Esti friss - 12/22

Írta: Höri — 2015. december 23., 01:41

Előkarácsonyi ének.

Charles Woodson bejelentette, hogy az idény után befejezi 1998 óta íródó profi pályafutását.

Chuck Pagano szerint Matt Hasselbeck a Miami ellen is kezdőként tud majd kifutni a pályára a Colts-ban. Andrew Luck inaktív marad.

Philadelphiában nagy rangadóra készülnek szombaton, de könnyen lehet, hogy a két kezdő cornerük Jaylen Watkins és EJ Biggers lesz. Rowe agyrázkódás, Maxwell vállprobléma miatt ül.

Odell Beckham Jr egy meccses eltiltásának ügyében szerda este jön ítélet róla, hogy megáll-e vagy elengedik. James Thrash korábbi NFL-elkapó a fő döntnök a bizottságban.

Tyler Eifert még nem ment át az agyrázkódás-teszten.

Jonathan Stewart még nem edz Carolinában, így az Atlanta ellen nagy eséllyel Cameron Artis-Payne marad a helyén, de az egészséges kezdőjátékosait nem fogja pihentetni Ron Rivera.

A Texans elvitte BJ Daniels-t a Seahahwks gyakorlócsapatából, és elsősorban elkapóként számolnak vele, de ha Hoyer nem tud beállni, ő lesz Brandon Weeden cseréje.

Eközben a volt houstoni Ryan Mallettet John Harbaugh ki akarja próbálni Jimmy Clausen helyén.

A Cowboys IR-re tette Tony Romót, Matt Casselt pedig kispadra. Utóbbinak így 800 ezer dollárral kevesebbet kell kifizetni.

Hétvégi sérülése után befejeződött az idénye Tyrann Mathieu-nak és Marcus Mariotának is.

A New England a veterán Steven Jacksont szerződtette le running back posztra.

A hétfő esti rangadón Brandon Browner megdöntötte a legtöbb büntetés rekordját egy idényen belül, hiszen már 24-nél tart. Chester Pitts a 2003-as Texans-ban 22-nél állt meg. A statisztikát 1999 óta vezeti az NFL.