PeppyRapier

New York Giants

PeppyRapier
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
4 hónapja
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
86


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
egyébként eddig GM fronton nem érzek valami elképesztő drasztikus felfogásbeli változást mondjuk Dg-hez képest...
kicsit provokálnék de
vannak érdekes lépések, és úgy összességében a nagy magic nem jön át nekem!
a Barkley tag, komoly sérülés múlttal rendelkező játékosok igazolása (trade is)továbbra is , közepes Lb " túlfizetése",
Love elengedése , szóval eddig nekem ilyen max felemás ez az offseson
yooker
sztem mar az felfogasbeli valtozas, hogy van koncepcio. nem csak ossze-vissza lovoldozunk. Dave elkepeszto cap hellt hagyott itt.

idejott Dave es liga alja vedelmet ezzel erositette meg egybol elso offseasonben: Curtis Riley, Michael Thomas, Connor Barwin, es ennyi. az 1/2 cetlivel hozta Barkleyt pedig mki uvoltott, hogy RBt nem hogy 1/2vel, elso korben sem szabad draftolni. csak mondom, hogy kik voltak ott elerhetok: Ward, Chubb. Pught es Richburgot elengedte, hogy leigazolja Soldert. az elso draft classbol mar csak Barkley van nalunk. elcserelte JPPt de senkit sem hozott a helyere. meg is lett az eredmenye, alulrol 2. sack szam.
kovetkezo szezon: elcserelte OBJt konkretan azutan fel evvel, hogy adott neki egy uj szerzodest. szep kis cap hellt okozva pedig azt mondta, hogy helyet akar csinalni, ja a legjobb jatekosunkat elcserelte es ezzel okozott 16 millas dead moneyt, felszabaditva 1 millat.
cserelt szezon kozben Leonard Williamsert mikozben nem a deff fallal volt problemank. raadasul akkor mikor 2-6tal alltunk. Sam Bealert feladott egy 3 koros valasztast pedig a csavo korul annyi kerdojel volt on and off the field, hogy a lexikonban az o kepet teszik a kerdojel melle.
Collins elengedese sztem jo dontes volt, sokat kert.

de rengeteg hibas dontese volt, amik lehet h 30-40 evvel ezelotti nflben jok lettek voltak (futo draftolasa 1/2n), de ma mar egyszeruen nem. ja es ketseged ne legyen abban, hogy Jonesnak Gettleman megadta volna az evi 47 milliot, amit eredendoen akart. na most ez, hogy lement 40re es hogy 2 ev utan kiszallhatunk ha Jones visszaesik ez Schoen erdeme.
csebi
Mindkettőtökkel egyetértek, nekem is van némi hiányérzetem az idei eddigi FA munkával kapcsolatban, nagyon vártam volna, hogy jön valaki nagyobb név a fal közepére, (Seumaloban reménykedtem tikton, de az a hajó is elment) Love elengedése alapjában véve nem zavarna, csak nem úgy néz ki hogy nagyon igyekeznénk bárkivel pótolni. (itt meg ugye a másik sas volt a reményem, de ő is talált már csapatot.) Viszont Gettyhez képest egyértelmű hogy sokkal jobb a helyzet, amit ő FA/trade és szerződések szintjén művelt így visszatekintve (is) tényleg totál elmebetegség volt, és sajnos emiatt vagyunk most olyan helyzetben, hogy sok poszton kellene erősíteni, de nem biztos, hogy marad rá hely. Schoenék meg egyértelműen a jövőre is figyelnek a szerződésekkel, hogy később se legyünk szarban úgy ahogy most.
Henderson
jó! hát hülyén fogalmaztam!nyilván már azzal hogy orbitális faszságokat nem csinálnak sokkal jobbak 😊 , de
valóban itt állunk rahedli hiányposzttal és a legtöbb erőforrásunk sérülékeny elkapókra költöttük...
+Slayton aki szintén wr
mindezt Toney és KG után közvetlenül!
kissé mondjuk úgy aránytalan költekezés 😊
yooker
Szerintem valahol várható volt, hogy idén nem nagyon fogunk tudni erősíteni a piacon. Jones és Barkley megtartása prioritás volt, és bár sikerült az olcsóbb tag-et kiosztani, várható volt, hogy Jones sem ír alá olcsón, és hogy Barkley-val sem lesz gyorsan megállapodás egy hosszabb távú szerződésre. De miért is kéne, hiszen most pont a tag lényegét használhatjuk ki, és Barkley-nak be kell bizonyítania, hogy a sérülékenysége a múlté, és megéri a hosszabb távú McCaffrey zsozsót.

