NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Esti friss - 11/01

2015. november 2., 00:39

Hírmorzsák vasárnapról.

Szezonbeli második győzelmét aratta a Ravens, de a rossz forma megszakítása vezéráldozattal járt: Achilles-ínszakadást szenvedett a csapat veterán elkapója, a karrierje utolsó idényében járó Steve Smith. A WR számára így ez vélhetően nemcsak az idénye, hanem a pályafutása végét is jelenti, ami talán mondani sem kell, mekkora csapás az amúgy is WR gondokkal küzdő Baltimore-nak. Ellenfelük, a Chargers sem csak a zakó miatt szomorkodhat, 12 játékosuk (!) hagyta el a 60 percnyi játék során a pályát ilyen-olyan egészségügyi problémákkal úgy, hogy vissza sem állhatott.

A 49ers-nek a vereség mellé járt egy súlyos sérülés, a futó Reggie Bush ACL-je szakadt el (videó az esetről, szinte komikus), ami a Steelers RB Le’Veon Bellnél is sanszos, viszont a Pittsburgh-nél míg bíznak benne, hogy az első blikkre borzalmas megmozdulásból szerencsésen jön ki Bell. A Chicago-nál is nagy volt a riadalom Matt Forte térdét illetően, ám a Bears RB állapota biztos, hogy nem súlyos.

Rátérve a pozitívumokra: Eli Manning 350 yardot és 6 TD-t passzolt a Saints ellen, ami nagyszerű teljesítmény, apró bökkenő azonban, hogy közben Drew Brees NFL-rekordot jelentő 7 TD-t szerzett a Giants védelme ellen a két klub 101 pontot hozó pisztolypárbaján. Brees az NFL történetének hetedik irányítója lett, aki egy mérkőzésen 7 TD-t tett fel a táblára.

Az NCAA-ben a leváltott/leköszönő főedzők száma ostromolja az eget, november elsejénél járva az első osztályban már 10 üresedés garantált és az alapszakasz csak december elején ér véget. A minap a Virginia Tech legendás HC-ja, Frank Beamer jelentette be, hogy az idény befejeztével nyugdíjba vonul. Beamer 1987 óta állt a Hokies alkalmazásában, legnagyobb sikerét 1999-ben érte el, mikor az irányító Michael Vickkel a nagydöntőig meneteltek, igaz a 2000-es Sugar Bowlon a Florida State már kifogott rajtuk.

Ha pedig college football, említsük meg itt is a tegnapi Duke-Miami eszméletlen végjátékát, ahol a Hurricanes az utolsó másodpercben, egy nyolc hátrapasszos visszahordással fordított a Blue Devils otthonában. Azóta mondjuk kiderült, hogy a játékvezetők négy súlyos tévedést is elkövettek a játék során, emiatt az ACC konferencia 2 mérkőzésre felfüggesztette a teljes bírói gárdát.


Hozzászólások

több mint 5 éve
Burkus New England Patriots 24 — És jöjjön a hetedik!
November 01 van 😊
több mint 5 éve
r.baggio Tampa Bay Buccaneers Coastal Carolina Chanticleers 241 — no es importante
most már másodika, de hol írtam mást?


"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 11 — uatu@freemail.hu
Csak a címben.
több mint 5 éve
r.baggio Tampa Bay Buccaneers Coastal Carolina Chanticleers 241 — no es importante
uhh, kösz


"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 11 — uatu@freemail.hu
NM.