Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
7 órája
Blue Jays micsinász?! de legalább a Dbacks meglepően jó
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
19 órája
A mineket is eladhatnák sóval behinthetnèk oszt elzavarni mindenkit, mert amit eddig nyújtunk az èn is megcsinálom ingyè 😏
19 órája
1. 2. www.sportico.com/business/team-sales/2026/san-diego-padres-sale-feliciano-jones-mlb-1234890526/
3. www.wsj.com/sports/baseball/san-diego-padres-sale-b954a4d4
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
2 napja
a múltkor Schneider megint nehezményezte, hogy Ohtani átöltözése nem három másodperc alatt megy végbe. na most Doc taktikát változtatott, a Mets ellen Shohei nem SP/DH volt, csak dobott, és a backup C, Rushing volt a DH. ütött is egy grand slamet, ha már ott volt.
csávókám - igaz, összesen 17 próbálkozásból - tart 4 HR, 2 2B-nél, .529 átlag, 1.909 OPS.
2 napja
nem minden japánnak jön be Amerikalarrybrownsports.com/baseball/astros-tatsuya-imai-american-lifestyle-injury/750271
4 napja
Soha egyetlen Pirates játékos sem csinálta meg azt, amit Brandon Lowe. Két egymást követő meccsen legalább 5 RBI.
6 napja
O'Neill (concussion) becomes 12th Orioles player to hit injured listooooké.
6 napja
pattannak a milliókAdam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
6 napja
Milyen meccset nyertünk a Cubs ellen. De jó lenne ezt a Pirateset látni egész szezonban.
7 napja
Ekkora rakat szar inninget rég láttam MIL-tól mint most a Nationals ellen
8 napja
Meg van az első shut outunk a szezonban. Tavaly nem nagyon történt velünk ilyen. Ráadásul úgy nyerni, hogy a 7. inningig ütésünk sem volt, na az sem nagyon volt ránk jellemző.
8 napja
https://t.co/Ofukk0C3nn pic.twitter.com/owFC9IMU8d
— Adam Jude (@A_Jude) April 10, 2026

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 napja
Reds, Orioles, Brewers a sorrendem:A Reds, a Royals és a Pirates egész jó, a többi a szokásos city bullshit minőség.
Matthew99
8 napja
Lassan azért szólhatna valaki a Yankees lineupnak, hogy elkezdődött a szezon. Tudom, tudom, 162 meccs meg minden, de csapatszinten éppen megvan a .200 feletti átlag (.202). 😀 Azért na.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 napja
Reds, Orioles, Brewers a sorrendem:Szerintem nagyon jól néz ki az új City Connect mezünk.
Which team has your new favorite City Connect uniform? 🤩
— MLB (@MLB) April 9, 2026
- Padres
- Pirates
- Brewers
- Orioles
- Braves
- Reds
- Royals
- Rangers pic.twitter.com/GTf1CJ1MwF
Matthew99
9 napja
Reds, Orioles, Brewers a sorrendem:Which team has your new favorite City Connect uniform? 🤩
— MLB (@MLB) April 9, 2026
- Padres
- Pirates
- Brewers
- Orioles
- Braves
- Reds
- Royals
- Rangers pic.twitter.com/GTf1CJ1MwF

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 napja
Colorado Rockies are .500 at their farthest point in a season since May 2022.
Poloska vagyok.
10 napja
Klassz volt a fili @ szan franciszko. egesz jol indult a giants 4-0 aztan szepen lassan kipukkadtakAztán meg hoztak egy 6-0 😔😡 moat megy a 3. meccs...
YoungZeeZee
10 napja
YoungZeeZee
9 567
Klassz volt a fili @ szan franciszko. egesz jol indult a giants 4-0 aztan szepen lassan kipukkadtak
10 napja
Konnor Griffin Jr. 9 év 140 millió. Az komoly, Nutting kinyitotta a pénztárcát? 🤔
10 napja
Utazás a dominikai akadémiák mocsarába.www.espn.co.uk/mlb/story/_/id/48370191/mlb-2026-international-draft-cba-talks-labor-dominican-republic-fraud-abuse-steroids-broken-deals
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 napja
Daniel Susac (SFG) élete első MLB meccsén 3hit-el kezdett. Soha rosszabb meccset Neki...... és most egy RBI triple!
nagir
Ha már másnak nem nagyon lehet örülni az öböl partján manapság.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 napja
Nem is lesznek vele bajnokokA menedzser frusztrált 😊korai,most induklt a szezon meg barmi lehet,de ez egy rossz sprial.Jaja, frusztráló, mikor ekkora a visszaesés.Schneider 😀ujabb L
Blue Jays manager John Schneider LOST HIS MIND because the umpire ejected him for arguing a balk call
— Jomboy Media (Unofficial) (@jomboymedia-mirror.bsky.social2026. április 8. 2:19
[image or embed]
Löfli
YoungZeeZee
Mariners pepitában :/
Dzsokijuing
frusztralt nem vagyok. csak erdekes
YoungZeeZee
Mi, mezei fanok max. bosszankodunk.
Dzsokijuing
Papírkutya
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 napja
jól van, hivatalosan is elkezdődött a szezon 😀 😀 😀 😀 😀BENCH-CLEARING BRAWL BETWEEN THE ANGELS AND BRAVES IN ANAHEIM!
— Awful Announcing (@awfulannouncing) April 8, 2026
"AND SOLER AND LOPEZ ARE THROWING HAYMAKERS!"
Wayne Randazzo with the call for FanDuel Sports Network West. ⚾️🥊🎙️ #MLB pic.twitter.com/qgv2mc0rEJ
via: thecomeback.com/mlb/massive-fight-breaks-out-during-braves-angels-game.html