Filmek
40 feliratkozó
több mint 6 éve
jó volt ez a viszkis,csak ha nem ittam volna előtte kotyogóst akkor az első óra után bealszom 😀
több mint 6 éve
A SW kritikát nem néztem még meg, de a Retroshock baromi jó YT-csatorna, érdemes körbenézni annak, aki még nem tette 😊
több mint 6 éve
youtu.be/DZMtZVLDBckMost találtam, elég sok mindenben egyetértek vele. Szent meggyőződésem, ha az SW körül nem lenne akkora hype, hanem csak egy sima sci-fi lenne, már bukta lenne.
több mint 6 éve
sikerült eljutni a sw-ra végre.olvasva a sok negatív kritikát ahogy írtam nem voltak magas elvárások és úgymond otthon hagyva a kritikus énemet belazulva tudtam nézni az egészet így viszont teljesen jól szórakoztam!igen persze voltak gyenge kusza vagy akár megmosolyogtató jelenetek de voltak igen erős részek is benne amire jó visszagondolni!
szerintem érdemes elengedni a nagy elvárásokat annyi minden szempontnak kell megfelelni hogy mindig lesz amibe bele tud kötni valaki ( több 100 millió rajongóból pláne)
a legnagyobb bajom az az egésszel hogy az új szereplők közül
nem igazán tudtam senkihez kötődni még ezt a 2 év múlva jövő folytatásnak valahogy meg kell majd oldania...😊
több mint 6 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2017/12/26/filmek_2017_brawl_in_cell_block_99_blade_of_the_immortal_ingrid_goes_west/Amugy emiatt néztem meg a Brawl in cél Block 99-t szóval megérte 😀
John Boyega főszereplő (Az Erő ébredése),
profi újságírás 😀
Negritis
több mint 6 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2017/12/26/filmek_2017_brawl_in_cell_block_99_blade_of_the_immortal_ingrid_goes_west/John Boyega főszereplő (Az Erő ébredése),
profi újságírás 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Jelenleg semmi nincs megerősítve az Old Republic időkből. (mint ahogy a Force Unleashed vagy a Jedi Academy storyja sem hivatalos) Bármikor mondhatja a Disney, hogy oké innentől minden hivatalosan a story része, de azt is, hogy kitalálnak valami totál újat.Valkorion/Vitate meg Zakuul am a hivatalos lore része most? Nem tudom hova tenni az SWTOR történetét és a jelenlegi SW irányt. Ugye volt róla szó, hogy Revan nincs bene a loreban, míg vígan lehet vele játszani, btw egész komoly kis online lore van már hozzá.Ott én láttam történetvezetést, mégha dedós is volt, ez most nem több mint egymásra dobált snittek halmaza.sztem továbbra is a Klónok Támadása a legszarabbNope.Kapásból az ébredő erő rosszabb nála. Gyakorlatilag a New Hope rebootja. A baljós árnyak legalább elkezdte valahol a sztorit és elég látványos volt ahhoz, hogy beindítsa újra a franchiset.
Az első SW-nel nincs rosszabb darab.
Egyébként szerintem jól van felépítve a film csak egy-két kulcsmomentummal úgy felidegesítik az embert és ezt keretbe zárva már a film elején és végén is, hogy már bántó.
Toca
Amadeus
Negritis
Snoke Darth Plagueis lesz, Sidious mestere, aki ugyebár visszatudott jönni a halálból, és vissza fog most is mert kell majd egy nagy gonosz akivel Rey és Kylo együtt száll szembe 😊Ebben Vitiate volt a legjobb a sithek közül, röpke 1000 évig élt egy rakat gazdatestben. Mondjuk vagy 4000 évvel korábban írt a film idejénél 😀
JayB
empty taxi
Ugyanez a kérdés áll nyilván az összes MMO NPC-re és játszott karakterre - pl Darth Nox - és a többi in-game, képregény karakterre. (Kyle Katarn?!)
Amadeus
Ami lore: A 8 fő film+Rogue One, Clone Wars animációs sorozat, Rebels animációs sorozat és a Disney vásárlás után kiadott könyvek/képregények.
Szerkesztette: Raven17
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Rip Starkiller...Én úgy tudom, kidobtak mindent, ami játék volt, ezért is volt anno nagy hőzöngés/felháborodás...Valkorion/Vitate meg Zakuul am a hivatalos lore része most? Nem tudom hova tenni az SWTOR történetét és a jelenlegi SW irányt. Ugye volt róla szó, hogy Revan nincs bene a loreban, míg vígan lehet vele játszani, btw egész komoly kis online lore van már hozzá.Ott én láttam történetvezetést, mégha dedós is volt, ez most nem több mint egymásra dobált snittek halmaza.sztem továbbra is a Klónok Támadása a legszarabbNope.Kapásból az ébredő erő rosszabb nála. Gyakorlatilag a New Hope rebootja. A baljós árnyak legalább elkezdte valahol a sztorit és elég látványos volt ahhoz, hogy beindítsa újra a franchiset.
Egyébként szerintem jól van felépítve a film csak egy-két kulcsmomentummal úgy felidegesítik az embert és ezt keretbe zárva már a film elején és végén is, hogy már bántó.
Toca
Amadeus
Negritis
Snoke Darth Plagueis lesz, Sidious mestere, aki ugyebár visszatudott jönni a halálból, és vissza fog most is mert kell majd egy nagy gonosz akivel Rey és Kylo együtt száll szembe 😊Ebben Vitiate volt a legjobb a sithek közül, röpke 1000 évig élt egy rakat gazdatestben. Mondjuk vagy 4000 évvel korábban írt a film idejénél 😀
JayB
empty taxi
Ugyanez a kérdés áll nyilván az összes MMO NPC-re és játszott karakterre - pl Darth Nox - és a többi in-game, képregény karakterre. (Kyle Katarn?!)
Amadeus
Csak a hat film és a Clone Wars, az ami kánonnak számít.
Igor
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Meg a Rebels!Én úgy tudom, kidobtak mindent, ami játék volt, ezért is volt anno nagy hőzöngés/felháborodás...Valkorion/Vitate meg Zakuul am a hivatalos lore része most? Nem tudom hova tenni az SWTOR történetét és a jelenlegi SW irányt. Ugye volt róla szó, hogy Revan nincs bene a loreban, míg vígan lehet vele játszani, btw egész komoly kis online lore van már hozzá.Ott én láttam történetvezetést, mégha dedós is volt, ez most nem több mint egymásra dobált snittek halmaza.sztem továbbra is a Klónok Támadása a legszarabbNope.Kapásból az ébredő erő rosszabb nála. Gyakorlatilag a New Hope rebootja. A baljós árnyak legalább elkezdte valahol a sztorit és elég látványos volt ahhoz, hogy beindítsa újra a franchiset.
Toca
Amadeus
Negritis
JayB
empty taxi
Amadeus
Igor
több mint 6 éve
Én úgy tudom, kidobtak mindent, ami játék volt, ezért is volt anno nagy hőzöngés/felháborodás...Valkorion/Vitate meg Zakuul am a hivatalos lore része most? Nem tudom hova tenni az SWTOR történetét és a jelenlegi SW irányt. Ugye volt róla szó, hogy Revan nincs bene a loreban, míg vígan lehet vele játszani, btw egész komoly kis online lore van már hozzá.Ott én láttam történetvezetést, mégha dedós is volt, ez most nem több mint egymásra dobált snittek halmaza.sztem továbbra is a Klónok Támadása a legszarabbNope.Kapásból az ébredő erő rosszabb nála. Gyakorlatilag a New Hope rebootja. A baljós árnyak legalább elkezdte valahol a sztorit és elég látványos volt ahhoz, hogy beindítsa újra a franchiset.
Toca
Amadeus
Negritis
JayB
empty taxi
Amadeus
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Bevallom ennyire nem vágom a Disney terveit h erre tudjak válaszolni.Valkorion/Vitate meg Zakuul am a hivatalos lore része most? Nem tudom hova tenni az SWTOR történetét és a jelenlegi SW irányt. Ugye volt róla szó, hogy Revan nincs bene a loreban, míg vígan lehet vele játszani, btw egész komoly kis online lore van már hozzá.Ott én láttam történetvezetést, mégha dedós is volt, ez most nem több mint egymásra dobált snittek halmaza.sztem továbbra is a Klónok Támadása a legszarabbNope.Kapásból az ébredő erő rosszabb nála. Gyakorlatilag a New Hope rebootja. A baljós árnyak legalább elkezdte valahol a sztorit és elég látványos volt ahhoz, hogy beindítsa újra a franchiset.
Toca
Amadeus
Negritis
JayB
empty taxi
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Valkorion/Vitate meg Zakuul am a hivatalos lore része most? Nem tudom hova tenni az SWTOR történetét és a jelenlegi SW irányt. Ugye volt róla szó, hogy Revan nincs bene a loreban, míg vígan lehet vele játszani, btw egész komoly kis online lore van már hozzá.Ott én láttam történetvezetést, mégha dedós is volt, ez most nem több mint egymásra dobált snittek halmaza.sztem továbbra is a Klónok Támadása a legszarabbNope.Kapásból az ébredő erő rosszabb nála. Gyakorlatilag a New Hope rebootja. A baljós árnyak legalább elkezdte valahol a sztorit és elég látványos volt ahhoz, hogy beindítsa újra a franchiset.
Toca
Amadeus
Negritis
JayB
empty taxi
több mint 6 éve
Nem is mer’ a dönkerk’Most akkor melyik a nagyobb szar? Justice League vs. Star wars ?sztem a justice league
steelwolf
de amúgy az Alien Covenant 😀
Negritis
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Most akkor melyik a nagyobb szar? Justice League vs. Star wars ?sztem a justice league
steelwolf
de amúgy az Alien Covenant 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Most akkor melyik a nagyobb szar? Justice League vs. Star wars ?
több mint 6 éve
Amúgy a főgonosz akit most utálni kellene az Kylo Ren? Akit egyszer legyőzött már egy csaj meg kb az eddigi főgonosz lenézte mint egy senkit?
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 565
meg egy kis gumicsontm.facebook.com/koblinorbertofficial/photos/a.901511499961310.1073741828.901462333299560/1392580780854377/?type=3
a sztarvarszrol
több mint 6 éve
Ott én láttam történetvezetést, mégha dedós is volt, ez most nem több mint egymásra dobált snittek halmaza.sztem továbbra is a Klónok Támadása a legszarabbNope.Kapásból az ébredő erő rosszabb nála. Gyakorlatilag a New Hope rebootja. A baljós árnyak legalább elkezdte valahol a sztorit és elég látványos volt ahhoz, hogy beindítsa újra a franchiset.
Toca
Amadeus
Negritis
JayB
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
sztem továbbra is a Klónok Támadása a legszarabbKapásból az ébredő erő rosszabb nála. Gyakorlatilag a New Hope rebootja. A baljós árnyak legalább elkezdte valahol a sztorit és elég látványos volt ahhoz, hogy beindítsa újra a franchiset.Nope.a prequelek jók voltak, legalább is ennél jobbak.egyébként bírom hogy mindenki azt akarja Lucas vegye vissza a dolgokatValaki nyisson egySWDisney topikot léééécccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
JC6
Greengo
mert az olyan jól ment a Prequelek esetében 😀
Negritis
Amadeus
Toca
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Kapásból az ébredő erő rosszabb nála. Gyakorlatilag a New Hope rebootja. A baljós árnyak legalább elkezdte valahol a sztorit és elég látványos volt ahhoz, hogy beindítsa újra a franchiset.Nope.a prequelek jók voltak, legalább is ennél jobbak.egyébként bírom hogy mindenki azt akarja Lucas vegye vissza a dolgokatValaki nyisson egySWDisney topikot léééécccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
JC6
Greengo
Negritis
Amadeus
Toca
több mint 6 éve
Nope.a prequelek jók voltak, legalább is ennél jobbak.egyébként bírom hogy mindenki azt akarja Lucas vegye vissza a dolgokatValaki nyisson egySWDisney topikot léééécccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
JC6
Greengo
Negritis
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
a prequelek jók voltak, legalább is ennél jobbak.egyébként bírom hogy mindenki azt akarja Lucas vegye vissza a dolgokatValaki nyisson egySWDisney topikot léééécccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
JC6
Greengo
Negritis
több mint 6 éve
egyébként bírom hogy mindenki azt akarja Lucas vegye vissza a dolgokatValaki nyisson egySWDisney topikot léééécccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
JC6
Greengo