Surda

Las Vegas Raiders

Surda
Lakhely
Szekszárd
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
3 036


Utolsó 10 fórum hozzászólás

25 napja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Én is vettem 😎

Super 👍

Mindenkinek bizalommal⚡
2 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Mariota ➡️ Falcons
3 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Carr on the move!!
De nem úgy 😊

 youtu.be/tHuzLw-EwAA
Rolni
azért egész pofás így
3 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
 twitter.com/BrendanSugrue/status/1493239146713956354?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1493239146713956354%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.totalprosports.com%2F2022%2F02%2F15%2Freport-denver-broncos-new-head-coach-pushing-hard-for-aaron-rodgers-trade%2F
3 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Szerintem AR, Denvert nagyban erősítené. Nem (csak) az űr számi miatt.
W-felfogást vinne és nagyon nagy tömörülést okozna a csoportban. Kicsi különbségek lennének a csapatok között. WC körért is vért kell majd hugyozni.
3 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
 www.totalprosports.com/2022/02/15/report-denver-broncos-new-head-coach-pushing-hard-for-aaron-rodgers-trade/
3 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Ár Denverbe tart.
Hát b@zd+ killer csoportunk lesz.
3 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
 justblogbaby.com/2022/02/15/matthew-stafford-super-bowl-win-raiders-fans-hope/
3 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
 justblogbaby.com/2022/02/15/nelson-agholor-return-raiders-future/
3 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
According to Sports Illustrated’s Hondo Carpenter, Carr would be inclined to give the Raiders a more team-friendly deal with the understanding that some of that savings would go toward acquiring Davante Adams from Green Bay.

“I one hundred percent believe Derek Carr would take less money if it went into the Davante [Adams] pool,” Carpenter said on Raider Nation Radio 920 AM’s The Morning Tailgate with Clay Baker. “Let’s just say that I believe that with 100 percent certainty based on conversation I have had with people who are in the know. If Derek has to take a little bit less to get Davante, he will.”
Amadeus
Legjobb lenne, ha inkább idén nem is kötne új szerződést, mert talán az lenne a legbarátibb a csapat szemszögéből.
Bruce
Azt nem hiszem, hogy hosszabbítás nélkül nekiállna passzolgatni, de simán lehet úgy hosszabbítani, hogy idénre nem változik vagy akár csökken a cap helye a sapiban.

Azt mondjuk nem látom magam előtt, hogy Adams hogyan férne be a sapi alá, mert rohadt sok pénzt fog kérni és annyira nem állunk jól.

Amúgy Moss-t leszámítva sose volt huzamosabb ideig igazi #1 elkapója JMD-nek. Nem igazán szükséges ebbe a sémába. Egy elit slot WR és egy frankó TE fontosabb ide nekünk szerintem. Azok meg pont vannak, szóval inkább rájuk költenék, mint Adams-ra. Aki amúgy zseniális WR meg minden, de azért kicsit vicces ez a média felhajtás a Carr-Adams kapcsolatról, hiszen lényegesen többet játszott Rodgers-el Adams, szóval továbbra is az a legvalószínűbb sztem, hogy marad Packers-nél.

A meglévő és felszabadítható cap helyünkkel kalkulálva én amúgy nem számítok ilyen Davante Adams, JC Jackson FA igazolás(ok)ra. Szerintem inkább a tier 2, tier 3 kalapból fogunk halászni és olyan az új rendszereinket ismerő embereket keresünk, akik tudnak kezdeni akár és tudják mélyíteni a csapatot.
Rolni
Nelson Agholorról pletykálnak

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Uraim, ez a studio vér ciki volt.
több mint 1 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Az NFL legnagyobb ünnepe! A legtöbb nézővel a vilàgon. Mindenki (aki szereti ezt a sportot) erre készül. Barátok, családok nálunk éjszakázás, kaja italok a hűtőben, másnap, vagy inkább aznap szenvedés a sulikban, munkahelyeken. Várakozás a kezdésre, ráhangolódás, mérlegelés és vita.... Ezek vagyunk mi szurkolók, rajongók. Ezt szolgáljátok ki ti. Itt nincs helye a magyarázkodásnak. A legjobban várt pillanatokat hoztátok le ÍGY. Mindenki tegye oda ezt a produktumot ahova érzi.
több mint 5 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Draftról élesben:
"A megfigyelők lemérték a magasságom és azt , túl alacsony vagyok. Lemérték a 40 yardos időm és azt mondták, túl lassú vagyok. Megnézték a testalkatom és azt mondták, nem fogom bírni. De nem tudták lemérni a szívem, a hitem és a kitartásom."

Ezzel az üzenettel jelentette be Justin Forsett a visszavonulását.

Szerkesztette: Surda
több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 036
😀

7 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Kinyírtátok Grudent, szemetek!

