NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Illetve a többi klubcsapattal hogy lehet azt megjátszani, amit a szövetség és a Győr csinál...Sinisa
Miért, mit csinálnak?somoskovig
http://fradimob.hu/index.php/friss/hirek/item/1339-ha-nem-j%C3%B6ssz-a-gy%C5%91rbe-nem-leszel-v%C3%A1logatottJoci
A tények:
A szövetséggel abban állapodtak meg a klubok, hogy jöjjön / jöhet külföldi edző, de az főállásban csak a válogatottal foglalkozzon.
Ehhez képest eltelt kb. fél év, és Böhn már a Győr edzője (is) volt.
A rossz nyelvek szerint ezt a Győr már előre lezsírozta, tudta... /ez már nem tény :cool: /

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Illetve a többi klubcsapattal hogy lehet azt megjátszani, amit a szövetség és a Győr csinál...Sinisa
http://fradimob.hu/index.php/friss/hirek/item/1339-ha-nem-j%C3%B6ssz-a-gy%C5%91rbe-nem-leszel-v%C3%A1logatottJoci
Szerintem ez nevetséges, pedig konkrétan ki nem állhatom a Győrt...

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 257 — Giants fan
jééé! most hogy jók vagyunk elkezd éledezni a topic!! 😉

Mocsai Lajos egy zseni ! ahogy forgatja ezt a csapatot az zseniális!
Ha már Sobriztak itt egy páran , biztos megemlítené hogy jó-jó de
hát egy kiégett francia válogatottat vertünk! 😀
középdöntőben mostmár jöhetnek a könnyű ellenfelek!! :rolleyes:
+ ilyen tornán lesz holtpont az biztos azt még túl kell élnünk!!

Hajrá Magyarok!!!!!!yooker
A holtpont veszéllyel egyet értek, de ha a védelmünk ilyen stabil marad akkor simán átvészelhetjük őket, ahogy ez a spanyolok és a franciák ellen is megtörtént egyébként.
több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Azt mondjuk egyáltalán nem értem, hogy egy szövetséggel hogy lehet azt megcsinálni, amit női válogatott és Böhn kapcsán előadtak...somoskovig
http://fradimob.hu/index.php/friss/hirek/item/1339-ha-nem-j%C3%B6ssz-a-gy%C5%91rbe-nem-leszel-v%C3%A1logatott

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
igen, a női szakág nagyon gáz most, pedig ilyen játékosállománnyal simán élmezőnyösnek kellene lennünk ott is. Illetve ott kéne annak lennünk, mert a ffi-aknál ez a teljesítmény nagyon magasan erőn felüli egyébként, tényleg le a kalappal a csapat előtt, főleg egy ilyen Nagy Lacis keverés után. Úgy néz ki ez inkább plusz motivációt adott a csapatnak, semmint negatívan hatott volna.
Mocsai pedig Kemény Dénessel a legjobb csap sport edzők az összes sportot tekintve.Szesze
Azt mondjuk egyáltalán nem értem, hogy egy szövetséggel hogy lehet azt megcsinálni, amit női válogatott és Böhn kapcsán előadtak...somoskovig
Miért, mit csinálnak?

több mint 12 éve
Ja, ez igaz, őket kifelejtettem. 😊 De ettől még a többit tartom, főleg a női válogatott és szakág kapcsán leírtakat...somoskovig
igen, a női szakág nagyon gáz most, pedig ilyen játékosállománnyal simán élmezőnyösnek kellene lennünk ott is. Illetve ott kéne annak lennünk, mert a ffi-aknál ez a teljesítmény nagyon magasan erőn felüli egyébként, tényleg le a kalappal a csapat előtt, főleg egy ilyen Nagy Lacis keverés után. Úgy néz ki ez inkább plusz motivációt adott a csapatnak, semmint negatívan hatott volna.
Mocsai pedig Kemény Dénessel a legjobb csap sport edzők az összes sportot tekintve.Szesze
Illetve a többi klubcsapattal hogy lehet azt megjátszani, amit a szövetség és a Győr csinál...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
jééé! most hogy jók vagyunk elkezd éledezni a topic!! 😉

Mocsai Lajos egy zseni ! ahogy forgatja ezt a csapatot az zseniális!
Ha már Sobriztak itt egy páran , biztos megemlítené hogy jó-jó de
hát egy kiégett francia válogatottat vertünk! 😀
középdöntőben mostmár jöhetnek a könnyű ellenfelek!! :rolleyes:
+ ilyen tornán lesz holtpont az biztos azt még túl kell élnünk!!

