gabimalu

gabimalu
Utoljára láttuk
több mint 7 éve
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
175

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 11 éve
gabimalu 175
Persze ezzel nem akarom Ziggyt kritizalni, es mindezt a kerdest csak azert teszem fel mert erdekelne mi az a plusz ami Aaronban volt.

Tudom megblokkolhatatlansag. De azt is tanulni, gyakorolni, erositeni, erezni kellett. Szoval ugyanezt a szintet mas is elerhetni. Mas: a testfelepitese nekem Aaronnak sokkal jobban egyenletesnek es atletikusnak tunt.

Ziggy nekem kicsit olyan nose tackle-os felkilositosabbnak tunik. Testsuly zsir es aranyossagban mas a felepitese. Aaront volt szerencsem szemelyesen latni, alairast kerni tole. o tiszta szalkas atletikus es aranyos volt,talan ezert masabb mint ziggy aki picit felfujtnak tunik.
több mint 11 éve
gabimalu 175
Ok. Akkor mashogy teszem fel a kerdest 😀 Troy potlasa a specialis kepessegei, gyorsasag, ero, jatek gyors felismerese, a play inditasanak jo idozitese es atletikai kepessegei miatt nehezen potolhato. Tudom es latom miert volt ennyire dominans Aaron, de konkretan itt a de poszton inkabb az ero technika sebesseg dominal nem? Szoval egy elso korostol, es mar nem elso evestol elvarhato, hogy jol potoljon valakit. Ezt meg is teszi. De mi az amiben neki konkretan fejlodnie kellene, es ez azert konnyebben hozhato fel egy magas szintre mint pola potlasa a sebesseg es atletika miatt nem? Szoval a megblokkolhatosag alapvetoen gyakorlat, ero, seb, technika kerdese nem? Akkor mi hianyzik meg belole ami Aaron szintre hozna?
több mint 11 éve
gabimalu 175
hat ezzel egyet tudok erteni. Mar nagyon reg ota vartam, hogy egy normalis cb, secondary sorunk legyen. Ettol is feltem, hogy el is ment egy draftolt emberunk meg hat a Gay, aki persze nekem a jateka alapjan nagyon nem volt szimpi, de nem lattam a fejlodest, elorelepest.

Mert korabban mindig polanak kellett pl a cb sorrol a terhet levenni. Azaltal, hogy felallt a line of scrimmagere, es hihetetlen sebesseget hasznalva meg is hatraert, vagy alapbol egyik oldalarol a palyanak siman atert a masikra par masodperc alatt. Ja meg persze, hogy nem szivesen passzoltak pola oldalara, az intjei, meg a jo passz vedekezesei miatt sem.


Szoval akkor volt pass rush. Ami ha osszejott, akkor addig tudtak a cbk fogni az ellen wr jeit. De ha egyszer nem ertunk oda jott a 3. 10 bol 1st down. Vagy 3. 15 utan 1st down.

Heyward jateka is tetszetos volt amikor ziggy oldalan jatszott. Nem is ultek azok a futasok amik ziggyvel meg gondot okoztak.

Mas, elmondana valaki, hogy mi a kulonbseg pl Ziggy es Aaron Smith jateka kozott. Marmint hogy miert van ekkora kulonbseg. Azert Ziggy elso koros... Tudom hogy Aaron Smitht nem tudtak ketten sem megblokkolni futasoknal. Valamint passz eseten sem tudtak levedekezni. Klasszis jatekos, stb orom volt ot nezni. Szoval blokkolhatatlan volt. De Ziggy ezt miert nem tudja?

