gede

gede
Utoljára láttuk
több mint 7 éve
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
32

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Seattle Seahawks 15

Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 11 éve
gede 32
Itt és most kérek elnézést a CSAPATTÓL, azok nevében (köztük én is) akik évközben egy-két gyenge meccs után meginogtak és nem hittek a csodában ami igenis, hogy létezik. Az alapszakasz végére összeállt a brigád, mint az a bizonyos sz...s gatya. De, ha lúd akkor legyen kövér. Wilson dobja meg a maradék TD-t a rekordhoz és söpörje be az év újonca díjjat, hibázzon a 49ers és a Packers és kezdhetjük hazai pályán a rájátszást, és jöhet végre az első SB győzelem.
több mint 11 éve
gede 32
Nyertünk? Igen! De azért ne legyünk már elszálva. A támadójáték az utolsó negyedet leszámítva megint fos volt.(+ a hosszabítás) Ebben a győzelemben erősen benne volt a Bears szerencsétlenkedése és egy nagy adag szerencsefaktor! Wilson sokszor csak akkor játszik jól amikor már minden mindegy alapon csinálja a dolgokat! Nem akarom megkérdőjelezni a tehetségét és igenis első éves irányítóként megállja a helyét, de még nagyon messze van attól, hogy a legjobbak között tartsuk számon! Én még mindig szeretném látni, hogy mit tud Flynn. (nálunk)Főleg, hogy ezt a meccset is félig ő nyerte meg a pénzfeldobással! 😊
több mint 11 éve
gede 32
Tegnap azt írtam nagy elkeseredésemben, hogy buktuk a rájátszást. Javítanom kell magam. A csoportot a 49ers nyeri az tiszta sor! Viszont mindenki akivel harcba lehetünk a Wild Card-ért szintén vesztett ebben a körben úgyhogy van némi nemű reményünk. gede
Ilyen játékkal nincs... a D nélkül nem fog menni, ez az O nem tud még magától meccseket nyerni és hát mostanság a D inkább gyengeség, mint erény.SeaSzilaHawk
Matematikailag?!
több mint 11 éve
gede 32
Tegnap azt írtam nagy elkeseredésemben, hogy buktuk a rájátszást. Javítanom kell magam. A csoportot a 49ers nyeri az tiszta sor! Viszont mindenki akivel harcba lehetünk a Wild Card-ért szintén vesztett ebben a körben úgyhogy van némi nemű reményünk.
több mint 11 éve
gede 32
Minden tiszteletem Wilsoné mindent megtett ami tőle tellett. De nem tud a zsebből passzolni ki kell mozognia, hogy lásson valamit és addigra legtöbször odaérnek hozzá és akkor jön a menekülés ami vagy bejön vagy nem. Futás nélkül nincs passz és fordítva, de azt kell játszani ami működik nem pedig ugyanazt erőltetni, ha megy ha nem! Most, hogy a rájátszás szerintem is elúszott Flynn kaphatna lehetőséget a bizonyításra. Aztán legfeljebb megy máshová ami így is nagyon valószínű.
több mint 11 éve
gede 32
Megnéztem a Bills - Dolphins meccset annak fényében, hogy még mindkét csapattal játszani fogunk. Az hiszem, hogy egy rájátszásra ácsingózó csapatnak mindkét gárdát simán le kell győznie. Remélem, hogy nem ellenünk fog feltámadni egyik csapat sem! A Miami támadójátéka egy nagy nulla volt, de a védelmük négy mezőnygólon tartotta a Buffalót, a Seahawks védelme meg elméletileg és gyakorlatilag is jobb náluk. Egyenlőre szurkoljunk a Bearsnek egy meccsen.
több mint 11 éve
gede 32
Mit lehet mondani egy győztes meccs után?!
Ha optimista akarok lenni akkor jobbak voltunk, ha pesszimista akkor kevésbé szarok mint a Jets.
Úgy indult, hogy végre nem kell az utolsó percekben szívbajt kapni, a védelem ura a helyzetnek és a támadók is simán Td-t csinálnak!
Aztán megint jött a rövidzárlat a saját 40-ről indulva ment a tökölődés amiből sikerült pontokat ajándékozni, sokszor nem jött össze még egy first down se. Hála a védelemnek és a spec. egységnek a támadók elég sokszor jó pozícióból indultak és ezt nem mindig hálálták meg! A harmadik negyedben nem sikerült egy árva pontot sem feltenni a táblára, de a végén azért most nem kellett izgulni és azért ebben nem kis érdeme volt a Jetsnek sem!(Ezzel nem a védők érdemeit vonom kétségbe mert azért ha ragaszkodunk a tényekhez, csak nulla pontot kaptak.)
Végül is minden jó ha jó a vége! Szerintem most egy erős közép csapat vagyunk aki bárkit le tud győzni egy meccsen, de ugyanúgy ki is tud kapni bárkitől. Szép a hazai 5:0, de a rájátszáshoz azért idegenben is nyerni kell pár mérkőzést.
több mint 11 éve
gede 32
Szerintem meg a védelmet nem lehet szidni 13 engedett pontért! Hat nullra mégse nyerhettünk! Ez a támadójáték egy nagy sz... volt Wilsontól kezdve a játékhívásokon át egészen az elkapókig! Még jó, hogy Lynch ott volt aki annyit futott mint amit W. passzolt! Megmondtam a Pats után, hogy nem fogunk minden meccset megnyerni az utolsó percekben felesleges erre játszani. Vagy nem direkt csinálják? Nem is kell ellenünk elit irányító, megverjük mi magunkat is! Ha valaki megnézi a sormintát: L W W L W W L. Dőljünk hátra két győzelem következik! Go Seahawks!
több mint 11 éve
gede 32
Sikerült megnéznem a Pats meccset igaz felvételről. Szerintem ez sima Pets győzelemnek indult, igaz az első negyedben még a támadóink jók is voltak, de aztán megint összehoztak kb. 20 perc töketlenkedést amire a speciális egység még rá is kontrázott egy punt-nak látszó valamivel. Amiből csoda, hogy nem csináltak pontot mert jól elszórakozták az időt. Bradyn semmi nyomás nem volt az csinált amit akart. Ha valaki megnézte az első félidő védelmi statisztikáit azt gondolhatta volna, hogy a New Englandé a legjobb védelem a ligában és nem a miénk! Én úgy gondolom, hogy azért nyerhettünk mert nagyon úgy látszott, hogy ezt a seahawkst félgőzzel is le lehet nyomni és valjuk be őszintén az utolsó hét percig így is nézett ki a meccs! Szerintem Bradyék megnyugodtak és nem hozták a tőlük elvárt maximumot és erre faragtak rá az utolsó percekben. Ez a fordítás most összejött de nem sikerülhet mindig. Mint ahogy nem sikerült a Cardinals és a Rams ellen sem! De az egy pont a miénk és a győzelmet nem kell magyarázni. És különösen jókor jött most, hogy a csoportriválisok botlottak! Jövő héten jön az igazság pillanata. GO Seahawks!!!
több mint 11 éve
gede 32
Szerintemm is minden a védelmen múlik. Wilson és a támadók "bizonyították", hogy nem tudnak 20 pontnál többet csinálni egy meccsen és ez a maximum. Ha védelemnek sikerül hozzátenni pár pontot és 20 alatt tartják a Pats-t győzhetünk is! A Cardinalsnak sikerült idegenbe, mi meg itthon leszünk! Mindenesetre nagy fegyvertény lenne, és menni is kell a többiek után mert az idén erős lett a csoportunk!