Hogy miért nem sikerült pénzt fel szabadítani idénre? Dexy-vel még csak most kezdtek el tárgyalni, de jelenleg akkora nyerő pozícióban van egy ilyen év, és egy ilyen FA után ahol minden létező DT-NT jól kitömtek pénzzel, hogy lehet nem ártana várni kicsit a hosszabbításával. Bár azt nem kívánnám neki, hogy visszább essenek a statjai vagy ilyesmi, szóval nem lesz olcsó ő se, és Thomas se, de ők azok akiket MEG KELL TARTANI. Sokkal inkább mint Jones-t és / vagy Barkley-t. Végül ott van még Leo Williams idei cap hit-je. Viszont az ő teljesítménye kezd visszaesni, így jó lenne nem tologatni magunk előtt a magas fizuját még egy gyenge év után, hanem akkor jövőre megválni tőle minden probléma nélkül ha marad a lejtmenetben.

A 3. tényező a gyenge FA felhozatal. Mik voltak a legnagyobb hiányposztjaink? WR, CB, LB, G/C.
A WR piac szinte halott volt, egy újabb Golladay bizniszbe pedig nem kellene beletenyerelni se OBJ-vel se mással (bármennyire is szép lenne a visszatérése). Egyértelmű WR1 nem is volt, így maradt a B-terv, TE igazolás kvázi elsőszámú elkapónak, és a sok kicsi sokra megy, hátha összejön még egy ilyen Hodgins féle belenyúlás olcsón. CB alig volt minőségi, és talán oda inkább a draft-ról kellene találni valakit a megfizetett Adoree mellé. LB jött, a támadófal belsejére pedig csak olyan árban lett volna erősítés amire idén nem futotta.

Marad a draft és jövőre lesz temérdek mennyiségű dellánk. Addigra kiderül marasztalni kell e Barkley-t, hogy Leo Williams kifingott e, és hogy mit érnek az eddigi draftoltak. Aztán ha minden kérdés letisztul lehet költeni a pénzt, és gyaníthatóan egy kicsivel reálisabb draft poziból is lehet hozni akár instant kezdőt vagy elgondolkozni Jones utódján, ha nem sikerül a tavalyi szintre rátennie egy lapáttal.

Szóval mindent figyelembe véve azért benne volt, hogy idén még nem nagyon fog a piacról építkezni a csapat, csak a draft-ról. Jövőre kiegyenesednek viszont a kérdőjelek, lesz pénzünk lóvéra, és tudni foglyuk kit érdemes megfizetni.
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Love elengedését - pláne ha amúgy sem akart maradni - én annyira nem bánom, mert bár vezér volt (bár milyen "vezér" akar távozni ha marasztalják?) de mégis csak egy safety-ről van szó. Nem a legfontosabb poszt a védelemben, ráadásul bőven vannak még a piacon korrekt játékosok akiket még olcsóbban is be lehet majd húzni. Nem oda kell igazi világsztár. Ami inkább probléma, az az, hogy baromira gyenge a secondray úgy mindenhol, és ezek mellé még elvesztettünk valakit aki felfelé lógott ki belőle.

Vagy ennyire bízunk a fiatalokban?
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Én érlelgettem egy ideig ezt a deal-t, de akárhonnan is nézem szerintem ez baromi jó üzlet a Giants részéről, nyílván Jones is elégedett, Barkley megtartása pedig a cseresznye a torta tetejére.