Marmint ev elejen ment a sok kozepes futas ellenunk. Pedig Casey, Kiesel, Ziggy nem gyenge nevek. Megis Heywardot jobbnak ereztem abbol a szempontbol, hogy kevesbe tudtak blokkolni. Valamint sokszor lattam, hogy az elso sorunkat egy az egyben siman meg tudtak blokkolni. De foleg Ziggyt. Amit azert korabban nem lehetett latni. (persze ez az ev elejet nezve volt foleg igy, most egyre kevesbe, de meg neha eszreveheto egy egy jateknal) Velemeny?
több mint 11 éve
gabimalu 175
Amugy meg egy valamire emlekeztek ev kezdetenel, hogy le volt sajnalva a defense, meg hogy majd az o hozza a meccseket. Meg mar tul oregek stb. Hat ahhoz kepes nagyot fordult a kocka. Nezzetek vissza. Az volt, hogy mar nem lesz csak kb egy kozepes def. Aztan most egy kozepes offense is jo volna. 😕
több mint 11 éve
gabimalu 175
Mindettol fuggetlenul azt hiszem, ha nem serul le akkor nagy meglepetest okozott volna sokaknak. Es mint mar tette ezt maskor is tokeletesen tudta volna helyettesiteni BB/t. De sajnos sem o, sem Csarli bacsi nem arrol hires, hogy sackalloak.
több mint 11 éve
gabimalu 175
Aztan, ertem en hogy szegenyt jatszattak. De nem lett volna erdemesebb Csarli bacsit bekuldeni?

Mert mig Lefty a futasa elott tokeletesnek elszantnak jonak tunt, addig utana lehetett latni hogy nem oda mennek a passzai ahova szeretne. Es pl egy ket tiszta helyzetben sem tudta odapasszolni a wrnek a labdat. Vagy tul rovid, vagy incomplete lett.

Szoval ertem en hogy nem edzett csarli stb... De azert a bordatores, vall serulessel spekelve nem erdemes ilyenkor lehozni?

Bar tudom BB-t is csak hordagyon lehet lehozni, egyebkent nem adja at a helyet. De ez is visszaut sokszor pl ha jol emlekszem tavaly, vagy talan tavalyelott mar volt egy serulese, es hat mi ahelyett hogy pihentettuk volna mentunk az elso helyert a po ban a csoportban. Es hat meg is lett az eredmenye nem csak a laba, hanem a bordaja is tropa lett a po ra. Na ezert is gondolom, ha leserul valaki es hat becsulendo hogy vegigjatsza, de le kellene menni addig amig le tud szerintem. Hiaba hosies a hozzaallas, ha nem tud pl lefty passzolni. Azzal nem vagyunk elorebb.
több mint 11 éve
gabimalu 175
Sziasztok.

Arra lennek kivancsi, hogy Lefty mar az elso driveja soran szerezte meg a seruleset?

Mert meccs kozben a vallat is fogta fennt stb a hosszu futasa utan. Szoval meglett a TD, de sajna a serules aran. Pedig szerintem latszott rajta, hogy felkeszult volt es a passza is a helyen volt ero, labdahelyezes szintjen is. Szoval szerintem ott dolt el a meccs lefty reszerol.

Mert a foldreesesnel beszerzett valamit. Aztan lehetett is latni a passzan, meg a visszajatszasokbol hogy mindig igazit valamit a mezen stb. Szoval akkor a borda torest az elejen szerezte, vagy a bordatores mellett meg a vallaval is lett valami?
több mint 12 éve
gabimalu 175
Nem tudom ki hogy van vele, de hosszu ido ota most erzem a draftot olyannak, amit a szurkoloi szemmel is lattunk hogy kell hogy legyen. Vegre ramentek nem kicsit az ol helyrerakasanak. Es a tobbi ember is arra jott ahova kell. Es nem csupan csak a legertekesebb jatekosokat hoztuk es hagytuk pl az ol es egyeb lyukakat tatongva. Most tenyleg megprobaltuk a legteljesebben a needekre menni. Es ha bejonnek, akkor meg boldogabbak lehetunk. En ugy erzem most nem keseru a szam ize mint eddig volt. Amikor pl mendenhallt huztuk elsonek amikor ol need mar akkora volt mint a haz. Szoval mostanit erzem eddig a szivemhez legkozelebb allonak nagyon reg ota. Remelem igy is haladunk veluk es meg sokkal jobbak lesznek mint gondoljuk. Go steelers...
több mint 12 éve
gabimalu 175
ja ezert kerdezem, hogy most akiket valasztunk azok roster vagy cut eselyesek? Mert mi altalaban cutoljuk a hatso koroseinket...
több mint 12 éve
gabimalu 175
johet valaki aki meg jatekba kerulhet iden vagy van eselye kiemelkedo, esetleg jo szereplesre akiket majd most valasztunk?