Hajrá Magyarok!!!!!!
több mint 12 éve
Mi bajotok DHPvel? én mindig bírtam 😊
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
horvátok 4-et, norvégok és a szlovénok is 2-t visznek tovább
Ha az utóbbi 2-őt sikerülne megnyerni, akkor az 5. helyért való meccs már minimum meglenne 😊Hurka
bocsánat, Izland ment tovább, ők pedig nem visznek tovább egy pontot sem
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
Káprázatos sportélmény, köszönjük kézis fiúk! Amit eddig játszotok az egész EB-n az felejthetetlen! Küzdésben, játékban, kitartásban! Hajrá magyarok!
több mint 12 éve
Egyébként azért nagyon nagy dolog ez a győzelem, mert absz nem az volt, h minden bejött és emiatt kijött a nagy eredmény. Pocsékul kezdtük mindkét félidőt, Sszinte az összes kipattanó hozzájuk került az egész meccsen, kihagytunk egy csomó ziccert, a bírók is inkább oda fújták és még ezzel együtt is nyerni tudtunk! Ennyit számít, ha jó a védelmed, akkor ezek mind beleférnek és ez nem napi forma kérdése. Van ok a bizakodásra.
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ez valami hihetetlen, legyőztük a világ a legjobb csapatát!
Mekkora erő és csapatszellem és tartás van bennünk te jó ég 😀
Zseniális meccs -2-ről fordítva. igazi parádé. Gyakorlatilag a 2. félidőben azt csináltunk amit akartunk. NÁNDIRA nincs jelző az biztos.!!!
3 pontot viszünk a középdöntőbe, ezt még mindig nem hiszem el 😀

Szép volt Srácok!

Hajrá Magyarok!!!Bruschi85
azért már nem a franciák a világ legjobb csapata, erősen kiöregedőben van ez a generáció, de persze még mindig marha nagy siker egy ilyen meccs.
Azért a közönség nagyon sokat hozzátett, ez jobb, mint egy hazai rendezésű esemény mert itt nincsenek divatdrukkerek, akik ide kimennek azok mind szurkolnak, mint az állat és abban azért kurva jók vagyunk 😊Szesze
Így van fantasztikus hangulat volt, szurkolás, azért ez a francia csapat minden címet begyűjtött amit lehet és egyénileg is elképesztő kvalitású játékosaik vannak, azért én még a világ legjobbjainak tartom őket most is bár ez szubjektív 😉
De a legjobb, hogy a győzelem mámorában még DHP beszólásait is képes voltam elviselni 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Igen, de így nincs jelentősége az oroszok elleni meccsnek 😊
Ffi hokisok azért képesek hasonló küzdésre egyébként.Szesze
Ja, ez igaz, őket kifelejtettem. 😊 De ettől még a többit tartom, főleg a női válogatott és szakág kapcsán leírtakat...somoskovig
Azt mondjuk egyáltalán nem értem, hogy egy szövetséggel hogy lehet azt megcsinálni, amit női válogatott és Böhn kapcsán előadtak...

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Elég komoly vasárnap lesz sportesemények szempontjából. 😊

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Mondjuk ilyen kapusteljesítménnyel az oroszokat 10-zel vertük volna... 😀somoskovig
Ahogy Sobri mondaná Tebow esetében: Tudtuk, hogy az a meccs nem kell, úgyhogy minek erőltessük? 😀zolika26
ez mekkora 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Csodálatos ez a csapat, én így küzdő, harcoló magyar válogatottat semmilyen sportágban nem nagyon láttam, főleg nem úgy, hogy egyéni képességekben nagyon nagy különbség van (nem a javunkra). Lenne pár magyar válogatott, akiket bezárnék egy szobába, és egymás után 10-szer megnézetném velük ezt a meccset (női kézisek, férfi kosarasok pl.). Ja, és itt látszik, hogy mennyit számít egy igazán klasszis edző... Meg érdekes módon a férfi szakágban nincs abból cirkusz, hogy a legerősebb klub edzője egyben szövetségi kapitány is, ugye, kedves ferencvárosi klubvezetők?

