Esti friss - 11/29

Írta: Rataxes — 2015. november 29., 19:30

Friss hírek a vasárnapi meccsdömping előtt.

Nagy nyomást helyezhet a Jets hátvédsorára Ryan Tannehill, a Dolphins irányítója: míg a Jets az agyrázkódást miatt kieső sztár cornerback, Darrelle Revis helyett Marcus Williamsszel a kezdőben lép pályára, addig nagy valószínűséggel a delfinek két, kérdéses státuszú elkapója is játszani fog. A térdsérüléssel bajlódó Jarvis Landryvel (idén 651 elkapott yard és 3 TD fűződik a nevéhez), valamint a betegséggel küzdő Rishard Matthewsszal (662 yard 4 TD) is számolhat a csapat.

Ugyancsak a teljes fegyverarzenáljára számíthat Carson Palmer, hetek óta először: Michael Floyd a múlt héten ugyan nem játszott, de előtte a Cards 4 meccsén 5 TD-t, és meccsenként legalább 50 yardot szerzett. A veterán Larry Fitzgeralddal és az idén 605 yardot és 4 TD-t jegyző másodéves elkapóval, John Brownnal alkotnak ütőképes triót.

A Chiefs kiváló tight endje, Travis Kelce a hét végén került fel a sérültlistára, miután a pénteki edzésen kisebb bokasérülést szenvedett, a legfrissebb információk szerint azonban ő is játszani fog. Charcandrik Westről ellentétes hírek érkeztek, azonban mostanra Out státuszt kapott, így a kezdő futó Spencer Ware lesz, akit Knile Davis rotálhat.

2013 után újból Giants meccsben húzhatja le a passzokat Hakeem Nicks, akit a Bye Week alatt igazolt le a New York. Victor Cruz egész évre kiesett, Larry Donnell is hosszabb távon bővíti a hiányzók listáját, így akár komolyabb szerep is hárulhat Nicksre az óriások passzjátékában.