Philip Rivers visszavonul!

Surda

Las Vegas Raiders

Surda
Lakhely
Szekszárd
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
2 617


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 órája
Surda Las Vegas Raiders 2 617
 www.raidersbeat.com/report-raiders-rt-trent-brown-ballooned-to-400-pounds-in-the-offseason/
13 órája
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Raiders beat indicating reports from inside the Raiders organization indicated Brown showed up to camp weighing at least 400 lbs! Now his playing weight is listed at 380, so that's about 5% difference. The article goes on to say his reported overweight issue could be well north of the 400lb limit.
Amadeus
Ezért nem bírja a térde. Súly+ terhelés/kitámasztás.
2 napja
Surda Las Vegas Raiders 2 617
BTW Mahomes aktív a twitteren (nem tudom ki kezeli a fiókját)


dancogo
Vagy valaki helyette.
2 napja
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Nem tudom eldönteni, h melyik QB-t utálom jobban. 😆
2 napja
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Azért furcsa ez!
A Browns idegenben szorosra hozza a KC elleni meccsett a POban. Ez önmagában (a végtelennek tűnő sikertelenségi sorozat tükrében főleg) nagy előre lépés. Gratulálok. A KC ( a regnáló bajnok) izgulhatott.
2 napja
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Karl Joseph ☠️
3 napja
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Ma este Browns vagyok!
Szurkolok nektek!!
3 napja
Surda Las Vegas Raiders 2 617
 justblogbaby.com/2021/01/17/raiders-linebacker-options-bradley/
3 napja
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Mark megvette a Las Vegas Aces csapatát. (WNBA)

Van itt pénz lóvéra.

The purchase further entrenches Davis in the Las Vegas sports landscape. Davis is a big player in the city, whereas he was never a big factor in the Bay Area. Now Davis is a real influencer in the Las Vegas sports scene, as the owner two separate sports franchises. It will be interesting to see if Davis expands his business ventures in Las Vegas. He is no longer just the owner of the Raiders to the local economy and to the sports world at large, and that’s significant.


Amadeus
Hülye frizura alatt, van azért gógyi.
Nem h eladja a Raiders, (mint ahogy sokan víziónàlták) hanem meghatározó személy lesz LA sport életében. $$$$$$,
3 napja
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Kezdetnek, fasza az irány.
 www.raidersbeat.com/report-raiders-expected-to-have-interest-in-de-leonard-williams/

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Draftról élesben:
"A megfigyelők lemérték a magasságom és azt , túl alacsony vagyok. Lemérték a 40 yardos időm és azt mondták, túl lassú vagyok. Megnézték a testalkatom és azt mondták, nem fogom bírni. De nem tudták lemérni a szívem, a hitem és a kitartásom."

Ezzel az üzenettel jelentette be Justin Forsett a visszavonulását.

Szerkesztette: Surda
több mint 2 éve
Surda Las Vegas Raiders 2 617
😀

 www.youtube.com/watch?v=XDGazQ0nqEs
több mint 4 éve
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Mindenesetre abban a két dologban bízhatunk, hogy 1. nyer a Denver a Kansas ellen és akkor megvan a bye nekünk vagy 2. nyerünk a Denver ellen és akkor is megvan a bye. Egy PO meccsen meg bármi lehet, sok ideje lesz gyakroloni McGloinnak és egyébként is már itt van egy ideje a csapatnál. A fal nem változik előtte és ha van ideje, akkor talán egy jó game manager szintet tud hozni. A futásnak kell jól mennie és a védelemnek kell extrát nyújtani.
Bruce
Kb a 300 spartainak volt ilyen fasza terve :/
több mint 2 éve
Surda Las Vegas Raiders 2 617
én végig néztem, nem kellett izgulni, de megnéztem.
egy évben 16-szor van alkalmam látni őket.
én így közelítem meg, szar a csapat, de a magyar narancs is savanyú 😀
itt tartunk most, ezer sebből vérezve, egy zavarodott QB-val.
innen csak felfelé vezet az út.
mikor a Rams, még StLuisban kitömött minket 52:0-ra azt is néztem, mondjuk fájt rendesen. másnap a párom mindig megkérdi, na mi lett az eredmény.
vereség/vereség hátán, két éve nem, de előtte és utána, hát ja....
és hogy nem unom-e?
de kibaszottul unom, de csak szurkolni tudok, meg itt megbeszélni veletek.


