Sean Payton a Broncos, DeMeco Ryans a Texans élén!

Délutáni friss - 11/04

Írta: Höri — 2015. november 4., 15:18

A legújabb hírek némi csúszással.

Lezajlott az utolsó nap, amikor még lehetett volna üzletelni a csapatoknak egymással, de senki sem cserélt gazdát. A legnagyobb esély Joe Thomas elmozdítására volt, de a Browns LT-jének áráról nem tudtak a 22 órás határidőig megegyezni John Elway-jel, a Broncos képviselőjével.

Elbocsátotta vezetőedzőjét a Tennessee Titans! Ken Whisenhunt a 3-20-as mérlege mellett mindössze 16.5 pontot gyártott meccsenként a titánokkal mióta itt van, és az sem hozott neki extra türelmet, hogy Marcus Mariota az elmúlt hetekben nem jelentkezett bevetésre. Ideiglenesen az a Mike Mularkey veszi át a szakmai munka irányítását, aki legutóbb a Jacksonville Jaguars vezetőedzőjeként mondott csődött.

 

Változtatott a stábjában az Indianapolis Colts is. A 3-5-ös mérlegnek Pep Hamilton lett az áldozata, az offenzív koordinátort házon belül pótolják. Rob Chudzinski a Carolina Panthers-nél töltött be hasonló szerepkört Cam Newton első két évében, clevelandi szerepvállalása viszont neki is rövid életűre sikerült, egy év után menesztették a vezetőedzői székből. A Colts 173 pontot gyártott idén, így Hamiltonra kevesebb panasz volt, mint a korábbi években - elsősorban a GM és a vezetőedző ellentétének köszönhetően - de ha Andrew Luck sérülései csak rémhírek, akkor lehet, hogy ennek a lépésnek lesz látszatja a csapat játékában.

 

San Franciscoban az irányító-cserében látják a megoldást. Colin Kaepernick helyét Blaine Gabbert veszi át. A Jaguars egykori 1/10-esének 23 TD és 24 INT áll eddig a neve mellett, 66.8-as passer ratinggel megtámogatva. Kaep nyolc meccs alatt 28 sacket szedett már be, 6 TD mellett 5 INT az idei termése, és csak 6.6 yardot átlagol próbálkozásonként. A találgatások szerintem nem feltétlen Jim Tomsula döntése volt ez, hanem felülről jött az utasítás. A szárnyra kapott trade-pletykákból természetesen semmi nem lett. Eközben a 49ers Pierre Thomas-t is leszerződtette Shaun Draughn után, így már két egészséges futójuk van.

 

A Chargers megvált Jacoby Jones visszahordótól, akivel 5.5 millió dolláros szerződést kötöttek tavasszal. A liga leggyengébb returnerei közé visszasülyedő Jones 31 évesen még bízhat benne, hogy valahol befogadják. A San Diego vasárnapi mészárszéke után 3 játékost kellett IR-re tenni: Keenan Allen, Brandon Oliver és Tourek Williams nevét idén már ne keressük az összeállításokban.


Hozzászólások

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 90 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
458 pontot szerzett a Colts idén? Nem lesz az egy ici picit sok?
több mint 7 éve
hum 3
173
több mint 7 éve
hum 3
A 458 az 2014-ben volt.
több mint 7 éve
idén=tavaly *szerk.

😉
több mint 7 éve
reg frissitettem az oldalt 😀