Eleve kezdjük ott, hogy mi lett volna a jó lépés ha nem a hosszabbítás? Kitenni Jones-t totál hülyeség lett volna, karrierje legjobb szezonjával, benne PO győzelemmel a háta mögött, miközben semmi alternatívája nem lett volna. A piacról megfizetni valakit sem lett volna sokkal olcsóbb, de onnan is kit? Carr lehetett volna az egyetlen alternatíva, de ő sem volt az, mindenki más meg már párszor leszerepelt. Pick-et feladni valakiért szintén blődség lett volna egy építkező csapattól. Maradt Jones, és akkor már inkább írjon alá hosszabbtávra mert a tag-nek sem lett volna sok értelem.

Egyrészt elvesztettük volna Barkley-t, ez tuti. Maradt volna Jones akkora cap hit-el ami az idei építkezésnek keresztbe is tett volna, és semmi nem indokolja, hogy idén annyival rosszabb lesz Jones mint tavaly. Nem tette amúgy sem magasra a lécet, a rendszer segíti, az elkapósora csal javulhat, és ha Neal is fejlődni tud, akkor a fal is javulhat előtte.

Most ott tartunk, hogy van egy Jones - Barkley duónk idénre, és 1-2 szerződés hosszabbítással pénzünk is lesz erősíteni a roster-en. Ha Jones rossz lesz, akkor az valószínűleg top10es pick-et jelent, amivel lehet menni új QB-ra a draft-on, az újonc meg padozhat akár még egy évet hősünk mögött, vagy legalábbis semmi sem sürgeti majd a beugrásra. Ha Jones hozza ugyanezt a szintet, akkor nincs miről beszélni, csak újabb döntést kell hozni vele kapcsolatban 2 év múlva. Ha meg jobb lesz akkor... na ennyire én sem rugaszkodnél el egyenlőre a talajtól.

Szerintem abszolút jó döntést született, még ha nem is a legolcsóbb. De azért az Jones mellett szóljon, hogy a feljlődése - még ha lassú is - elég kiegyensúlyozott, és bár sokan most a contract-ja miatt lefordultak a székről, aztis érdemes kiemelni, hogy eddig a liga egyik leggyengébb csapatában játszott, normális támadófal és elkapósor nélkül, mindössze 1 minőségi futóval, aki a 4 évéből 2x magára is hagyta sérülés miatt. Az edzői stábokról nem is beszélve, szóval nem csak rajta múlt, hogy úgy teljesített ahogy.

Remélhetőleg most egy ilyen minőségi edzői gárda kezei alatt, érezve a bizalmat, sztár futóval, fejlődő fallal és pár értelmes célponttal még akár villanthat is valamit.
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Mi a tököm volt az a tizi amit újrarúgattak a Chelseavel miután kihagyta Havertz... Rohadt szánalmas


dugo93
allitolag ez a szabaly, nekem alapvetoen ezzel nem lenne bajom, ha betartanak azt is, hogy ha tamado jatekos mozdul be es gol akkor is ujra kellene lovetni. de ilyen meg sosem tortent ...
szerk.: mondjuk csori Dortmundot sajnalom, mar csak azert is, mert ezzel a kiesessel hatalmas lepest tehetnek a salatastalert, ha mi tovabbmegyunk.
csebi
Eleve egy baromság ez a szabály, mert a rugó játékos semmilyen hátrányt nem szenved el, itt ráadásul a saját csapattársaiból 3-an, a Dortmundból "csak" 2-en lépnek be.
Finomítani kéne a szabályon, hogy amennyiben kimarad, akkor meg kell nézni, hogy a kipattanó labdához hozzáérő játékos jogosult-e a labdához érni (a 11-es kor kívül volt a 16-oson).
De olyan szabály is van, hogy a 11-est rugó játékosnak folyamatos mozgással kell megközelíteni a labdát... Itt mindenki akkor ugrott be, amikor Havertz megállt/megtorpant.
vpi
Már nem, csak volt. Most az a szabály, hogy a rúgó mozdulatot nem szakíthatja meg, de a nekifutást bármikor.
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
És mindezt azok nélkül akiktől a pass rush-t vártuk. Ezen a meccsen már Williams nélkül is...
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Ez jó volt 😀 Ti srácok is arra mentek, oké, akkor én erre... 😀 😀 😀
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Jones-t is meglepte, hogy ez most emberhez ment 😀
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Ximines nem toudom milyen volt ma, de mióta nézem 2 drive is rajta állt meg. Eddig szép.
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Esett ki más is ma?
PeppyRapier
No
Rodaron
Köszi az infót
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Esett ki más is ma?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Az lene az OP DG move, ha lecsúszna hozzánk Chase Young, és akkor tradelne le 😀
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
egyébként eddig GM fronton nem érzek valami elképesztő drasztikus felfogásbeli változást mondjuk Dg-hez képest...
kicsit provokálnék de
vannak érdekes lépések, és úgy összességében a nagy magic nem jön át nekem!
a Barkley tag, komoly sérülés múlttal rendelkező játékosok igazolása (trade is)továbbra is , közepes Lb " túlfizetése",
Love elengedése , szóval eddig nekem ilyen max felemás ez az offseson
yooker
sztem mar az felfogasbeli valtozas, hogy van koncepcio. nem csak ossze-vissza lovoldozunk. Dave elkepeszto cap hellt hagyott itt.

