálisra csökkentek a rájátszásra való esélyeik.

- Hiányzók: Rolando McClain (LB) biztosan nem játszik és Morris Claiborne (CB) pályára lépése se valószínű.

- Kire figyeljek, mikor náluk a labda: Dez Bryant még mindig a liga legjobb elkapói között van és a párharca Darrelle Revis-szel egy igazi csemege lesz minden NFL rajongó számára. Kérdés, hogy Matt Cassel mennyire tudja majd odavarázsolni Bryant kezébe a labdát. A földön Darren McFadden haladhat majd, de ez a Jets futásvédelem ellen nem könnyű feladat.

 

New York Jets

- Mi történt a múlt héten: A Titans volt a múlt heti ellenfél és szinte tökéletes játékkal 30-8-ra győzedelmeskedtek a Mariota által vezényelt alakulat ellen.

- Hiányzók: Devin Smith kiesett az évre, de rajta kívül mindenki hadrafogható.

- Kire kell figyelni, mikor náluk a labda: Ryan Fitzpatrick az egyik legjobb formában lévő irányító jelenleg, utóbbi három meccsén 930 yardot passzolt 9 TD-t és 0 INT-et dobott és a ratingje 111,5 volt. Nagy segítség neki, hogy mind Brandon Marshallnak, mind Eric Deckernek és jól megy a játék, így jóval könnyebb dolga van a veterán irányítónak. A földön Chris Ivory lesz megint a vezérfutó, de láthatunk sokat majd Bilal Powellből is.


Érdekességek:

- Ha Brandon Marshall ismét 100 yardnyi elkapást ér el, akkor beállítja Don Maynard 1967-es klubrekordját, aki 9 meccsen tudott egy szezonban 100 yardig jutni.
- Sean Lee 2010 óta 12 INT-et szerzett, ami a legtöbb egy LB által ebben az időszakban.
- Dez Bryant-nek 13 egymás utáni mérkőzésén van elkapott TD-ja az AFC csapatok ellen, ami a leghosszabb sorozat 1970 óta.


Legutóbbi találkozásuk:
2011. szeptember 11-én Tony Romo eladott labdája után egy utolsó perces FG-nek köszönhetően a Jets nyert 27-24-re.


Mi történhet most?
A Jets-Cowboys egy ritka párosítás, de szinte mindig érdekes meccseket hoz. A mai meccsen a legnagyobb kérdés az, hogy Matt Cassel mire lesz képes ez ellen a Jets védelem ellen, mert a futójáték nem valószínű, hogy jelentősen tudja majd segíteni a veterán irányítót. A sebesség lehet most is a sorsdötő pont, a szélvészgyors elkapókkal nem feltétlen tudnak lépést tartani a Jets cornerjei.