EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Az az egy, a többi ilyen pitiáner himihumi voltKapufa meg ilyenek?Pedig nem volt nagy helyzetük, csak egy, meg most a kapus balfaszsága miattNem is mondtam hogy van. Én csak a havertzezésre írtam hogy már rég rúghattak volna legalább hármat ha nem ilyen nyomorult Havertz meg Füllkrug lenne csatár poszton...Spanyoloknak sincs már Torres v Villa kaliberÖcsém ez a havertzEz a németek nagy baja, hogy nincs egy értelmes Klose típusú csatáruk....
eaglesmcnabb
kapitnono
Willie Parker
kapitnono
Willie Parker
kapitnono
4 hónapja
shagi0206
10 939
Jó kis spanyol-portugál elődöntő lesz 😊azokat nem szeretem, az megint büntetőpárbaj lesz
ozibozi
4 hónapja
ozibozi
17 157
Jó kis spanyol-portugál elődöntő lesz 😊
4 hónapja
Kapufa meg ilyenek?Pedig nem volt nagy helyzetük, csak egy, meg most a kapus balfaszsága miattNem is mondtam hogy van. Én csak a havertzezésre írtam hogy már rég rúghattak volna legalább hármat ha nem ilyen nyomorult Havertz meg Füllkrug lenne csatár poszton...Spanyoloknak sincs már Torres v Villa kaliberÖcsém ez a havertzEz a németek nagy baja, hogy nincs egy értelmes Klose típusú csatáruk....
eaglesmcnabb
kapitnono
Willie Parker
kapitnono
Willie Parker
4 hónapja
Nem cr az igazi fék a portugáloknál hanem itt havertz... ennyi helyzetet elbaszni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Bence94
1 949
Havertz menj mar a kurva pixsaba bazmrg
4 hónapja
shagi0206
10 939
Ami a spanyoloknál Morata, az a németeknél Havertz
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Pedig nem volt nagy helyzetük, csak egy, meg most a kapus balfaszsága miattNem is mondtam hogy van. Én csak a havertzezésre írtam hogy már rég rúghattak volna legalább hármat ha nem ilyen nyomorult Havertz meg Füllkrug lenne csatár poszton...Spanyoloknak sincs már Torres v Villa kaliberÖcsém ez a havertzEz a németek nagy baja, hogy nincs egy értelmes Klose típusú csatáruk....
eaglesmcnabb
kapitnono
Willie Parker
kapitnono
4 hónapja
Kampman
28 323
Ez most kicsit Lars Ricken volt, csak nem ment be.
4 hónapja
Nem is mondtam hogy van. Én csak a havertzezésre írtam hogy már rég rúghattak volna legalább hármat ha nem ilyen nyomorult Havertz meg Füllkrug lenne csatár poszton...Spanyoloknak sincs már Torres v Villa kaliberÖcsém ez a havertzEz a németek nagy baja, hogy nincs egy értelmes Klose típusú csatáruk....
eaglesmcnabb
kapitnono
Willie Parker
4 hónapja
ez az EB csele volt, amit a spanyol csinált
4 hónapja
Az nagyfaszú csere, adom ezt a Nagelsmannt
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Alles Müller oder was?
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Kitépik a féket?
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Ezt a Nacho Fülkrug duelt kell tolni a németeknek mert hihetetlen missmatchRögtön rárotált Laporte
Hanni
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Csak akkor nem biztos, h ott ilyet csinálnaFerran Torres 😀😀amúgy pont az ilyenekre kéne az 5 perc kiállítás
Löfli
Löfli
4 hónapja
Ezt a Nacho Fülkrug duelt kell tolni a németeknek mert hihetetlen missmatch
4 hónapja
Sin bin, sin bin, bár amíg a futóórát sem sikerül orvosolni, addig kár ilyenekről álmodozniFerran Torres 😀😀amúgy pont az ilyenekre kéne az 5 perc kiállítás
Löfli
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
shagi0206
10 939
Ki fogják ezt húzni a spanyolok kapott gól nélkül?
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Az, persze, vaktyúknekik már jobb van!Spanyoloknak sincs már Torres v Villa kaliberÖcsém ez a havertzEz a németek nagy baja, hogy nincs egy értelmes Klose típusú csatáruk....
eaglesmcnabb
kapitnono
Willie Parker
Löfli
4 hónapja
shagi0206
10 939
te kire gondolsz?nekik már jobb van!Spanyoloknak sincs már Torres v Villa kaliberÖcsém ez a havertzEz a németek nagy baja, hogy nincs egy értelmes Klose típusú csatáruk....
eaglesmcnabb
kapitnono
Willie Parker
Löfli
4 hónapja
nekik már jobb van!Spanyoloknak sincs már Torres v Villa kaliberÖcsém ez a havertzEz a németek nagy baja, hogy nincs egy értelmes Klose típusú csatáruk....
eaglesmcnabb
kapitnono
Willie Parker