idejott Dave es liga alja vedelmet ezzel erositette meg egybol elso offseasonben: Curtis Riley, Michael Thomas, Connor Barwin, es ennyi. az 1/2 cetlivel hozta Barkleyt pedig mki uvoltott, hogy RBt nem hogy 1/2vel, elso korben sem szabad draftolni. csak mondom, hogy kik voltak ott elerhetok: Ward, Chubb. Pught es Richburgot elengedte, hogy leigazolja Soldert. az elso draft classbol mar csak Barkley van nalunk. elcserelte JPPt de senkit sem hozott a helyere. meg is lett az eredmenye, alulrol 2. sack szam.
kovetkezo szezon: elcserelte OBJt konkretan azutan fel evvel, hogy adott neki egy uj szerzodest. szep kis cap hellt okozva pedig azt mondta, hogy helyet akar csinalni, ja a legjobb jatekosunkat elcserelte es ezzel okozott 16 millas dead moneyt, felszabaditva 1 millat.
cserelt szezon kozben Leonard Williamsert mikozben nem a deff fallal volt problemank. raadasul akkor mikor 2-6tal alltunk. Sam Bealert feladott egy 3 koros valasztast pedig a csavo korul annyi kerdojel volt on and off the field, hogy a lexikonban az o kepet teszik a kerdojel melle.
Collins elengedese sztem jo dontes volt, sokat kert.

de rengeteg hibas dontese volt, amik lehet h 30-40 evvel ezelotti nflben jok lettek voltak (futo draftolasa 1/2n), de ma mar egyszeruen nem. ja es ketseged ne legyen abban, hogy Jonesnak Gettleman megadta volna az evi 47 milliot, amit eredendoen akart. na most ez, hogy lement 40re es hogy 2 ev utan kiszallhatunk ha Jones visszaesik ez Schoen erdeme.
csebi
Mindkettőtökkel egyetértek, nekem is van némi hiányérzetem az idei eddigi FA munkával kapcsolatban, nagyon vártam volna, hogy jön valaki nagyobb név a fal közepére, (Seumaloban reménykedtem tikton, de az a hajó is elment) Love elengedése alapjában véve nem zavarna, csak nem úgy néz ki hogy nagyon igyekeznénk bárkivel pótolni. (itt meg ugye a másik sas volt a reményem, de ő is talált már csapatot.) Viszont Gettyhez képest egyértelmű hogy sokkal jobb a helyzet, amit ő FA/trade és szerződések szintjén művelt így visszatekintve (is) tényleg totál elmebetegség volt, és sajnos emiatt vagyunk most olyan helyzetben, hogy sok poszton kellene erősíteni, de nem biztos, hogy marad rá hely. Schoenék meg egyértelműen a jövőre is figyelnek a szerződésekkel, hogy később se legyünk szarban úgy ahogy most.
Henderson
jó! hát hülyén fogalmaztam!nyilván már azzal hogy orbitális faszságokat nem csinálnak sokkal jobbak 😊 , de
valóban itt állunk rahedli hiányposzttal és a legtöbb erőforrásunk sérülékeny elkapókra költöttük...
+Slayton aki szintén wr
mindezt Toney és KG után közvetlenül!
kissé mondjuk úgy aránytalan költekezés 😊
yooker
Szerintem valahol várható volt, hogy idén nem nagyon fogunk tudni erősíteni a piacon. Jones és Barkley megtartása prioritás volt, és bár sikerült az olcsóbb tag-et kiosztani, várható volt, hogy Jones sem ír alá olcsón, és hogy Barkley-val sem lesz gyorsan megállapodás egy hosszabb távú szerződésre. De miért is kéne, hiszen most pont a tag lényegét használhatjuk ki, és Barkley-nak be kell bizonyítania, hogy a sérülékenysége a múlté, és megéri a hosszabb távú McCaffrey zsozsót.

