NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
166
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
81
9
RedZone week 12
81
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
56
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Csodálatos ez a csapat, én így küzdő, harcoló magyar válogatottat semmilyen sportágban nem nagyon láttam, főleg nem úgy, hogy egyéni képességekben nagyon nagy különbség van (nem a javunkra). Lenne pár magyar válogatott, akiket bezárnék egy szobába, és egymás után 10-szer megnézetném velük ezt a meccset (női kézisek, férfi kosarasok pl.). Ja, és itt látszik, hogy mennyit számít egy igazán klasszis edző... Meg érdekes módon a férfi szakágban nincs abból cirkusz, hogy a legerősebb klub edzője egyben szövetségi kapitány is, ugye, kedves ferencvárosi klubvezetők? Mondjuk ilyen kapusteljesítménnyel az oroszokat 10-zel vertük volna... 😀
több mint 12 éve
mondjuk Iváncsiknak nem sok momentuma volt, Abalo teljesen kivette a játékból, más kérdés h ez fordítva is így volt szerencsére.és jogos, Császár sem csinált a 2. félidőben már semmit 😀 Fazekas mellett a két szélső és Zubai voltak a legjobbak szvszHurkaés pihentetni kellett volna a kulcsemberket nem? 😀 😀Tudod mi a kemény? Azt tettük 😀 Mocsai a második félidőben pályán nem volt, Ilyés nem volt fent támadásban 😀zolika26
a történelem elgnagyobb kézilabda meccse volt ezHurka
több mint 12 éve
Ilyenkor érti meg igazán az ember, hogy miért "kértük számon" az oroszok elleni teljesítményt a két kapuson, mert mindketten ilyet tudnak.A bírók ismét elég érdekesen fújtak.
Ami a legkeményebb győzelemben, hogy végül pihentettünk, mert se Mocsai, se Ilyés, se Császár nem játszott annyit, mint a korábbi meccseken. Védekezés zseniális volt, ok, hogy a bírók hülyék voltak, de azért két percet így kivédekezni gyönyörű. És tényleg annyi pontot viszünk tovább, mint a spanyolok 😊zolika26
Nem nagyon láttam még olyat kézimeccsen, hogy egy kétperces emberhátrányt sikerült végigtámadni anélkül, hogy a bírók ne vennék el passzív miatt.
De most ez sem izgat...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Király W volt. Mondjuk elnéznék ilyen W-kat elődöntőkben is. 😊
több mint 12 éve
Az egész alapja ez a kurva jó védekezés amit mind3 meccsen bemutattunk. Deffense win the championship 😛
több mint 12 éve
Szép volt, Fiúk!Szerintem senki nem kritizálta, csak van olyan, hogy egy kapusnak nem megy, akkor próbáljunk meg változtatni, azon a meccsen az se jött be, de attól még amint vége volt annak a meccsnek szerintem mindenki ugyanúgy bízott a kapusainkban, mint korábban
Nándi meg csattanós választ adott azoknak, akik az első meccs után kritizálták! :cool:Sinisa
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
és jogos, Császár sem csinált a 2. félidőben már semmit 😀 Fazekas mellett a két szélső és Zubai voltak a legjobbak szvszTudod mi a kemény? Azt tettük 😀 Mocsai a második félidőben pályán nem volt, Ilyés nem volt fent támadásban 😀zolika26A legnagyobb meccs amióta követem a kézilabdátés pihentetni kellett volna a kulcsemberket nem? 😀 😀
aki elkezd csapatsportot játszani ilyen csapatot szeretne magának!davemayer
több mint 12 éve
Ilyenkor érti meg igazán az ember, hogy miért "kértük számon" az oroszok elleni teljesítményt a két kapuson, mert mindketten ilyet tudnak.Ami a legkeményebb győzelemben, hogy végül pihentettünk, mert se Mocsai, se Ilyés, se Császár nem játszott annyit, mint a korábbi meccseken. Védekezés zseniális volt, ok, hogy a bírók hülyék voltak, de azért két percet így kivédekezni gyönyörű. És tényleg annyi pontot viszünk tovább, mint a spanyolok 😊
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Effektív sportélmény volt!
több mint 12 éve
Szép volt, Fiúk!Nándi meg csattanós választ adott azoknak, akik az első meccs után kritizálták! :cool:
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Tudod mi a kemény? Azt tettük 😀 Mocsai a második félidőben pályán nem volt, Ilyés nem volt fent támadásban 😀A legnagyobb meccs amióta követem a kézilabdátés pihentetni kellett volna a kulcsemberket nem? 😀 😀
több mint 12 éve
értem én a számonkérést, de EZT ki gondolta a meccs előtt? 😀A legnagyobb meccs amióta követem a kézilabdátés pihentetni kellett volna a kulcsemberket nem? 😀 😀
egy ilyen csoportból vereség nélkül és 3 ponttal megyünk tovább, ez több mint egy csoda, ebben teljesítmény van.
Aki magyar húzza ki magát, aki meg nem támogatja az egyetemes sportot annak meg le kell vetíteni ezt a meccset.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
és akkor mi is és a spanyolok is 3 pontot viszünk tovább, a franciák egyet se :cool: :cool:
több mint 12 éve
szívvel lélekkel 😊
több mint 12 éve
Nándi Tebow testvére 😊
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Franciák kiket tapsoltak? Magyarokat? 😀 De jó ez, főleg, hogy ellenük csináltuk, annyi helyen megszopattak már minket, legalább egy picit egy aprónyit visszaadtunk. 😀
2003 Zágráb női VB, tiszta ilyen volt 😀
Ki a fa**om az a Nagy László?
több mint 12 éve
MEEEKKORA MECCS VOLT! 😊)))Nem is bírtam a gép előtt nézni a második félidőt, muszáj volt kimennem a nappaliba a nagy tévéhez. Óriásiak voltak a fiúk!! 😊
több mint 12 éve
Dub
1 019
fúúú ez nagyon nagy volt, ritkán nézek kézit, de ezt nagyon megérte. csak azt sajnálom, hogy nem mentem haverokkal le...
több mint 12 éve
óriási meccs voltszép volt fiúk!!
több mint 12 éve
Nándi sokkal jobban védett Omeyernél :o48% OMÁJGÁD!!!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Nááááándiii, kérlek fürödj meeg! 😂 😂 Óriási ez a csapat, 3 ponttal megyünk a középdöntőbe!
több mint 12 éve
Karabaticon tényleg elment a meccs 😊ezért nem kell ide Nagy Laci...