 www.youtube.com/watch?v=QVD-WGM7e8Q
több mint 2 éve
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Most akkor döntsük el Bundi Norbi e a jobb? 😀😀😀
dande
Ezt sztem sértésnek fogja venni, az összehasonlítást. 😀
KeyG
Azért bocsi de én soha nem merészeltem ilyen alpárian kifejezni magam !
Sőt soha se vetemednék erre a stílusra egy nyilvános fórumon!!!
De kérlek folytasd még az összehasonlításomat vele !!! (Biztos igazad van !!!!👍👍👏👏👏👏
És én teljesmértékben elhatárolodom az ilyenfajta megnyilvánulásoktól !!!!
(Ja és sokan baztattok a helyesírásom miatt ,(teljessen jogosan) de azt tudnotok kel hogy sajnos egy Stroke utan újra kellet tanulnom írni !!!! És sajnos nem sikerült valmi jól de rajta vagyok !!)
Ezt csak azért írom le hogy teljesebb legyen az összkép !😉😉😉😉
De kevés Dande nyugodtan most jöhet valami jó kis poén a vérrögree nekem címezve !!!!!!
Rózsa Sándor (betyár)
Nincs poén
Csak épülj fel.
23 napja
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Gondoltam írok pár sort az ARENA4 első NFL-es szezonjáról szakmai szemmel, de valójában túl sok mondanivalóm nincs, teljesen profin és élvezhetően sikerült lehoznia az új csatornának ezt az idényt, vagyis ami eddig eltelt az alapszakaszból, de nem hiszem, hogy ez bármit is változna a hátralévő meccseken.

Az nyilvánvaló, hogy szakmailag a közvetítések minőségének semmi köze ahhoz, hogy milyen technikai és üzleti döccenőkkel indult (és zajlik) a közvetítéssorozat, erre ki se térek.

Az is tény, hogy nem láttam az összes meccset, de amiket láttam, azokon vagy Maka, vagy Kerek István volt a kommentátor, és mindketten teljesen jó és szórakoztató teljesítményt nyújtottak.
Nekem Kerek teljesen új volt, nem hallottam korábban (vagy nem tudtam, hogy őt hallom), ehhez képest egy-két apró (a leginkább csak vájtfülüeknek feltűnő) döccenőtől eltekintve olyan volt, mintha ez legalább a tizedik idénye lett volna. Nem akarta túlszerepelni a meccset, a történéseket, a focit, szakszerűen ellátta a munkáját, ami annyi, hogy hagyja kiteljesedni a szakkommentátorokat és segítse az események követését azoknak, akik egy lenémított meccsnézésnél elvesztenék a fonalat, nem tudnák mi történik a pályán.

Maka nem volt új, pár év alatt amatőr sportrajongóból profi tévéssé nőtte ki magát, őszinte elismerésem. A kezdeti vadhajtásait szépen levagdosta, de sikerült sajátos, rá jellemző lelkesültségét megtartania, ahogy a provokatív, sokszor megválaszoltatlanul maradó “ki a legjobb 3…” szerű kérdéseit is, amik a rengeteg holtidőben ültek, előre vitték a közvetítéseket. Ne feledjük, az USA-ban a játékmegszakításokkor reklámok mennek, nem elemezgetések, beszélgetések, latolgatások, ez meccsenként összesítve akár több óra holtidő is lehet, amikor semmi se történik, és itthon meg kell tölteni élvezhető, kapcsolódó tartalommal.
Mindketten közérthetően, szépen beszéltek, közvetítettek, ki-ki habitusának megfelelően, eltalálva az arányt a szakkifejezések használata és magyarázata között. Nem tudom az véletlen vagy szándékolt, de mintha mindketten ugyanahhoz a képzeletbeli nézőhöz beszéltek volna, aki se nem teljesen dilettáns, se nem amerikaifoci expert, ezt jó ötletnek vagy megérzésnek tartom, és valójában fontos szempont, ami akkor tűnik fel, ha nincs így.
Én személy szerint nem szeretem azt, ha egy kommentátor akar a főszereplő lenni, ennek a kritériumnak is megfeleltek, ahogy nem süllyedtek a bratyizás, fraternizálás, haszontalan bizalmaskodás sporttévés mocsarába se, ez remélem így marad évek múltán is.
Külön szerencsés, hogy jól eltalálták az arányt a nézői kérdések beválogatása, prezentálása tekintetében is, és nem engedtek teret a bugyutaságnak, ami óhatatlanul is végtelen nemtudomozásba, és a semmibevesző tartalmatlan körmondatokba tud torkollani.

A szakkomentátorokról még ennyit se írnék. Buday Zoli és Bencsics Márk egyaránt hozta azt a magas színvonalat amit korábban megszokhattunk tőlük, talán Zoli kevesebbet “analizált”, Márk kevesebbet jópofizott, és ez mindkettőjüknek előnyére vált. A többi srácot hang alapján nem tudom elkülöníteni, és ezt egyben dícséretnek is szánom, hisz ez azt jelenti, hogy mind hoztak egy egységes szintet, egyikük se lógott ki lefele a többi közül, megfelelően helyénvaló volt a felkészültségük, az orgánumuk és beszédkészségük, csak így tovább.
Egyetlen “negatívum” amibe többször is belefutottam, amikor egy döntést az alapján ítéltek meg, vagy terveztek megítélni, hogy mi lett, mi lesz a következménye. Ez hiba, mert a döntést a döntéskor rendelkezésre álló infók alapján lehetséges elemezni, megítélni, nem a kimenetelével együttesen aképp, hogy “ha sikerül a 4. kísérletre megcsinálni a TD-t akkor jól döntött a HC, ha nem, akkor rosszul, és inkább FG-t kellett volna rúgni, nézzük, mi fog történni.” Nekem ez szemet szúr, engem zavar, de ez alapvetően nem szakkommentátori probléma, és ez legyen a legngyobb hiba, amit fel tudok hozni és amit találtam.

Az NCAA közvetítésekről nem írok semmit, abból keveset láttam, hallottam, illetve azok nem is most debütáltak, már volt tavaly is a GALAXY4-en.

Szóval én alapvetően elégedett vagyok, nekem határozottan bejött a váltás, jobbnak találom az NFL közvetítések összességének átlagát az ARENA4-en, mint volt korábban.
Nekem nem hiányzik, de ha majd nem lesz világjárvány, akkor érdemes szatelitműsorokat csinálni, mert egyre több embert vonz a foci, és heti néhány óra többszereplős stúdiós elemzőműsor bejátszásokkal nem kerül annyiba, amennyit hozhat a csatornának, illetve kimondottan hasznos, hogy az idény végefelé megjöttek a képek arról, ami a párhuzamos meccseken zajlik.
Sobri Jóska
………., már vártam ezt az írást és nagy érdeklődéssel olvastam. Sok mindennel egyet tudok érteni, de sok mindennel nem. Nyilván ez az első év. Sokunk, akik szinte a legelejétől követjük a S1 NFL közvetítéseit bizalmatlanul és kétkedve fogadtuk az új leosztást. Cca 15 év alatt az S1 stáb, főleg FR rendszeres szereplője volt a (kezdetben csak) vasárnap estéknek. Voltak zökkenők persze. De valahogy számomra jobban át tudták adni ezt az egészet, mint a mostani csapat. Hogy miért? Nem volt ennyire statisztikus/számok yardok hájpok bűvölete. Volt benne rajongás, érzelem a teljs sport iránt. Jobban emészthető volt. Az is igaz, hogy más volt az internet/social media/media helyzete összefonódása. OK elfogadom az új helyzetet (nem is nagyon tudok mást tenni, de ez más kérdés). Makát megkövetem a túlfűtött nem igazán elegáns jelzőkért, a tartalmat, az akkori tartalmat most is úgy gondolom. DE és ezt fontosnak tartom elmondani, a mostani Raiders meccset ( oke, oke jöhet az áldás 😀) újra A4-n néztem, merő kíváncsiságból. Beüzemeltem a GP-st a biztonság kedvéért, hátha…..de nem kellett. Azt gondolom ez az előre lépés. Nem magamra gondolok, hanem a változás/változtatás hajlamára. Lehet Tua nem akkora kedvenc, mint Herbert és ezért alakult máshogy a közvetítés, de én hinni akarom azt, hogy az egyensúly kialakulása tudatos cselekvés, döntés és nem a véletlen eredménye. Lehoztátok úgy a meccset, hogy csak a csapatomtól kaptam agyvérzést és tőletek nem. És ez egy fontos tanulság mind két részről néző/kommentátor. A néző adjon új esélyt, a kommentátor meg sikeresen éljen vele. Ez most sikerült. Ha ezt kivetítjük a többiekre és van, rá idő ebből kisülhet valami egészen jó is. Buday Zolinak adjatok táblát, had rajzoljon! És még valami, sokunk nem beszél, vagy csak kicsit beszél angolul, nagyon jó ötlet volt alászinkronizálni a GD-t. Ezt megvettem 😉
több mint 1 éve
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Ha egy meccs kezdetén 4 °C alatt van a hőmérséklet, akkor Carr a következő számokat hozza:

0-4
152 pass ypg
51% comp pct
TD-Int (4-3)
9 Total QBR

A Chiefs ellen pedig pályafutása alatt 0-5 a mérlege.

Várhatóan - 1 °C lesz az Arrowhead stadionban...

Szép kilátások!
Bruce
Arrowheadban melegben sem megy neki. Láthatóan zavarja az a közeg.
Surda
Proli környék
Amadeus
Ne mondj ilyet, mert Ulpi mester seggbe rúg!
több mint 2 éve
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Kábel elküldéséről cikkeznek 🙏
több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Hétvégén Terrelle Pryor hazatér.
Ez nagyon ott volt. Emlékszem őrjöngtem, qrva király volt.
once Raider, always Raider!!!!
 www.youtube.com/watch?v=15BjNDW5b0s
több mint 1 éve
Surda Las Vegas Raiders 2 617
Josh Jacobs

 silverandblacktoday.com/2020/01/14/jacobs-wins-offensive-rookie-of-the-year-honors-from-football-writers/