Hogy miért nem sikerült pénzt fel szabadítani idénre? Dexy-vel még csak most kezdtek el tárgyalni, de jelenleg akkora nyerő pozícióban van egy ilyen év, és egy ilyen FA után ahol minden létező DT-NT jól kitömtek pénzzel, hogy lehet nem ártana várni kicsit a hosszabbításával. Bár azt nem kívánnám neki, hogy visszább essenek a statjai vagy ilyesmi, szóval nem lesz olcsó ő se, és Thomas se, de ők azok akiket MEG KELL TARTANI. Sokkal inkább mint Jones-t és / vagy Barkley-t. Végül ott van még Leo Williams idei cap hit-je. Viszont az ő teljesítménye kezd visszaesni, így jó lenne nem tologatni magunk előtt a magas fizuját még egy gyenge év után, hanem akkor jövőre megválni tőle minden probléma nélkül ha marad a lejtmenetben.

A 3. tényező a gyenge FA felhozatal. Mik voltak a legnagyobb hiányposztjaink? WR, CB, LB, G/C.
A WR piac szinte halott volt, egy újabb Golladay bizniszbe pedig nem kellene beletenyerelni se OBJ-vel se mással (bármennyire is szép lenne a visszatérése). Egyértelmű WR1 nem is volt, így maradt a B-terv, TE igazolás kvázi elsőszámú elkapónak, és a sok kicsi sokra megy, hátha összejön még egy ilyen Hodgins féle belenyúlás olcsón. CB alig volt minőségi, és talán oda inkább a draft-ról kellene találni valakit a megfizetett Adoree mellé. LB jött, a támadófal belsejére pedig csak olyan árban lett volna erősítés amire idén nem futotta.

Marad a draft és jövőre lesz temérdek mennyiségű dellánk. Addigra kiderül marasztalni kell e Barkley-t, hogy Leo Williams kifingott e, és hogy mit érnek az eddigi draftoltak. Aztán ha minden kérdés letisztul lehet költeni a pénzt, és gyaníthatóan egy kicsivel reálisabb draft poziból is lehet hozni akár instant kezdőt vagy elgondolkozni Jones utódján, ha nem sikerül a tavalyi szintre rátennie egy lapáttal.