Mondjuk ilyen kapusteljesítménnyel az oroszokat 10-zel vertük volna... 😀somoskovig
Mocsai pedig Kemény Dénessel a legjobb csap sport edzők az összes sportot tekintve.
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
horvátok 4-et, norvégok és a szlovénok is 2-t visznek tovább
Ha az utóbbi 2-őt sikerülne megnyerni, akkor az 5. helyért való meccs már minimum meglenne 😊
több mint 12 éve
Csodálatos ez a csapat, én így küzdő, harcoló magyar válogatottat semmilyen sportágban nem nagyon láttam, főleg nem úgy, hogy egyéni képességekben nagyon nagy különbség van (nem a javunkra). Lenne pár magyar válogatott, akiket bezárnék egy szobába, és egymás után 10-szer megnézetném velük ezt a meccset (női kézisek, férfi kosarasok pl.). Ja, és itt látszik, hogy mennyit számít egy igazán klasszis edző... Meg érdekes módon a férfi szakágban nincs abból cirkusz, hogy a legerősebb klub edzője egyben szövetségi kapitány is, ugye, kedves ferencvárosi klubvezetők?

Ja, ez igaz, őket kifelejtettem. 😊 De ettől még a többit tartom, főleg a női válogatott és szakág kapcsán leírtakat...

több mint 12 éve
Zseniális meccs -2-ről fordítva. igazi parádé. Gyakorlatilag a 2. félidőben azt csináltunk amit akartunk. NÁNDIRA nincs jelző az biztos.!!!

Szép volt Srácok!

Hajrá Magyarok!!!Bruschi85
azért már nem a franciák a világ legjobb csapata, erősen kiöregedőben van ez a generáció, de persze még mindig marha nagy siker egy ilyen meccs.
Azért a közönség nagyon sokat hozzátett, ez jobb, mint egy hazai rendezésű esemény mert itt nincsenek divatdrukkerek, akik ide kimennek azok mind szurkolnak, mint az állat és abban azért kurva jók vagyunk 😊
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
Függetlenül attól, hogy mi lesz a továbbiakban, ezért a küzdésért és csapatmunkáért amit ezen a héten bemutattak, nekem már most bajnok ez a csapat. Félni valónk meg kitől lenne ezután? 😀

több mint 12 éve

Ffi hokisok azért képesek hasonló küzdésre egyébként.
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Ahogy Sobri mondaná Tebow esetében: Tudtuk, hogy az a meccs nem kell, úgyhogy minek erőltessük? 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan

Szép volt Srácok!

Hajrá Magyarok!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Nagyon jó, eddig az EB-n csak a német-svéd nem alakult igazán jól... viszont az oroszok és a norvégok már nem juthatnak ki az olimpiára. Ha a szlovénokat megverjük, akkor meg már öt pontunk lesz, az már szinte biztos 5-6. helyes meccs, helyes. Még egy bravúr (mondjuk a horvátok ellen) már elődöntőt érhet, már ha a franciák nem szarják le, ami még visszamaradt az EB-ből.

több mint 12 éve
Szép volt, Fiúk!
Nándi meg csattanós választ adott azoknak, akik az első meccs után kritizálták! :cool:Sinisa
Szerintem senki nem kritizálta, csak van olyan, hogy egy kapusnak nem megy, akkor próbáljunk meg változtatni, azon a meccsen az se jött be, de attól még amint vége volt annak a meccsnek szerintem mindenki ugyanúgy bízott a kapusainkban, mint korábbanzolika26
Nem erre a forum-ra gondoltam.
Sport oldalak, blogok, újságok stb.
Mocsainak is a fejére olvasták, hogy sérülés után kihozta, nincs formában.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern