Előző két nap

Írta: Höri — 2016. augusztus 4., 14:48

Nem győzött frissülni a twitter.

Nick Foles újra Andy Reid tanítványa lett. A korábbi philadelphiai draftolt Kansas City-ben azonnal elnyerte magának a #2 QB posztot Alex Smith mögött, és immár a kezdő irányító sérülése után se kell annyira izgulni.

Hét éves szerződéshosszabbítást írt alá Navorro Bowman. A 49ers védelmének főnöke 34 éves koráig boldogíthatja a szurkolókat és 77 millió dollárt kereshet.

A dupla szalagszakadás az Arizonát sem zavarta meg benne, hogy egyik játékosával, Tyrann Mathieu-val hosszú távra tervezzen. A honey badger 5 évig, 62.5 millió dollárért cserébe kötelezte el magát a Cardinals mellett.

Kint van a piacon a Dolphins linebackerért. Leigazolták a Buccaneers-ben az előző két idényben 22 meccsen kezdő Danny Lansanah-t, de a korábbi Patriots, Bills és Florida Gators játékos, Brandon Spikes is velük edzett.

Bokatörés miatt negyed évet kihagy majd Kellen Moore, így a Dallas megint csere QB-t keres Tony Romo mögé. Emlékszünk, hogy legutóbb mennyire sikerült megoldani a kérdést. Dak Prescottnak bele kell húzni a fejlődésbe.

A Rams-nél 7 hónapja nem hallottak Tre Mason felől. A fiatal running back mentális egészségügyi bajokkal küzd és számos rendőrségi üggyel is kapcsolatba hozták a holtszezon alatt. Nem túl valószínű a visszatérése az NFL-be.

Megegyezett Dwight Freeney a Falcons-szal. A 2015-ös idény leggyengébb passzsiettető csapata (19 sack) ugyanúgy rotációs játékosként számol a rutinos edge playerrel, aki tavaly fél szezon alatt 8 sacket is elért Arizonában.

Egy másik sokat látott figura, James Jones a Chargers-hez írt alá. A Packers-ben tavaly 890 yardot elérő elkapó teljesen eltünt a 6. forduló után, ezért nem kapkodtak utána a holtszezonban.