Szóval mindent figyelembe véve azért benne volt, hogy idén még nem nagyon fog a piacról építkezni a csapat, csak a draft-ról. Jövőre kiegyenesednek viszont a kérdőjelek, lesz pénzünk lóvéra, és tudni foglyuk kit érdemes megfizetni.
több mint 3 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Mindenki szereti Jones-t, de azért kib*szott idegesítő, hogy meccsenként 2 turnover-el átlagol, miközben ilyen Mullens-ek és Trubinsky-k is NFL irányítónak tűnnek ellenünk az ellenfeleknél. De persze továbbra is el lehet bújtatni a gyenge O-falunk mögé, ami viszont egyre gyegébb kifogás.
több mint 3 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Nem tehetek róla ha egyszerű vagy és még a némítás gombhoz is ostoba 😉 sok ilyen marha van a stadionok büféiben, akik minde
ozibozi
"egyszerű vagy" "ostoba" és "marha"... ő téged nem minősített, szóval ez egy elég tapló komment volt a részedről, ami szerintem nem méltó a fórumhoz, pláne nem ide a Giants topikhoz. De persze ismerünk, sötét Asbee 😀
több mint 4 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Örülök Thomas-nak, talán nem a legszexibb választás, de a legbiztosabb. Én mindenképp OT hoztam volna az első körben (persze ha Young már elkelt), hiszen meg kell védeni a koronaékszereket Barkley és Jones személyében, ha már rájuk tettük fel a franchise jövőjét.

A 2. kör nagyon érdekes lesz, remélem DG nem bassza el a remek kezdést. Én egyértelműen Gross-Matos-nak örülnék a legjobban. A 2. kör elején már jókora steel-nek számítana, ráaádsul nem csak közel BPA húzás lenne, hanem ugye mint tudjuk ordas nagy need-re is jönne (Epenesa sem lenne rossz, de szerintem egyértelműen Gross a 3. legjobb Edge ebben a class-ban).

Akit még el tudnék fogadni az valamelyik CB Fulton v. Diggs, de nyomás nélkül nem sokat ér még egy ilyen jó CB állomány sem, és itt legalább van kiben bízni Baker személyében, hogy hátha a 2. éve jobban alakul. Fél szemmel pedig oda figyelnék Mims-re, aki azért kicsit meglepetésre kicsúszott az első körből, pedig igazi WR1 jelöltnek mondják. Szerintem a Bengals elviszi 2/1-en, és nem is ő lenne a legnagyobb need nekünk, de egy bold-ot megér.

A Jags trade gondolatát pedig továbbra sem engedném el teljesen. Reggel kijött a hír, hogy senki nem érdeklődött Ngakoue iránt, ellenben a csapat kiválasztotta a helyére a 2. legjobb Edge-et K'Lavon Chaisson személyében. Ezek után már tényleg szabadulniuk kellene tőle, amire a drafton itt lesz utoljára alkalmuk. 2. körös helycsere + odaadnánk a 3.körös comp pick-et és némi aprót hátrébbról (esetleg egy jövő évi 2.v.3.-at ezek helyett) és mindenki jól járna. Ők megszabadulnának a ballasztól, kapnának jópár extra pick-et az építkezéshez, mi pedig megkapnánk a kezdő pass rusher-ünk, és 2/9-en is biztos bent lenne még valamelyik CB v. Safety. Ez lenne a legjobb, de mint mindig, most is biztosan bilibe lóg a kezem/kezünk.

Szerkesztette: PeppyRapier
több mint 1 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Én érlelgettem egy ideig ezt a deal-t, de akárhonnan is nézem szerintem ez baromi jó üzlet a Giants részéről, nyílván Jones is elégedett, Barkley megtartása pedig a cseresznye a torta tetejére.

Eleve kezdjük ott, hogy mi lett volna a jó lépés ha nem a hosszabbítás? Kitenni Jones-t totál hülyeség lett volna, karrierje legjobb szezonjával, benne PO győzelemmel a háta mögött, miközben semmi alternatívája nem lett volna. A piacról megfizetni valakit sem lett volna sokkal olcsóbb, de onnan is kit? Carr lehetett volna az egyetlen alternatíva, de ő sem volt az, mindenki más meg már párszor leszerepelt. Pick-et feladni valakiért szintén blődség lett volna egy építkező csapattól. Maradt Jones, és akkor már inkább írjon alá hosszabbtávra mert a tag-nek sem lett volna sok értelem.

Egyrészt elvesztettük volna Barkley-t, ez tuti. Maradt volna Jones akkora cap hit-el ami az idei építkezésnek keresztbe is tett volna, és semmi nem indokolja, hogy idén annyival rosszabb lesz Jones mint tavaly. Nem tette amúgy sem magasra a lécet, a rendszer segíti, az elkapósora csal javulhat, és ha Neal is fejlődni tud, akkor a fal is javulhat előtte.

Most ott tartunk, hogy van egy Jones - Barkley duónk idénre, és 1-2 szerződés hosszabbítással pénzünk is lesz erősíteni a roster-en. Ha Jones rossz lesz, akkor az valószínűleg top10es pick-et jelent, amivel lehet menni új QB-ra a draft-on, az újonc meg padozhat akár még egy évet hősünk mögött, vagy legalábbis semmi sem sürgeti majd a beugrásra. Ha Jones hozza ugyanezt a szintet, akkor nincs miről beszélni, csak újabb döntést kell hozni vele kapcsolatban 2 év múlva. Ha meg jobb lesz akkor... na ennyire én sem rugaszkodnél el egyenlőre a talajtól.

Szerintem abszolút jó döntést született, még ha nem is a legolcsóbb. De azért az Jones mellett szóljon, hogy a feljlődése - még ha lassú is - elég kiegyensúlyozott, és bár sokan most a contract-ja miatt lefordultak a székről, aztis érdemes kiemelni, hogy eddig a liga egyik leggyengébb csapatában játszott, normális támadófal és elkapósor nélkül, mindössze 1 minőségi futóval, aki a 4 évéből 2x magára is hagyta sérülés miatt. Az edzői stábokról nem is beszélve, szóval nem csak rajta múlt, hogy úgy teljesített ahogy.

Remélhetőleg most egy ilyen minőségi edzői gárda kezei alatt, érezve a bizalmat, sztár futóval, fejlődő fallal és pár értelmes célponttal még akár villanthat is valamit.
több mint 2 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Na most akkor a sok ide pickel, és ezzel a cap situationnel, meg DJvel ki lesz ilyen bátor hogy ide jojjon, mennyire vagyunk “sexyk”?
Rodaron
Semennyire. 0 cap space, szar roster, hosszú rebuild. Tavaly ránk azt mondták, hogy senki nem akar majd jönni - ez a Giants szitu vagy 5-ször rosszabb. Nyilván lesz kompetens szakemberből jó pár aki bevállalja, mert csak 32 ilyen állás van, meg majd elmondják mekkora története van a csapatnak - de jelen pillanatban még a Jags meg a Bears is sokkal vonzóbb.
Hulkeinstein
Engem amúgy ez a "szar roster" gondolkoztat el a legjobban. Mert idén tényleg nagyon úgy nézett ki a csapat, főleg itt a szezon végére, mintha egy értelmes nem lenne köztük, bezzeg amikor indult a szezon azért messze nem ez volt az ember érzése.

Támadóoldalon azért nem nézett ki rosszul a skill player névsor. Barkley-val, a NAGY igazolás Golladay-al, Slayton-al, az első körös és amúgy ígéretesnek is tűnő Toney-val, vagy Shepard-el. A TE poszton is én reménykedtem egy Kaden Smith-ben az elmúlt éve alapján, de Engram-el és Rudolph-al ez se nézett ki egy rakás sz*rnak. A fal az annak nézett ki, de Thomas legalább bizonyított idén, hogy már csak a maradék 4 helyen van probléma... És akkor Jones-nak is ez lett volna a "nagy" szezon, de ennyi sérültel, rossz fallal, elit futóval futójáték nélkül, sérülten ki az aki 100%-ig meg tudja mondani, hogy akkor most jó vagy sem. De lényeg, hogy azért nem nézett ki olyan rosszul ez a sor, mint amennyire fényévekkel alul múltak minden létező elvárást.

Ugyan ez a védelemben. Tavaly már majdnem karcolták egy erős védelem szintjét, minden jól nézett itt ki, és ahhoz az állományhoz még hozzá csapódott egy első körben hozzánk várt 2. körös Ojulari és egy Adoree' Jackson a CB sorba Bradberry mellé. Én azt hittem, hogy minimum azt a szintet fogják tudni hozni mint tavaly, Ehhez képest hiába az erősödés, jelentős volt a visszaesés.

A lényeg, hogy tényleg szarul fest a roster, pedig egy évvel ezelőtt azért ezekkel a nevekkel nem nézett ki ilyen rosszul ez a csapat. Én valahol még most is reménykedek benne, hogy ez csak egy nagyon rosszul alakuló idény volt, és egy jó GM és egy jó HC képes lenne ebből az állományból némi erősítésel egy értelmes idényt összerakni, de már olyan régóta hiszek a Giants-ben minden offszezonban, hogy már nagyon meguntam. Ez a csapat vagy gyenge, vagy amikor jobbnak tűnik, az is csak délibáb.

Most jön majd talááááán egy értelmesnek tűnő GM, amink nem volt már nagyon-nagyon régóta, így ez még okozhat némi pozitív meglepetést. Bár lehet ez is csak a látszat lesz, mert annó mikor ide került, Gettleman-t is volt aki egészen jó ötletnek tartotta, hogy majd ő legalább a falakat rendbe rakja. Hát 4 év alatt még ez sem sikerült, (sőőőőőt ) de legalább vele együtt az általa idehozott Solder is megy.

"Reményt ne tápláljatok. Az elhagyta e földet."
több mint 4 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Kemény hogy se DE/OLB, se WR, se C nem jött még mutatóba se..
Szesze
Szerintem EDGE jönni fog a piacról, vannak még jó nevek (Griffen, Clowney, Golden), és bár idénre már nem sok mozgásterünk maradt a sapka alatt, egy farnehéz szerződéssel bármelyik beleférhetne, elvégre jövőre megint 70 milliónk lesz.

WR-ért kár, mert túl jó a class hogy kihagyjuk, de ezek szerint mégis. Papíron megvagyunk, 3 kezdő és Colman-től is várnék valamit, de sok a sérülékeny köztük.

A C-t pedig szerintem megoldottuk, csak valaki be lesz mozgatva középre. Gates lehet a kezdő év elején, de szerintem Zeitler is bekerülhetne ha Lemieux beválik.
több mint 3 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Martinezt nem lehet nem szeretni ,nem egy Kuechly fele pkaymaker de rettento hasznos csupasziv jatekos es ne felejtsuk hogy Downs meg Mayo fele tarsak vannak mellette...de amugy Kezdunk itten ovatosan atesni a lo tuloldalara ugy erzem! Mar mindenki HOF kaliber lassan miutan nyertunk 2 meccset
+meg aggodni is kell meg tudjuk-e tartani DG-t az ev vegen vagy valaki elhappolja...😀
Felreertes ne essek en is erzem a pozitiv hullamokat sok teren es bizok a folytatasban ,meghozta a kedvem a csapat de most lesz igazan fontos a szezon vege hogy hol vam a plafon ,leszunk -e meg jobbak vagy marad ez a szint ami sajnos meg csak a mistanaban megszokotthoz kepest tunik faszanak!
yooker
Igazad van, olyan ritkán nyerünk 2 meccset zsinórban, ráadásul úgy hogy ezzel még a csoportgyőzelem és a PO felé is tettünk egy nagy lépést, hogy most mindenki mindent kezd rózsaszínben látni. Én is, de basszus akkor is jól esik 😀 Persze ettől még gyenge a csapat, és igazából a csoport szar, de az elvitathatatlan hogy látszik a fejlődés Jones-on, és az edzői stábon is.

De milyen laza lesz utolsó héten amikor vagy 4-12-vel húzúnk a top5-ben a drafton, vagy 5-11-el megyünk csoportelsőként a PO-ba 😀 😀 😀
több mint 3 éve
PeppyRapier New York Giants 86
Hát igen 5-0 a turnover mutató, most kivételesen a mi javunkra. Ilyen mutatóval nem szokás meccset nyerni, szóval jogos a Win.
GiantsMLBhunter
A durva, hogy még így is a kezükben volt egy 4-0-ás turnover mutatóval a győzelem lehetősége. Azért Engram és a 2 általa megölt drive majdnem sokba került, így meg hiába az 1 TD.