#justiceforgruden
akdestroyer
Hagyjuk már. Senki nem nyírta ki, csak elvesztette a munkáját, teljes joggal. Aki niggerezi a kollégáit, beosztottjait, buzizik, puncizza a górét, az egy normális helyen elveszti a munkáját. Engem is kibasznának a munkahelyemről, ha niggerezném, buziznám a kollégáimat, de én is kibasznám a beosztottamat, ha tudnám, hogy a hátam mögött így beszél rólam.

Nem követett el bűnt, nem fogják lecsukni, él tovább a dollármillióival. Aki így gondolkodik az emberekről, az ne dolgozzon emberekkel, ne legyen NFL-edző, hanem mittudomén menjen el CNC gépkezelőnek. Szó sincs elnyomásról, gondolatrendőrségről meg ilyen faszságokról. Gruden ezek alapján egy fasz, akinek nem való az ilyen munka. Egyáltalán nem kell sajnálni.
Duff
Baromság
több mint 5 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Mindenesetre abban a két dologban bízhatunk, hogy 1. nyer a Denver a Kansas ellen és akkor megvan a bye nekünk vagy 2. nyerünk a Denver ellen és akkor is megvan a bye. Egy PO meccsen meg bármi lehet, sok ideje lesz gyakroloni McGloinnak és egyébként is már itt van egy ideje a csapatnál. A fal nem változik előtte és ha van ideje, akkor talán egy jó game manager szintet tud hozni. A futásnak kell jól mennie és a védelemnek kell extrát nyújtani.
Bruce
Kb a 300 spartainak volt ilyen fasza terve :/
több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 036
én végig néztem, nem kellett izgulni, de megnéztem.
egy évben 16-szor van alkalmam látni őket.
én így közelítem meg, szar a csapat, de a magyar narancs is savanyú 😀
itt tartunk most, ezer sebből vérezve, egy zavarodott QB-val.
innen csak felfelé vezet az út.
mikor a Rams, még StLuisban kitömött minket 52:0-ra azt is néztem, mondjuk fájt rendesen. másnap a párom mindig megkérdi, na mi lett az eredmény.
vereség/vereség hátán, két éve nem, de előtte és utána, hát ja....
és hogy nem unom-e?
de kibaszottul unom, de csak szurkolni tudok, meg itt megbeszélni veletek.


7 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Mondjuk a falunk ettől nem javul meg. Kérdés hogy milyen hatással lesz a csapatmorálra. Szerintem teljesen szét fog esni a csapat... Hétvégén is a niggerjeink nagyon indiszponáltak voltak.
Bruce
Nate Hobbs pl likeolta Gruden távozását.

Lehet, hogy pont jobban fog menni a szekér. Esélyes, hogy a Bears meccs már a kickoff előtt elment, mert Gruden elbukta az öltözőt.
Amadeus
Biztos hogy így volt, szerintem Surda írta is, hogy nincs meg a tűz.
De most még ez a hét erre rá fog menni. Úgyhogy a Broncostól kikapunk
Bruce
Nem akartam leírni, hogy megmondtsm
Ez egy inkvizíció a modern US találmány.
Tíz éve más volt a köznyelv, a sleng, a sílus, ha itt tartunk a HipHop zene 99,9% ilyen szövegelemekből épül fel. 5 éve ezt nem lehetett vna felkavarni. Bideni fordulat a progresszív gender előretörése látható. Beszivárog mindenhova. 10 éve mit mondtam és azt a jelenbe megitélni. De az USA ezen az úton jár, és Gruden ennek az áldozata, de lesznek még bővn ilyen áldozatok, mert kell a radikalizálódás, különben elhal a "forradalmi hevület". Kamala Harisok és az elvtársai..
több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Most akkor döntsük el Bundi Norbi e a jobb? 😀😀😀
dande
Ezt sztem sértésnek fogja venni, az összehasonlítást. 😀
KeyG
Azért bocsi de én soha nem merészeltem ilyen alpárian kifejezni magam !
Sőt soha se vetemednék erre a stílusra egy nyilvános fórumon!!!
De kérlek folytasd még az összehasonlításomat vele !!! (Biztos igazad van !!!!👍👍👏👏👏👏
És én teljesmértékben elhatárolodom az ilyenfajta megnyilvánulásoktól !!!!
(Ja és sokan baztattok a helyesírásom miatt ,(teljessen jogosan) de azt tudnotok kel hogy sajnos egy Stroke utan újra kellet tanulnom írni !!!! És sajnos nem sikerült valmi jól de rajta vagyok !!)
Ezt csak azért írom le hogy teljesebb legyen az összkép !😉😉😉😉
De kevés Dande nyugodtan most jöhet valami jó kis poén a vérrögree nekem címezve !!!!!!
Rózsa Sándor (betyár)
Nincs poén
Csak épülj fel.
3 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 036
Azért Carr helyzete sem irigyelhető
2014-óta hányadik új koncepció, újra építkezés, új OC/asszisztensek, új HC és elgondolás ilyen séma meg olyan, közben azok az emberek akikkel valami elindul, repült.